Ekspert Interview: Ældste Care Henvisning og placering

Ekspert Interview: Ældste Care Henvisning og placering


Nogle af de bedste ideer fødes fra personlige erfaringer. Dette synes at være tilfældet for Mike Harriman. Som formand for vi kender et sted, en gratis ældreplejen henvisning og placering service, forsøger at finde den rigtige pleje for sin aldrende bedstemor drev ham til at begynde at arbejde med familier, der kæmper med det samme problem.

Vi kender et sted

Siden 2009 har vi kender et sted har arbejdet med familier ved at give de oplysninger og værktøjer til at finde den rigtige type alternativ pleje for ældre borgere, som ikke længere er i stand til at leve uafhængigt. Dette omfatter typisk placering i plejeboliger eller bord-og-pasningsmuligheder, eller yder i hjemmet management fra en omsorgsperson.

Harriman, hvis kundegrundlag i øjeblikket dækker det sydlige Californien, men har planer om at udvide, for nylig tog tid ud af sin tidsplan at chatte med LoveToKnow Seniorer om ældreplejen henvisninger og placering.

Kom godt i gang

LoveToKnow (LTK): Hvad er din baggrund at arbejde med ældre eller indbringelsen placeringer?

Mike Harriman (MH): Min bedstemor, selvom temmelig sundt, var begyndt at have nogle problemer, der bor alene hjemme. Min bedstefar var død et par år tidligere, og nu Bedstemor var ikke spiser ordentligt, tog de forkerte medicin, og lade hendes hus rengøring opgaver glide. Min mor og hendes søskende gik frem og tilbage på, hvad de skal gøre i langt over et år. Problemet var min familie vidste bare ikke, hvad muligheder var tilgængelige. På en måde var vi i stå, lammet fra ikke at have nok information.

Endelig besluttede mine forældre at sælge deres hus og købe et større hjem, så Bedstemor kunne leve med dem. Ikke at vide bedre, de troede, det var virkelig den eneste mulighed. Faktisk ikke at vide mig dengang, jeg troede, det var den eneste mulighed. , Tænkte dog jeg til mig selv, at der måtte være en bedre måde for familier til at håndtere disse typer af situationer. Så det er det, jeg satte sig for at gøre: finde ud af en bedre måde.

LTK: Fortæl os om vi kender et sted.

MH: Vi kender et sted er en gratis ældreplejen henvisning tjeneste. Vi hjælper familier navigere gennem muligvis en af ​​de mest stressende tidspunkter i deres liv. Vi ved, at folk ønsker at finde de bedste pasningsmuligheder for deres kære. Vi forstår dette er ikke en beslutning, som folk tager let på.

Faktisk omkring to år siden min business partner oplevet dette med sin egen mor. Han vidste, at hans mor ikke længere kunne leve alene, og at han havde brug for at finde alternativ omsorg for hende. Min business partner var meget overvældet og vidste ikke, hvor du skal starte. På dette tidspunkt var han ikke bekendt med sine muligheder. Han til sidst var i stand til at finde en vidunderlig bord-og-pleje hjem i Orange County, Californien for at møde sin mors behov. Han indså hurtigt, dette er en service folk har brug for, og ikke noget, som folk skal gå igennem alene. Det er her, jeg kom i.

Han nærmede mig med ideen om at oprette en gratis ældreområdet henvisning forretning. At have en personlig oplevelse mig selv, jeg straks begyndte at forske dette og læse hver bog skrevet på ældreområdet. Jeg uddannet mig på de love og bestemmelser med ældreplejen. Efter omfattende forskning, jeg komponeret en detaljeret forretningsplan for dette nye forretningsområde. Med to andre partnere, vi skabte Vi kender et sted. Vores Titlen siger det hele. Med ekstensivt uddannet personale, vores senior pleje rådgivere hjælpe familier navigere gennem forvirrende labyrint af ældreplejen.

Ofte folk spørger, hvordan vi gør vores penge. Jeg tror, ​​det er et rimeligt spørgsmål. Vi får udbetalt en henvisning gebyr fra vores pleje samarbejdspartnere, når en familie vælger at bruge deres tjenester. Dette er virkelig en win-win situation. Vores pleje samarbejdspartnere har brug for hjælp at markedsføre deres tjenester, og familierne har brug for oplysninger for at gøre den bedste beslutning for deres elskede. Denne type forretningsmodel giver os mulighed for at bo delvis, mens på samme tid giver en stor tjeneste.

LTK: Hvor stor er din personale?

MH: Vi har i øjeblikket ti ansatte og søger at tilføje mere, selv om vores ansættelsesproces er temmelig strenge som det tager en speciel type person til at arbejde i denne industri.

Uddanne andre

LTK: Hvorfor er der behov for denne type tjeneste?

MH: Når familier står over for denne beslutning om en elsket en, kan processen blive meget forvirrende og overvældende. Desværre har mange mennesker ikke har de nødvendige oplysninger til at foretage en velinformeret beslutning. De fleste mennesker vil planlægge mere for deres begravelse da skulle de for deres langvarig pleje. Oftere end ikke, kan denne proces virkelig tage folk ved overraskelse. Familiemedlemmer kan have at gøre en af ​​de største beslutninger i deres liv med hensyn til deres kære og ofte nødt til at træffe disse beslutninger meget hurtigt.

Vi kender et sted hjælper med at gøre denne proces lettere ved at gå familien gennem indstillingerne og give dem de oplysninger, de har brug for, så de kan træffe den bedste beslutning for deres elskede.

LTK: Hvad kan vi kender et sted tilbyder enkeltpersoner, der er på udkig efter ældre boform?

MH: En familie kan forvente en ældreområdet rådgiver til at hjælpe dem med at finde de bedste pasningsmuligheder for deres ældre elsket en fra start til slut. Vi vil uddanne familier om mulighederne, oprette ture for familierne, og følge op med familier på den pleje, de vælger. Selvfølgelig er alle 100 procent fri for familierne.

Forstå processen

LTK: Har du bidrage til at give økonomisk støtte til familier med behov for denne type tjeneste?

MH: Den største misforståelse, når folk er på udkig efter assisteret levende pleje er, at deres private forsikringer eller Medicare udbyder vil betale for denne type behandling. Desværre, det er falsk. De fleste assisteret boform betales ud af lommen. Men der er et par programmer til rådighed til at hjælpe med udgifterne til assisteret levende. Vores senior pleje rådgivere vil forklare alle de levedygtige indstillinger til en familie i den indledende telefon konvertering. Hver familie er situationen anderledes, så der er virkelig ikke en one-size-fits-all løsning. Vi kender et sted er ikke en finansiel virksomhed. Når det kommer til langvarig pleje planlægning eller ejendom planlægning, vil det være klogt for familien at rådføre sig med de korrekte juridiske og finansielle fagfolk.

LTK: Hvilke typer af tjenesteydelser ikke du giver?

MH: Vi giver kun henvisninger for familier på udkig efter omsorg for deres ældre kære eller senior selv (mindst 60 år).

Quality Assurance

LTK: Er der noget andet du gerne vil dele?

MH: I øjeblikket er der over 5.000 plejeboliger i det sydlige Californien. Så der er helt sikkert en masse muligheder derude for familier. Selv med så mange muligheder derude, er det stadig utrolig vanskeligt at finde disse behandlere. Vi har taget sig tid til at gå igennem alle de behandlere, og vi bestræber os på at kun give de bedste muligheder for vores familier. Når det kommer til vores pleje samarbejdspartnere, er vi mere bekymret kvalitet versus kvantitet.

Vi er klar over, at den største frygt for, at folk har om nogen form for assisteret levende hjem er den dårlige kvalitet af hjemmet. Lad os se det i øjnene: ordet "hjem" i denne forstand virkelig har en negativ betydning for en stor del af befolkningen. Familier ønsker at vide, at deres mor, far eller andre elskede vil blive taget sig af i en god, kærlig sted. Det er forfriskende at vide, at alt, hvad de skal gøre, er kontakt Vi kender et sted.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om Vi kender et sted, ringe (800) 500-STED eller udfylde en kort oplysende form på selskabets hjemmeside og en højtstående pleje rådgiver vil kontakte dig.