Ejerlejligheder til seniorer i Atlanta

Ejerlejligheder til seniorer i Atlanta


Ejerlejligheder for seniorer i Atlanta bugne, men før undertegnelsen, at nye lejemål er det bedst at gøre dit hjemmearbejde.

Find den perfekte Atlanta Neighborhood

Atlanta rangerer 35th i USA for byens størrelse, med næsten en halv million mennesker i metroen. Der er mange nice kvarter muligheder, både i byen korrekt og i forstæderne.

Din bedste chance er at lave en liste over alle dine krav i kategorier såsom must haves, stærke ønsker og milde ønsker.

Din liste kan se noget som dette:

 • Nødvendige elementer: To soveværelser, to badeværelser, nær shopping og jazzklub natteliv underholdning, ingen børn i bygningen, tæt på en park, swimmingpool, og glæder kæledyr.
 • Stærke ønsker: terrasse eller balkon, rengøring til rådighed, nær et kasino, og tæt på en hund park.
 • Mild ønsker: Gåafstand til favorit spise og nær et bibliotek.

Du bør også overveje at medtage dit prisniveau, uanset om du ønsker at leje eller ejer, og ideelle kvarterer på listen. Dybest set, du ønsker at bryde din liste ned, så oplevelsen af ​​at se på steder kan være let og mindre stressende. Også dette er en stor liste at give til en ejendomsmægler, hvis du tilfældigvis til at arbejde med én.

Når du har udfyldt dine krav ønskeliste, den næste ting er at tage et kig på kvarterer, der har ejerlejligheder for seniorer i Atlanta. Hvis du har boet i Atlanta før, har du sandsynligvis en god ide om, hvor du gerne vil være. Hvis du er ny til området, så følgende ressourcer kan hjælpe dig med at identificere den bedste kvarter til dine specifikke behov.

 • City-Data.com: Har en stor forum, hvor du kan stille spørgsmål om alt i Atlanta. Fra de bedste steder at bo på god underholdning og vintage genbrugsbutikker, dette forum har det hele.
 • Atlanta Citysearch: Stærkt underholdning-baseret, så bogmærke denne side, hvis du elsker at gå ud.
 • Atlanta kvarter guide: En stor rund-up af hurtig kvarter info.
 • Home Finder: Har en guide hælder mod, ingen overraskelse, hjem købere. Webstedet lister dog handy kvarter demografi.

Find huse til seniorer i Atlanta

Når du har din perfekte nabolag kvadrerede væk, starte din Condo jagt. Hvis du ønsker at arbejde med en ejendomsmægler, vil du have en bedre chance for at snuppe en god handel, især i den varme lejligheden markedet. Læs mere om markedet for fast ejendom ved at besøge Atlanta Real Estate Blog.

Når man ser på ejerlejligheder for seniorer i Atlanta du kommer til at se to muligheder: ejerlejligheder opført som pensionering levende, der tilbyder mange tjenester og ejerlejligheder, der er simpelthen flere enheder, boliger single-ejerskab.

Pensionering Condos

Disse er ejerlejligheder, der tilbyder tjenester som rengøring, måltider, gruppeaktiviteter, transport og meget mere. Ofte er der 24-timers eller daglig sundhedspleje personale på side, med et niveau af pleje muligheder. Nogle pensionering specifikke samfund er ofte en masse sjov. Du kommer til at møde nye mennesker, er der altid nogen rundt for at få sammen med for gruppe ældre aktiviteter, og det kan være mindre stressende at have ting som måltider og husholdning taget sig af. Du vil sandsynligvis finde aktive voksne pensionering samfund og plejeboliger hjem med rekreative muligheder som disse.

 • Mount Vernon Towers
 • Lenbrook Square Pensionering Living
 • Renaissance om Peachtree
 • Canterbury Court

Andre Condos

Her er nogle ressourcer til at finde ejerlejligheder ikke forbundet med pensionering levende hus:

 • AtlantaCondos.com
 • Atlanta Condos Central

Hvis du er klar til at tage til Atlanta, have det sjovt! AARP Magazine for nylig opført Atlanta som en af ​​de fem bedste steder at gå på pension, så det en god satsning, at du har en stor tid og være i godt selskab, når du ankommer.