Ekspert Fakta om Over-the-Counter Xenical

Ekspert Fakta om Over-the-Counter Xenical

Anmeldt af Terri Forehand RN

Den recept kost pille Xenical er tilgængelig som en ikke-receptpligtige, over-the-counter (OTC) medicin kaldet Alli. Medicinen har været tilgængelig OTC siden 2007.

Hvad er Xenical?

Xenical er et vægttab stof der er godkendt til recept i 1999. Hver dosis indeholder 120 mg af medicin orlistat.

Orlistat og Alli

Ekspert Fakta om Over-the-Counter Xenical

Steve Burton, GlaxoSmithKline

Ifølge Mayo Clinic, orlistat virker i tarmkanalen ved at blokere en del af fedtstoffet, der forbruges i et typisk måltid.

Forretningsområdet vice president for vægtkontrol division på GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Steve Burton bemærker: "Taget på måltid tidspunkt, Alli virker ved at blokere omkring 25 procent af fedtet i maden en person spiser. På grund af den måde, det fungerer, skal Alli være anvendes i forbindelse med en reduceret kalorieindhold, fedtfattig kost indeholdende ca. 15 gram fedt pr måltid. "

Skaberne af Xenical anbefaler, at du spiser mellem 40 og 67 gram fedt om dagen. Med orlistat, er denne procentdel af fedt ikke nedbrydes og absorberes, hvilket resulterer i mindre samlet kalorier absorberes af kroppen. Med færre kalorier tilbydes til kroppen, kan potentielle vægttab følge.

Hvordan Alli adskiller fra Xenical

Ifølge Burton, "Xenical er en 120 mg Orlistat kapsel og Alli er en 60 mg Orlistat kapsel. Produkterne har forskellige indikationer og doseringer."

Alli arbejder som fedt-blocker på samme måde som receptpligtig medicin. Men Alli plan adskiller sig ved at det giver myalli som en måde at forbedre resultaterne. Hele Alli Pakken indeholder en lang guidebog med måltid planer, spise ude forslag, fedt og kalorie tællere og daglige mad tidsskrifter. Den instruktions bog understreger kraftigt behovet for at følge en fedtfattig kost og engagere sig i fysisk træning, for at lægemidlet til at arbejde med succes mod vægttab. Desuden forbrugerne har adgang til et interaktivt websted til sporing, kommentarer og supplerende oplysninger.

Burton peger på myalli som et stærkt værktøj i Alli s vægttab arsenal, fastslår: "Alli giver en omfattende støtteprogram for at hjælpe folk vedtage en sundere livsstil. Hjemmesiden vil hjælpe folk tilpasse deres kost, spore deres fremskridt mod deres mål, og give andre former for opmuntring og rådgivning til at gøre ting, som bliver mere fysisk aktive, der er vigtige for langsigtet vægtkontrol. "

Brugsanvisning

Alli indlægsseddel anbefaler følgende:

 • Tag en kapsel med hvert måltid du spiser fedt.
 • Du må ikke tage mere end tre kapsler om dagen.
 • Grænsen fedt indtag til 30 procent af den samlede kalorier fra fedt for at undgå ubehagelige bivirkninger.
 • Tag en multivitamin ved sengetid, når du tager orlistat, da det kan blokere optagelsen af ​​nogle næringsstoffer.

En kalorie- regimen er en væsentlig del af programmet. Orlistat blokerer optagelsen af ​​fedt kalorier, men du stadig nødt til at spise rigtigt og motion.

"Alli-programmet virker ved at hjælpe folk til at forstå at de er den aktive ingrediens - sund kost og motion er afgørende for enhver vægttab program," Burton stater. "For mennesker, der tager Alli kapsler og følge programmet leveres via online og i-pack materialer, Alli giver en bonus på 50 procent mere vægttab end diæt alene."

Indlægssedlen noterer også med størstedelen af ​​vægttab med orlistat opstår inden for de første seks måneder af at tage produktet. Efter ophørende, skal du fortsætte med diæt og motion for at opretholde vægttab.

Virker det?

I kliniske forsøg deltagerne mistede i gennemsnit 50% mere vægt end dem, der fik placebo. Mens dette er kun en beskeden vægt tab betydningen af ​​at miste 5 til 10% af kropsvægten for nogle er yderst gavnlig til at forbedre sundhed og forebyggelse livstruende sygdomme.

Burton bemærker: "I kliniske undersøgelser resulterede behandling med Alli i en fem procent vægttab, og bredt tilgængelige forskning har vist, at så lidt som fem procent reduktion i vægt forbedrer sundhedsresultater betydeligt i overvægtige og fede mennesker."

Bivirkninger

Orlistat har bivirkninger, siger Burton.

"Forbrugerne kan opleve tarm ændringer (f.eks at skulle gå på toilettet oftere), kaldet behandlingsvirkninger, mens Alli," siger han. "Disse behandlingseffekt kan styres, når folk følger en reduceret kalorieindhold, diæt fedtfattig."

Bivirkninger omfatter:

 • Fatty eller fedtet afføring
 • Diarré
 • Kramper
 • Spotting
 • Øget tarm haster
 • Flatulens

Burton foreslår disse behandlingseffekt kan hjælpe med vægttab indsats, fastslår: "Faktisk anekdotisk, brugere har fortalt os, at behandlingseffekt tjente som et signal, der hjalp dem sundere spisevaner. Når det bruges som anvist, Alli kan hjælpe millioner af mennesker tabe sig og sundere spisevaner. "

Sundhedsadvarsler

Nogle mennesker bør ikke tage orlistat. Sundhedsfare inkluderer:

 • Du må ikke tage orlistat hvis du har haft en organtransplantation.
 • Må ikke anvendes, hvis du tager ciclosporin.
 • Hvis du har en diagnosticeret tilstand, hvor du har problemer med at optage mad, bør du ikke tage orlistat.
 • Mennesker med en historie af galdeblære problemer, nyresten, og pancreatitis bør konsultere en læge, før du tager orlistat.
 • Folk tager visse former for medicin, herunder skjoldbruskkirtlen medicin, warfarin, eller diabetes medicin bør konsultere en læge, før du tager orlistat.
 • Folk, der er ikke overvægtig bør ikke tage orlistat.

Eksperter har udtrykt bekymring lægemidlet vil blive misbrugt, og er af særlig bekymring med personer, der lider med spiseforstyrrelser. FDA og GlaxoSmithKline overvåger stofbrug nøje på grund af disse bekymringer. Det anbefales kraftigt, at enhver person overvejer brugen af ​​Alli drøfte planen med en læge.

Koste

Dette er ikke en billig måde at tabe nogen måde. 90 kapsler kan koste mellem $ 45 og $ 65.

Burton mener imidlertid, Alli er overkommelig. "Prisen vil være omkring $ 1 til $ 2 per dag og den anbefalede dosis er én kapsel med hvert måltid indeholder fedt, op til tre kapsler om dagen," siger han.

FDA-godkendt

Det er lidt betryggende at vide, at FDA har nøje studeret de over-the-counter Xenical lægemiddel og fundet det sikkert til offentlig brug. Dette er den første FDA-godkendte vægttab pille fås uden recept, et enormt skridt væk fra de alvorlige farer ved andre kosttilskud, der markedsføres som vægttab forstærkere såsom ephedra, hoodia, og phentermin. Tiden vil vise, om det offentlige ansvarligt vil bruge stoffet eller misbruge den.