Ekspert Interview om Zen of Social Networking

Ekspert Interview om Zen of Social Networking
Shama Kabani, administrerende direktør for Marketing Zen

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan du kommer i gang i sociale medier markedsføring for din virksomhed? Med så mange muligheder fra Facebook til Twitter, kan det forekomme overvældende i starten og efterlader dig forvirret om, hvor du skal begynde. LoveToKnow talte med Shama Kabani, administrerende direktør for Marketing Zen Group og forfatter til Zen af Social Media Marketing, om, hvordan du starter og opretholde en social media marketing plan og sikre, at alle elementer arbejder sammen.

Kom godt i gang i Social Media Marketing

LoveToKnow (LTK): Hvordan er social media marketing adskiller sig fra traditionel markedsføring?

Shama Kabani (SK): Sociale medier er ikke en markedsføringsplatform. Det er en forbruger platform.

Marketing platforme såsom reklame og telemarketing er envejskommunikation platforme. En virksomhed skaber meddelelsen og leverer den kreativt i håb om at forbrugeren vil reagere. Virksomheden er i kontrol over budskabet - og den eneste stemme forbrugerne har er at "stemme med deres tegnebøger" ved at handle på det budskab eller ej.

Sociale medier er en forbruger platform, hvor teenagere i Melbourne, kunder i Minneapolis, og potentielle købere i Midlothian alle har samme mulighed for at give udtryk for deres meninger, stille spørgsmål og dele erfaringer. Forbrugerne er i kontrol af meddelelsen, og de svælge i deres kontrol. Marketingfolk kan deltage i samtalen, og være med til at forme dialog, men det er bestemt ikke et sted, hvor de traditionelle marketing metoder virker, og det er bestemt ikke en envejskommunikation platform.

LTK: Hvornår skal en ny virksomhed begynder vover sig ud i social media marketing?

SK: Virksomhedernes bør altid holde sociale medier markedsføring for øje, fordi det er den ultimative forstærker. Dine tjenester og produkter, når god, forstærkes i store. Når de er middelmådige, bliver det forstærket også. Folk er medierne i dag. Hver eneste person, der kommer i kontakt med din virksomhed er en potentiel mester eller en kritiker. Du kommer til at afgøre, hvilke de vil blive.

Skridt til at begynde en Social Media Marketing Program

LTK: Hvad er nøglen til at lægge et fundament for en vellykket social media marketing plan?

SK: Det svarer til at bygge et hus. Du ønsker at starte med et stærkt fundament - hvilket betyder en hjemmeside, der konverterer godt, en strategi til at drive trafik, og en social media plan. Du bør oprette en social media strategi, der understøtter dine forretningsmål, ikke den anden vej rundt. Og altid starte med at lytte til dine kunder, klienter og publikum. Hvad vil de fra dig online?

LTK: Hvad er nogle af de bedste måder for virksomheder at nå ud til deres kunder (eller potentielle kunder) via social media marketing?

SK: Den bedste måde er at gå, hvor de er. Må ikke antage, at de er på et socialt netværk over en anden. Gør din forskning og derefter prøve.

LTK: Hvad ville virksomhedsejere være mest overrasket over, når det kommer til social media marketing?

SK: Virksomheder ikke indser, at det ikke er et redskab til direkte konvertering. Det er sjældent, når nogen ser en Facebook-side, og beslutter sig for at gøre forretninger med en person. Men det er starten på et forhold.

Ekspert Interview om Zen of Social Networking

Social Media Marketing Maintenance

LTK: Hvad skal en etableret virksomhed overveje at tilføje til deres plan?

SK: Sammenhæng er nøglen til enhver sociale medieplan. En virksomhed bør have en plan for løbende at give værdi og opbygge deres samfund. Det er nemt for en virksomhed at blive ophidset i begyndelsen, og så mister damp. Du har brug for en plan for at holde ud.

LTK: Det ser ud som det kunne få overvældende at forsøge at holde op med alle områder af markedsføring. Er der nogen genveje til at drive trafik til dit websted, hvilket gør salg, etc?

SK: Der er ingen genveje, der er værd at tage. Den bedste måde at spare tid og penge, er at planlægge og gennemføre korrekt i begyndelsen. Det kan koste at have nogen at træne dine medarbejdere for eksempel, men det vil spare en masse penge og spildt tid i det lange løb.

Tilføjelse Social Media til en integreret Marketing Plan

LTK: Hvad er nogle tips til at sikre, at alle facetter af din social media marketing plan arbejder sammen så godt som muligt?

SK: Sørg for, at alle "elementer" i din markedsføring kommunikere. Ofte ser vi, at PR ikke ved, hvad sociale medier gør, og SEO er afbrudt med den seneste kampagne. Det er derfor, vi understrege vigtigheden af ​​at have en samlet plan. Når alle brikkerne arbejde sammen og udnytte hvad hver gør, så har du en god ROI.

LTK: Efter at foretage ændringer i markedsføringsplan, hvor lang tid tager det normalt tager at se resultater?

SK: Det afhænger af en hel faktorer: dit produkt eller service, det konkurrencemæssige landskab, din målgruppe. Som hovedregel seks måneder er en god tidsramme at evaluere strategier og virkning.

LTK: Hvilke typer af langsigtede mål bør virksomhederne indstillet til deres sociale medier markedsføring og hvordan kan de holde sig til disse mål i løbet af måneder eller endda år, når de har fundet succes? Hvordan fastholder de, at succes i det lange løb?

SK: Du bør altid måle succes både kvantitativt og kvalitativt. Der er en række målinger, du kan måle på et diagram (folk, abonnenter på bloggen, download af hvidt papir, ledninger, etc.) Men sociale mediers største værdi også kommer fra, hvad der bliver sagt. Dette er, hvordan du opretter en proaktiv ry, før du har brug for det.

Flere oplysninger

For mere information, besøg Marketing Zen, en virtuel full-service marketing firma med medarbejdere i hele verden. Du kan også ønsker at læse Zen af ​​Social Media Marketing: en lettere måde at opbygge troværdighed, Generer Buzz, og øge indtægterne. LoveToKnow takker Shama Kabani til interviewet.