Ekspert Genoptager for Computer og Web Jobs

Ekspert Genoptager for Computer og Web Jobs
Louise Kursmark

Louise Kursmark er en forfatter, genoptage konsulent og præsidenten for bedste indtryk Career Services, Inc. Hun hjælper folk "fortæller deres historie" gennem deres genoptages på måder, der er overbevisende, mindeværdige, og relevant. Louise er forfatter til 20 bøger om genoptage skriftligt, interviewe, og jobsøgning; var den første person i verden for at tjene den prestigefyldte "Master Resume Writer" legitimationsoplysninger. Hun er en 6-tid "Best Resume" prisvinder. Ud over at hendes private praksis arbejde med ledere, Louise træner og uddanner andre karriere fagfolk som medstifter og direktør for Genoptag Skrivning Academy og de årlige Career Thought Leaders Conference og Symposium. LoveToKnow spurgte Louise for hendes ekspertrådgivning om genoptages til computer jobs.

Genoptager for Computer, Tech og Web Jobs

Først Louise delte hendes ekspertrådgivning om teknologi-relaterede genoptages.

LoveToKnow (LTK): Hvad gør genoptages til computer og web jobs forskellige fra genoptages for andre brancher?

Louise Kursmark (LK): En central udfordring skriftligt genoptages for teknologi fagfolk er at sikre den genoptage er meningsfuld og forståelig for ikke-tekniske læsere. Det er vigtigt at skabe balance mellem tekniske detaljer med det større billede: værdien og betydningen af ​​disse tekniske aktiviteter og projekter.

LTK: Hvordan kan du gøre genoptages indsendes elektronisk skiller sig ud?

LK: Af største betydning er at inkludere alle de rigtige søgeord, så genoptage vil blive udvalgt i en automatisk scanning. En af de bedste strategier for teknologi fagfolk er at skabe en "teknologi resumé", en detaljeret liste over alle de teknologier, som ved og har erfaring med.

Når CV gør det gennem søgeords-baserede elektroniske søgning, vil det blive set af menneskers øjne. På det tidspunkt søgeord stadig vigtige, men CV skal også fremvise kandidatens værdi ved at fremhæve bestemte resultater samt tech-relaterede viden og aktiviteter.

Skabe effektive CV'er

Dernæst tilbød lus tips til effektive genoptages.

LTK: Hvilke strategier kan du give læserne til at forberede store tech og web genoptages?

LK: Du må ikke køre fast i teknologien, og ikke glemme det større billede. Fortæl korte historier om dine mest betydningsfulde projekter og resultater, altid huske at medtage slutresultatet - så konkret som du kan angive det. Hvad var værdien af ​​projektet? Hvordan gik det hjælpe slutbrugere eller kunder eller virksomheden? Framing dine teknologiske resultater i forbindelse med forretningsmæssige udfordringer og resultater viser, at du forstår den underliggende årsag til alle investeringer i teknologi: at gøre en virksomhed mere rentabel eller en organisation mere vellykket.

LTK: Mange mennesker i tech eller web industri job skifte job ofte. Hvordan skal dette tages op?

LK: Faren i hyppige jobskift bliver omdømmet for et "job hopper", at mange arbejdsgivere vige. Forståeligt, de er bange for, at du vil hoppe skibet, når det gives den mindste chance. Der er en række teknikker, du kan bruge til at minimere dette indtryk i et CV. Først, hvis dit job har været kontrakt - med vilje kortsigtet - tilstand dette op foran stedet for at lade læserne antage, at du holder op efter 3 eller 6 måneder. Du kan gruppere en række kortsigtede eller kontrakt jobs under en stillingsbetegnelse - "Senior Applications Developer", for eksempel - og så kort forklare hvert projekt eller opgave. Det er helt OK at forlade job fra genoptage, hvis de ikke tilfører værdi, så det er en anden måde at minimere forekomsten af ​​en række ændringer af arbejdspladser.

Endelig skal du absolut være parat til at tage fat på det i et interview. Se på det fra arbejdsgiverens perspektiv, og lad dem vide, hvorfor det er en kæmpefordel for dig til omgående og på lang sigt. Eller hvis du virkelig foretrækker at tage en række kortvarige job, så lad arbejdsgiveren vide dette op foran og stress den værdi, de får fra at ansætte din ekspertise kun for det specifikke projekt og bestemt tidspunkt det er nødvendigt.

Genoptag Objektive Erklæringer

LTK: Kan du dele tips om objektive udsagn?

LK: På dagens CV målet er stort set blevet erstattet af en stærk sammenfattende sektion, der introducerer CV med de mest relevante oplysninger om kandidaten. Resuméet er mere arbejdsgiver-fokuserede end et mål, der hedder, "her er hvad jeg vil." , En vigtig værdi af målet udsagn er, at det lader arbejdsgiverne straks vide, hvem du er, og den slags holdninger, du søger. Vi anbefaler, at du foretage visse din sammenfatning formidler klart denne samme oplysninger. Arbejdsgivere vil ikke tage sig tid til at finde ud af det.

I nogle tilfælde et mål er stadig den mest effektive måde at begynde et CV. For eksempel kan en ny kandidat, der ikke har karriere sammenfattende oplysninger til at omfatte i stedet foretrækker at liste umiddelbare og langsigtede karrieremål at hjælpe arbejdsgivere forstå hende nuværende og fremtidige værdi. Hvis du vælger at bruge et mål, være specifik! Alle ønsker "en udfordrende rolle med mulighed for at avancere baseret på værdi og ydeevne, så tilføje en sætning som der tilføjer noget af værdi til dit CV. I stedet viser du, hvilke job du kvalificeret til og se efter muligheder for at inddrage relevante søgeord i din målsætning.

Cover Letter Rådgivning

LTK: Kan du dele tips til følgebreve?

LK: De fleste følgebreve i dag er e-breve, der indgår i brødteksten i en e-mail med CV sendes som en vedhæftet fil. Cover bogstaver kan også indgå i mange online applikationer. For en af ​​disse formål vil følgende centrale punkter hjælpe du skriver effektive følgebreve:

  • Holde det kort! Ingen dag, vil tage sig tid til at læse en flersidet følgebrev eller vade gennem tætte stykker. Skriv korte sætninger i et par korte afsnit eller punkttegn for at gøre det lettere for læserne at skimme dit brev og hente vigtige oplysninger.
  • Kom til det punkt! Fortæl dem, hvorfor du skriver og kort fremhæve dine stærkeste kompetencer. Fortæl ikke dit livshistorie og ikke vandre.
  • Vær specifik! Dit brev vil være meget lettere at huske, hvis du inkluderer et par korte og konkrete resultater frem for vage almindeligheder. For eksempel, i stedet at blot at sige: "Jeg har 6 års webudvikling oplevelse," siger, "Jeg har udviklet en næste-generations hjemmeside for den lokale ASPCA, der blev krediteret med en 15% spring i PET adoptioner inden for 6 måneder efter lanceringen. "

LTK: Venligst dele dine foretrukne genoptage tips.

LK: Her er mine tips til at hjælpe mennesker skaber en fantastisk CV:

  • Placer dig selv som du ønsker at blive opfattet nu - ikke nødvendigvis, hvad du har været i fortiden.
  • Sælg det til mig ... ikke fortælle det til mig. Skabe interesse og spænding i stedet for blot omhandler fakta.
  • Brug relevante søgeord rigeligt hele dit CV.
  • Fokus på det store billede og gemme oplysninger om interviewet.
  • Bliv i realm af virkeligheden. Må ikke overdrive og bestemt ikke lyve. Dit CV er bare udgangspunktet, og du skal være i stand til at bakke op hver påstand under interviewet fase. Være nøjagtige og autentiske - men sætte din bedste selv fremad.

LTK: Hvad andet bør folk gør, når du opretter et CV for computer eller web job?

LK: Overvej at arbejde med en professionel genoptage forfatter, der har specialiseret sig i teknologiske erhverv. Han eller hun vil trække sig ud fra dig alle de relevante oplysninger, der kan forvandle dit CV fra en kedelig beskrivelse af teknologiske færdigheder i en stærk, slagfast opgørelse af din værdi.

Jeg kan varmt anbefale alle de forfattere, der har eksamen fra den strenge genoptage skriftligt Academy program og tjent deres ACRW legitimationsoplysninger.

Flere oplysninger

LoveToKnow takker Louise for hendes råd. Hendes seneste bog Expert Genoptager for Computer og Web Jobs kan købes gennem Amazon.com.