Efter træning Recovery: Sports Massage

Sports massage er en effektiv metode til efter træning opsving. Hvis du udfordrer dig selv på en regelmæssig basis i din træning, er du meget sandsynligt oplever ømhed og træthed fra tid til anden. Dette er en naturlig del af at opbygge styrke, øge fleksibiliteten og forbedre hjerte-kar-udholdenhed. Kom massage på en regelmæssig basis vil ikke kun reducere din ømhed, men vil også slappe af dig og hjælpe dig til at se frem til næste træningspas.

Fysiske Fordele ved Sports Massage

Hvis du har haft en god massage, du ved, at du ofte føler sig bedre bagefter. Du føler mindre spændinger i dine muskler. Ømhed fra skader eller en hård træning tendens til at falde. Der er en god fysiologisk grund til dette. Når du overanstrengelse eller skade dine muskler, muskelvæv bliver frataget blod. Et kvalificeret massage terapeut er i stand til at slagtilfælde musklen på en sådan måde at øge strømmen af ​​blod i hele muskelvæv. Dette er meget vigtigt for korrekt blodcirkulationen og bærer de nødvendige næringsstoffer til vævene. Når du får en massage, er du leverer musklerne med de næringsstoffer de har brug for at helbrede og blive fyldt med energi.

Når du får en dyb muskel massage, dine muskler er i stand til at skaffe sig af med mælkesyre. Under en dybe muskler massage, porerne i vævsmembraner åbne op, skubber affald og tillader næringsstoffer til at indtaste musklen.

Det er svært at korrekt strække alle muskler i kroppen. En massage terapeut kan gøre det nødvendigt at strække ske ved at forlænge dine muskler med et tryk på en hånd. Slutresultatet er ofte reduceret spænding og en lettelse af presset fra ømme områder.

Psykologiske Fordele ved Sports Massage

Efter motion opsving kræver ofte mere end blot fysisk reparation. Arbejder ud kan være udmattende. Hvis du kæmper for at tabe sig, kan du være under selvforskyldt pres til at tabe vægt hurtigere eller at udøve mere. Hvis du konkurrerer i en sportsbegivenhed eller uddannelse til et maraton, kan presset montere der er ud over blot fysisk ømhed og smerte. Ikke nå mål eller lider skader kan være psykologisk udfordrende. Massage har dybe psykologiske fordele.

Regelmæssig massage har været kendt for at mindske depression, løfte stemningen, reducere angst, berolige sindet og forbedre søvn. Nogle eller alle af disse faktorer kan spille en rolle i efter træning opsving. Depression kan skæres i motivation og gør det vanskeligt at holde sig på toppen af ​​en workout regime. Høje niveauer af stress undertiden føre til overspisning og undgåelse af motion. Den manglende evne til at få en god nats søvn får nogle mennesker til at springe deres træning helt. De afslapning virkninger massage er et godt middel til alle disse problemer.

Kom en ugentlig massage, eller øge hyppigheden af ​​massage i tider med ekstrem ømhed, vil levere vitale næringsstoffer til dine muskler og hjælpe med muskel stretching. Massage vil også bidrage til at løfte dit humør, så du er klar og motiveret til at vende tilbage til din træning regime.