Efter træning Recovery: Hvad at spise og drikke

Efter motion opsving er en vigtig del af enhver øvelse rutine. Du kan tro, at spise eller drikke noget, men vand efter at have arbejdet ud, vil kvæle dit vægttab mål. Faktisk tankning din krop med ordentlig mad og drikke efter træning er afgørende for vægttab og fitness gevinster. I denne artikel diskuteres, hvad de skal spise og drikke efter træning.

Vand

Uanset hvilken type af fitness plan du er på, vand er en vital drink under og efter arbejde ud. Du har sikkert allerede ved, at du bør drikke vand efter en træning, men du kan ikke være klar over, hvorfor eller hvor meget at drikke. Vand hjælper selvfølgelig at fugte din krop. Vand giver også smøring til dine muskler, regulerer din kropstemperatur og fremmer fordøjelsen. Uanset om du føler dig tørstig, bør du drikke den mængde vand, vægt tabt under træning. Selv afvejes før og efter træning og forbruger 20 ounces vand for hver pund tabt.

Sport Drinks

Sport drikke er ikke nødvendig for alle, der udøver. Hvis du ikke er i gang med anstrengende motion, såsom afstand, kører eller cykle, er det usandsynligt, at du bliver nødt til at drikke en sports drink. Hvis derimod, er du udøver i 60 minutter eller mere, vil en sportsdrik hjælpe dig til at erstatte elektrolytter og fugter din krop. Drik cirka 8 ounces ønskede sportsdrik for hver time du er aktiv. Dette er kun et groft retningslinje. Det faktiske beløb for sportsdrik du bliver nødt til at forbruge vil variere med vejrforhold, hvor meget du sveder, og den mængde energi, du expending.

Protein

Den bedste form for protein efter træning er et protein drink. Du donâ € ™ t ønsker at proppe dig selv med en burger eller en skinkesandwich; du vil have en let proteinrigt måltid, der er let at fordøje og wonâ € ™ t forlade dig følelsen træg. Prøv en yoghurt smoothie eller valle-baserede protein drink. Begge typer af protein er fedtfattig og er let på din fordøjelseskanalen. Fedtfattig ost er en god kilde til protein for post-workout opsving. Uanset protein, du vælger, sigte efter cirka 20 til 25 gram protein.

Kulhydrater

Kulhydrater vil genopbygge dine glykogen butikker efter en træning. De fleste af dine kalorier efter en træning bør komme fra kulhydrater. Prøv noget frugt, ligesom appelsiner eller vandmelon. Du kan også spise nogle kiks. Du bør stræbe efter at spise dobbelt så mange kulhydrater som protein i din post-workout måltid. Tilstræbe en 2 til 1 forhold, eller en 4 til 1 forhold af kulhydrater til protein.

Disse efter-workout fødevarer og drikkevarer bør indtages så hurtigt som muligt, efter du er færdig med at arbejde ud. Donâ € ™ t vente længere end 30 minutter at tanke din krop. For de bedste resultater for efter-workout opsving, kombinere protein og kulhydrater til et lille måltid. Kombinationen af ​​en protein- og kulhydrat-rige måltid vil øge dine sportslige præstationer og fremme muskel opsving.