EFT for søvnløshed

EFT for søvnløshed


EFT for søvnløshed bruger en aflytning metode til at hjælpe folk slappe af og falde i søvn. Denne praksis, som står for følelsesmæssig frihed teknik, der bruges til en række fysiske og psykiske problemer som en måde om at lette energi og frigive stress. Det virker som en naturlig sovende afhjælpe at slippe en person af bekymringer om søvnløshed og følelsesmæssige stressfaktorer, der kan forårsage søvn forstyrrelser. Det er især nyttigt for folk, der lider af anfald af søvnløshed, som er åben for at prøve en usædvanlig teknik.

Fordele ved at bruge EFT for søvnløshed

I modsætning til mange helbredelsesmetoder for søvnløshed, er EFT ikke kræver nogen medicin, lægebesøg, eller køb af et produkt. Det kan gøres fra hvor som helst og kan gøres privat uden andre mennesker at kende, du bruger den. Denne teknik kan læres på din fritid, det er gratis at lære, og du behøver ikke nogen specialiseret kende eller uddannelse til at bruge den.

Sådan bruges EFT for Sleeping

Den EFT metode bruger en aflytning teknik kombineret med at recitere nogle sætninger, der hjælper reducere stress og bekymring, at søvnløshed kan bringe. Her er de trin:

1. Opret din Statement

Den første ting at gøre, når du bruger EFT for søvnløshed eller enhver anden betingelse, er at starte med en central sætning, der bruges til at hjælpe med at rydde den følelsesmæssige reaktion. Det kører typisk i retning af "Selv om jeg (udfylde det), jeg elsker og accepterer jeg mig selv helt." Alternativt kan en person vælge en anden måde at formulere deres redegørelse. Her er nogle eksempler:

 • "Selv om jeg er bange for jeg vil aldrig falde i søvn hele natten, jeg elsker og accepterer jeg mig selv helt."
 • "Selv om jeg er bekymret over min søvnløshed, jeg vælger at elske og acceptere mig selv helt."

Den grundlæggende forudsætning er at identificere de centrale følelsesmæssige bekymringer og derefter at acceptere det og opleve udgivelsen gennem kroppen.

2. Find ømme punkt

Næste finde et ømt plet i øverste venstre eller højre hjørne af dit bryst. Du ved, når du har fundet dette sted, fordi det vil være bud. Når du har fundet det, gnid det forsigtigt i cirkler et par gange som du siger din redegørelse. En alternativ placering er at gnide karate chop område af hånden, hvilket er et andet sted, der oplever ømhed.

3. Tapping

Når du siger din sætning og gnid ømme punkt, den vigtigste fase af EFT processen er at trykke på bestemte punkter i kroppen. Disse punkter menes at være steder, hvor energi bliver blokeret. Hver gang du trykker på et nyt punkt, du først sige din sætning og så trykke forsigtigt på det sted syv gange ved hjælp af din første og anden fingre. Når du har aflyttet alle punkter, kan hele processen gentages, indtil en følelse af lettelse er fundet. Du kan være nødt til at bruge mange forskellige udsagn for hver runde for at trykke, men efter et par runder, er det muligt at føle en stor forskel.

Det er de punkter at trykke på i alt syv gange på hvert sted efter at sige din erklæring:

 1. Øjenbryn
 2. Side af øjnene
 3. Under øjnene
 4. Under næse
 5. Chin
 6. Kraveben
 7. Under armhulerne
 8. På alle fingre undtagen ringfingeren på det sted mellem neglen og kno
 9. Den karate chop område af hånden

Læs mere om EFT

Der er yderligere måder at praktisere EFT, men målet om at anvende visse tapsteder og en erklæring er den samme. Her er nogle gode ressourcer:

 • World Center for elektronisk har nyhedsbreve, udtalelser, bøger og gratis uddannelse videoer.
 • Den Metta center lærer om tappestederne og sekvens.

Afsluttende tanker

Folk, der praktiserer EFT tror også det kan bruges til at påvirke andres energisystemer. Så hvis du har en partner eller et barn, der ikke kan falde i søvn, eller som oplever søvnløshed, du kan også gøre at trykke på og sige erklæringer til denne person.