Ejer Finansiering realkreditlån kontrakt Sample

Ejer Finansiering realkreditlån kontrakt Sample

En ejer, der finansieres realkreditlån er en, hvor ejeren af ​​en ejendom giver en del af -eller den entire- købspris for en ejendom. I en fulde købspris aftale, ejeren giver et realkreditlån til køberen for den fulde købspris for ejendommen minus eventuelle udbetaling køberen giver. I en delvis aftale købspris, ejeren giver en del af købsprisen for ejendommen, for eksempel, enhver balance, at køberen ikke kunne få et realkreditlån for fra tredjemand, såsom en bank.

Afslutning af kontrakt

Prøven Kontrakten gælder for begge typer af ejerens finansieringsaftaler. Bemærk, at denne prøve er beregnet til at blive brugt som et eksempel, men er ikke beregnet til at blive anvendt som et alternativ til at konsultere en fast ejendom advokat.

Introduktion

Den første del af kontrakten identificerer den dato, hvor aftalen skal træde i kraft, parterne i kontrakten, og ejendommen overføres. Sørg for, at dette afsnit er afsluttet, så grundigt som muligt for at undgå problemer med at identificere parterne eller ejendom.

Lånebetingelser

Her hedder det primære formål med kontrakten: at etablere en ejer-finansierede realkreditlån. Den identificerer også den aftalte købspris for ejendommen, og at prisen blev aftalt at efter en vurdering. Under en vurdering og under hensyntagen til forekomsten af ​​vurderingen forhindrer køberen i senere om, at købsprisen var for høj i et forsøg på at afkræfte kontrakten.

Tredje afsnit i dette afsnit gælder for delvis finansiering købsaftaler. Den indeholder købers forpligtelser, når denne finansiering er optaget. Dette afsnit påvirker ikke eller afkræfte kontrakten på nogen måde, hvis kontrakten er at fastsætte fulde købspris finansiering.

De næste to afsnit i dette afsnit identificere mængden af ​​udbetalingen køberen er at give, når der udbetaling skal gives, og de penge, ejeren er at låne køberen. At være specifik i disse afsnit klart fastlægger de finansielle forpligtelser for parterne, hvilket gør det sværere for enten at undgå at give det fulde beløb lovet til den anden part.

Opgørelsen i denne sektion, at en pant ansøgning er afsluttet af køberen og modtaget af ejeren, viser, at aftalen er ment som en formel, og at ejeren havde fuldt kendskab til købers økonomi før at indvilge i at låne pengene. Dette forhindrer ejeren fra senere hævder en manglende viden om købers økonomiske status bør manglende betaling forekomme og opstår afskærmning sagen.

De endelige stykker i dette afsnit identificere lånevilkår, specielt renten på lånet, lån servicering og tilbagebetaling vilkår. Disse vilkår beskytter begge parter mod den anden ikke opfylder deres forpligtelser.

Lån Service

Dette afsnit, som ikke kræver indtastning yderligere oplysninger, gør det muligt for ejeren at hyre en ekstern part at etablere officielle pant dokumentation og proces lån betalinger. På grund af den retlige karakter af ejeren finansiering realkreditaftaler, kan nogle ejere vælger at gøre dette for at beskytte sig selv, bør spørgsmål om køberen foretager rettidige udbetalinger opstår.

Udførelsen af ​​kontrakten

Ingen kontrakt kan fuldbyrdes uden ordentlig udførelse. Nogle stater kan kræve, at kontrakter, der skal notarized for dem at have retsgyldighed. Forud for at acceptere vilkårene i en hvilken som helst ejer finansiering realkreditlån kontrakt, check med en jurist; prøven kontrakt knyttet er ikke en erstatning for juridisk rådgivning.

Hvis du har brug for hjælp at hente udskriftsområdet kontrakt, så tjek disse nyttige tips.