Ekspert Fish Oil Insights fra Nordic Naturals

Ekspert Fish Oil Insights fra Nordic Naturals


Nordic Naturals producerer en serie af fiskeolie kosttilskud, der lover at være bedre end andre typer og mærker af fiskeolie på markedet. LoveToKnow indhentede Stuart Tomc, Nordic Naturals National pædagog og Radio Personlighed, for at spørge ham om nordiske Naturals linje af kosttilskud og især om værdien af ​​forbrugende fiskeolie kosttilskud.

Hvad er Nordic Naturals?

Ekspert Fish Oil Insights fra Nordic Naturals
Stuart Tomc

Nordic Naturals, Inc. blev grundlagt for 20 år siden af ​​norske født Joar Opheim, BS, MBA. Joar erkendte manglen på fiskeolier i USA, da han først ankom her 20 år siden, grundlagde Nordic Naturals, Inc.Joar sagde engang: "Efter at være blevet født og opvokset i arktiske Norge, hvor fiskeriet er en afgørende del af både handel og den akademiske verden, jeg var klar over betydningen af ​​ren Omega-3 i kosten. " Han startede med det grundlæggende mål om at fremme den generelle kvalitet af fiskeolier, ved at udvikle nye teknologier til at forbedre smag, renhed og den molekylære struktur af olierne.

Dag, Nordic Naturals tilbyder den største linje af fiskeolie produkter til rådighed, med op til 95 procent koncentration, alt i naturlig form triglycerid. Nordic Naturals 'prisvindende omega olier findes i patenteret naturlig frugtsmag kapsler i mange forskellige former og størrelser, samt store vinsmagning væsker, der passer til selv den mest kræsne gane.

Hvorfor er fisk Olier så vigtigt?

Fiskeolie genopretter væsentlige livsorden ved at fodre kroppen, hvad den har brug for at løse inflammation, bygge sunde celler, balance stofskiftet, stabilisere blodsukkeret og forbrænde fedt. Fiskeolier indeholder preformed essentielle fedtsyrer EPA og DHA, som kroppen ikke kan gøre og skal indhentes gennem kosten. Hvis vi ikke tager fiskeolie eller spiser nok fødevarer rige på både præformede EPA og DHA vi kan være mangelfuld i den mest kritiske næringsstof for optimal sundhed.

Forklar den essentielle fedtsyrer

Alfa-linolensyre eller ALA, er en essentiel fedtsyre, hvilket betyder, at det er af afgørende betydning for menneskets sundhed, men kan ikke blive produceret af kroppen. Af denne grund må ALA opnås fra fødevarer. ALA, samt fedtsyrer eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA), tilhører en gruppe af fedtsyrer kaldes omega-3 fedtsyrer. EPA og DHA findes primært i fisk, mens ALA findes i visse vegetabilske olier, såsom hørfrøolie og i mindre grad, raps, soja og valnød olier og visse planter.

Når indtages, kroppen omdanner ALA til EPA og DHA, de to typer af omega-3 fedtsyrer mere let anvendes af kroppen. Fiskeolier er ideelle, fordi de er preformed for effektiv og øjeblikkelig anvendelse uden de mulige risici ved at spise fisk.

Er FDA godkender eller anbefaler Essential Fatty Acid forbrug?

Den 8. september 2004 den amerikanske Food and Drug Administration gav "kvalificeret sundhedsanprisning" status til eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA) n-3 fedtsyrer, om, at "støttende, men ikke afgørende forskning viser, at forbruget af EPA og DHA fedtsyrer kan reducere risikoen for koronar hjertesygdom. " FDA har aldrig givet denne påstand til ALA hørfrø og vegetabilske kilder eller DHA alger ekstrakter.

Hvorfor er disse fedtsyrer så vigtigt?

Mennesker udviklet indtagelse af en kost, der indeholdt ca. lige store mængder af omega-3 og omega-6 essentielle fedtsyrer. I løbet af de sidste 100 til 150 år har der været en enorm stigning i forbruget af omega-6 fedtsyrer som følge af den øgede indtag af vegetabilske olier fra majs, solsikkefrø, saflor frø, bomuldsfrø og sojabønner.

Dag i de vestlige kost, forholdet mellem omega-6 og omega-3 fedtsyrer intervaller 20-30: 1 i stedet for den traditionelle størrelsesordenen 1-2: 1. Undersøgelser viser, at et højt indtag af omega-6 fedtsyrer forskyder den fysiologiske tilstand til en, der er prothrombotic og proaggregatory, kendetegnet ved stigninger i blodets viskositet, vasospasme, og vasokonstriktion og fald i blødningstiden. Omega-3 fedtsyrer har imidlertid anti-inflammatorisk, antitrombotisk, antiarytmika, hypolipidæmiske og karudvidende egenskaber.

Den gavnlige effekt af omega-3 fedtsyrer har vist sig i den sekundære forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk, type 2-diabetes, og i nogle patienter med nyresygdom, leddegigt, colitis ulcerosa, Crohns sygdom og kronisk obstruktiv lungesygdom . De fleste undersøgelser er blevet udført med fiskeolier (eicosapentaensyre eller EPA og docosahexaensyre eller DHA).

Fiskeolie kosttilskud

Hvad er årsagen den ubehagelige Eftersmag fra mange fiskeolie kosttilskud?

Den "burp" eller gentage ofte forbundet med fiskeolier skyldes biprodukter fra oxidation, som har et højt damptryk, dvs. gasser stige.

Nordic Naturals synes ikke at have en eftersmag. Hvorfor?

Frisk fisk og friske fiskeolier har lave niveauer af oxidation. Jo lavere oxidation lavere potentiale gentagelse. Undgå oxidation er nøglen til fremstilling store vinsmagning fiskeolie uden gentagelse. Nordic Naturals undgår oxidation ved at fange fisk effektivt og rushing dem til fremstilling i en multi-patenteret, iltfri proces, der bevarer friskheden af ​​fisken samtidig fjerne eventuelle miljøbelastende stoffer.

Nordic Naturals undgår oxidation ved fremstilling i et vakuum, i en nitrogen rige, ilt-frit miljø og i mangel af frie radikaler katalysatorer såsom jern og / eller kobber.

Er fremstillingsprocessen indflydelse på kvaliteten af ​​fiskeolier?

Folk undertiden forhøre sig om fremstillingen af ​​fiskeolier ved hjælp af damp og misforstår rolle løbstemperaturen eneste, varme har at gøre med noget af dette er, at varmen vil fremskynde hastigheden af ​​reaktionen, men uden fri radikal eller ilt. Varm selv ikke forårsager oxidation - den kun har betydning for oxidation.

Hvordan kan forbrugerne at vurdere kvaliteten af ​​fiskeolie?

Den virkelige bevis på høj kvalitet fiskeolie er lav peroxid, anisidin, og totox værdier (målt i det færdige produkt, men tilsættes før smag, fordi de fleste varianter falsk ophøje anisidin-værdier) og endnu vigtigere fraværet af en fishy smag. Det er blevet bekræftet, at den mest betydningsfulde og følsomt udstyr til at måle oxidation i olier er stadig ikke nær så følsom som menneskets palle. De aldehyd biprodukter af oxidative skader på fiskeolier har et højt damptryk (og dermed fisken burp) og distinkt rang smagen og lugten af ​​harsk fisk.

Nordic Naturals fiskeolietilskud Detaljer

Hvilke typer af fisk anvendes til at producere Nordic Naturals Kosttilskud?

Nordic Naturals bruger kun fuldt bæredygtige sardiner, ansjoser og Arctic torsk for alle vores fisk olieprodukter. Nordic Naturals har en streng politik om aldrig at anvende ikke-bæredygtige fisk som krill, laks, makrel, helleflynder, sild, hvid fisk eller andre populære kilder til fisk ofte i fiskeolie-produkter.

Hvorfor skulle folk vælge Nordic Naturals?

Integritet, renhed, friskhed, bæredygtighed og en fiskeolie, der smager som ren sundhed - derfor Nordic Naturals er en favorit mærke for folk der vælger at forbruge fiskeolie kosttilskud.

Sidste år Nordic Naturals var "Bedst bedømte Supplement Brand" af 2008 ConsumerLab.com Undersøgelse af vitamin og supplere Brugere. Modtagelse to anerkendelser, # 1 rated Samlet Brand for forbrugernes tilfredshed og # 1 nominel Health Food Store Brand for forbrugertilfredshed, Nordic Naturals havde den højeste kundetilfredshed i alle mærker anses hele 8 forskellige distributionskanaler, med 95,2 procent af sine kunder meget tilfreds med det mærke baseret på svar fra "meget tilfredse" eller "meget tilfredse". Ifølge rapporten, "det var betydeligt højere end noget andet mærke."

Selvom 1.367 brands blev placeret i undersøgelsen, kun 47 modtaget mindst 100 forbrugernes ratings og kun de indgik i fastsættelsen af ​​de topplaceringer. For at bestemme rækkefølgen rang af mærker, undersøgelsen tog hensyn mange komponenter, herunder tilgængelighed, effektivitet, fordele i forhold til omkostninger (værdi) og ingrediens kvalitet.

I alle kategorier, Nordic Naturals modtaget bemærkelsesværdige ratings. Men den nordiske Naturals mærke viste den højeste rating af forbrugernes tilfredshed for ingrediens kvalitet og modtog den højeste rating af forbrugernes tilfredshed for brand effektivitet i forhold til alle andre mærker indgår i undersøgelsen.

Seks tusinde kosttilskud brugere (kvalificeret af 94 procent af de adspurgte, der tager 2 eller flere kosttilskud dagligt) gennemført online-undersøgelsen vurdering supplement mærker og handlende på forbrugernes generelle tilfredshed. Resultaterne blev annonceret af ConsumerLab.com præsident Tod Cooperman, MD, ved fokus på fremtiden konference i Arizona og er beskrevet i deres februar 2008 analyserapporten.Nordic Naturals kosttilskud er tilgængelige landsdækkende på helsekost butikker, apoteker og udvalgte butikker, eller du kan besøge virksomhedens hjemmeside for mere information.