Ekspert Green Living Idéer

Ekspert Green Living Idéer
Forfatter og miljøforkæmper, Trish Riley

Hvis du er ny til at indarbejde grønne levende teknikker ind i dit hjem og livsstil, vil du være interesseret i nogle grønne levende ideer til at hjælpe dig med at lave en simpel start. For nylig LoveToKnow kunne tale med grøn levende ekspert Trish Riley om sine forslag til en mere jord-venlige livsstil. Her er, hvad hun havde at sige.

Green Living Guides

Trish Riley har skrevet en hel del oplysninger til at uddanne folk om at leve grønt. Nogle af hendes mest bemærkelsesværdige er bøgerne The Complete Idiots Guide til Green Living og The Complete Idiot Guide til grønnere din virksomhed. Disse bøger giver en overflod af grønne levende tips til at hjælpe nogen der har en grønnere, sundere liv.

Trish begyndte forfatterskabet som en rejse forfatter, der passer godt med at opdrage sine læsere om deres indflydelse på miljøet og de smukke steder, de nød besøger og læser om. Hun siger, at verden som helhed var ikke interesseret i økologi på det tidspunkt, men hun var stadig i stand til at indeholde oplysninger om de miljømæssige udfordringer, parker, strande og andre destinationer, som hun skrev om.

I 2006 Trish siger verden begyndte at bekymre sig om jorden. På dette tidspunkt var hun en veletableret forfatter og medlem af American Society of Journalists og forfattere. Gennem denne forbindelse, var hun i stand til at opfylde de udgivere på IdiotsGuides.com. Dette førte til oprettelsen af ​​hendes informative bøger.

Implementering Green Living

Ifølge Trish, at skifte til grøn stue er ikke svært. "Du skal bare nødt til at træffe beslutning om at gøre det, ligesom alle vane."

Hun foreslår at skifte lettere ved at uddanne dig selv på, hvorfor grøn stue er vigtigt. Når du forstår, at visse fødevarer er mættet med kemikalier og disse kemikalier er meget skadeligt for din krop og ligene af dine børn, hvilket gør overgangen til ren, bliver meget let økologiske fødevarer.

Omkostninger

Adspurgt, om levende grønne koster mere, Trish svarede: "Det kan være. Du er nødt til at bruge din sunde fornuft og være omhyggelig med ikke at gå overbord." Hun foreslår at starte med økologiske gulerødder, fordi du kan smage forskellen. Derefter begynde at købe råvarer fra lokale landmænd. Når du gør dette vil du finde din mad er friskere og økologisk, støtter du dit lokale økonomi, og det er ofte billigere end at købe fra store dagligvarekæder.

En anden fordel ved at købe lokalt producerede fødevarer er reduktionen i transport. Transport fødevarer hele landet anvender en stor del af brændstoffet. Når du køber lokale fødevarer går fra landmanden til din tabel uden dyre shipping.

Spar rundt i hjemmet

Ekspert Green Living Idéer
CIG til Green Living

Energi

Trish siger, at der er flere måder at grønne op dit hjem. Den ene er at reducere energiomkostningerne med ved at have mere effektive apparater. Energy Star-apparater er et godt eksempel, men Trish siger, at der er andre mærker, der er effektiv samt. Andre måder at reducere dit energiforbrug er at drage fordel af rabatter til at installere sol- eller vindenergi. Weatherize du r hjem og tilføje markiser i vinduer. Selv noget så simpelt som en sol vandvarmer kan gøre en stor indvirkning på den energi du bruger, og de penge, du sparer.

Kemikalier

Fra alle de grønne levende ideer, Trish aktier, en af ​​de mest vigtige for at reducere de kemikalier i dit hjem. Kemikalier er overalt fra vores mad til kropspleje produkter til havearbejde produkter. Hun foreslår at bruge æteriske olier til at rense, fordi de er naturligt anti-mikrobielle. Bagepulver, eddike og citron er store naturlige rengøringsmidler samt.

Varer kan hun ikke let, hun køber, såsom naturlige opvaskemiddel og vaskeri sæbe. Trish forklarer videre, at de duftstoffer i typiske produkter er faktisk hormonforstyrrende, som er meget farligt at indånde. Ved hjælp af naturlige produkter og dufte vil undgå dette problem. Ganske vist effektiviteten er ikke så stor som kemiske rengøringsmidler. Trish siger, at de bare kræver lidt mere arbejde, hvilket er værd at beskytte dit helbred og sundheden hos dem omkring dig.

Tænk kemikalier i andre steder i dit hjem også. Overvej at købe antikviteter eller brugte møbler til at reducere off-gasning, der opstår med nye møbler. Brug flise (helst lokalt fremstillet) til dine gulve, skal du vælge maling uden VOC'er (flygtige organiske forbindelser), og hvis du køber bomuldsstof, være sikker på det er økologisk bomuld. "Bomuld er en af ​​de mest forurenede naturfibre." siger Trish.

Transport

Du kan også gøre dit liv grønnere ved at gøre omhyggelige valg om transport. Når det er muligt, gå, cykle eller bruge masse transit. Hvis disse ting ikke er muligheder, overveje at få en hybridbil, så brændstofforbruget er lavere.

Komme over hurdle

Ifølge Trish, at den vanskeligste ændring gør den oprindelige beslutning om at gennemføre grønne levende ideer ind i dit liv.

"Dette land er uddannet til at tro, at miljøforkæmpere er terrorister. Men når du tager dig tid til at lære (om miljøspørgsmål), hvilket gør ændringen bliver en no-brainer. Bare ændre de ting, du kan."

"Hvis vi ikke får styr på situationen med miljøet, vil vi ødelægge planeten og livet for vores børn vil blive påvirket. Vi har brug for at leve i harmoni med jorden."LoveToKnow takker Trish Riley for at tage tid ud af hendes travle tidsplan for dette interview. Hvis du vil vide mere om Trish og hendes grønne levende ideer, kan du besøge hendes hjemmeside, GoGreenGift.com. Sørg også for at tjekke hendes bøger på Amazon.com. Du vil blive overrasket over alt du lære om grøn livsstil.