Effekter af verbale overgreb

Effekter af verbale overgreb


Er du lider af virkningerne af verbale overgreb i dit forhold. Lad vores dating træners svar på disse læsere hjælpe.

Beskæftiger sig med virkningerne af Verbal Abuse

Reader Spørgsmål

Jeg har været sammen med min kæreste i et stykke tid nu (til og fra). Vi var sammen i et år, der bor sammen. Vi brød op i maj sidste år og derefter flyttede jeg til Californien efter vi brød op. Han flyttede for nylig ud til Californien for at være sammen med mig omkring 3 måneder siden, og vi er sammen igen. Men vi lever ikke sammen længere. Jeg har et alvorligt jalousi problem selv. Jeg er meget usikker, og jeg føler, at han ikke respekterer mig. Nogle gange vil han sige virkelig forfærdelige ting til mig for mindre fejl. For eksempel sidste weekend lavede jeg en forkert drejning, og han blæste op på mig og sagde: "Du sutter på alt! Der er ikke noget, du er god til!" han siger betyder tingene tilfældigt hele tiden at såre mine følelser til det punkt, hvor jeg græder. Og når jeg græder, siger han, "stoppe med at være en baby! Jeg kan ikke affinde sig med dette!" Så andre gange, han vil være rigtig søde og rare. Han arbejder med en pige, der er smuk og har en holdning som hun ved, hvad hun vil, og hun får, hvad hun vil. Jeg kan ikke gøre for det, så jeg bringe hende op nogle gange og spørger ham, om han kan lide hende ... og han altid bliver bare så vred og irriteret. Jeg tror det er min måde blot at spørge, om han er snyd på mig. Han har aldrig givet mig en grund til ikke at stole på ham, men jeg ved ikke, hvorfor jeg er så desperate efter at finde ud af, om han er. Det er ligesom jeg har brug for at vide. Jeg vil sindssyg i denne. Jeg virkelig bare ønsker at vide, hvordan han virkelig mener om mig. Please hjælp her - Bidraget af: Samantha

Ekspert Svar

Kære Samantha,

Du ramte hovedet på sømmet, når du udtalte, at du "bare vil vide, hvordan han har det med mig." En del af din jalousi stammer fra ikke at vide. Derfor vil det være naturligt at undre sig, hvis du gør noget, der forvandler ham fra, eller hvis der er en anden kvinde, der forvandler ham på mere end du gør. Den anden grund til din jalousi er, at din kæreste er følelsesmæssigt misbrug. Ved at være verbalt misbrug, han holder dig underdanig. Denne ene ned position har du det usikker. Som et resultat, er du anden gætte dit forhold til din kæreste og anden gætte din egen selvværd.

Hvis din kærestes misbrug stil er et resultat af ikke at vide, hvordan de skal håndtere sit eget stressniveau, eller fordi han aldrig lært, hvordan man på passende vis giver negativ feedback, disse er nemme rettelser. Mennesker med disse negative adfærd; tendens til at ville give andre skylden for deres egen vrede. Ofte gange de formår at overbevise deres partners, børn, venner osv, at hvis de bare opførte sig anderledes, ville der ikke være nogen vrede. Dette er en grund til, at kvinder ophold i misbrug relationer; de tror misbruget er deres skyld.

Sandheden er, at vi hver er ansvarlige for vores følelser. Ingen kan gøre os opføre sig uhensigtsmæssigt. Din kæreste kan ikke være i stand til at styre sin vrede på egen hånd. Han kan have til at lære nye færdigheder og teknikker til at håndtere sine negative følelser. Dette vil kræve, at han anerkender sine udfordringer og søge nogle rådgivning. Intet du kan gøre, vil ændre sin opførsel; kun han kan vælge at gøre det. Du kan vælge, om at bo med ham, bør han ikke være villig til at arbejde på sine egne problemer.

Når din kæreste lærer at håndtere vrede og frustration, vil han også lære at tilbyde støtte og hjælpe dig med at løse konflikter på en sund måde. På grund af hans ændringer, du også vil føle sig anderledes mod til kæreste. Du kan opleve et team-tilgang følelse, eller du måske har lyst til de to af jer er forenet partnere. Det er sandsynligt, at dette par følelse af forbundethed vil reducere din usikkerhed om, hvordan han føler over for dig, og hvordan han kunne føle over for andre kvinder.

Udfordringen for dig vil være, om du kan genkende som din kærestes spørgsmål, og hvilke der er jeres. Nogle gange i parforhold, en partner har svært ved at være ansvarlig for sine følelser og adfærd, mens den anden partner påtager sig ansvaret for at forsøge at reparere ting. Du kan finde det nyttigt at tale med en rådgiver om dine bekymringer så godt.

~~ Lori

Navn Calling

Reader Spørgsmål

Mig og min forlovede har været sammen i 4 måneder, og efter at vi har sex, han går om sin virksomhed og elsker at holler på mig og forværre mig. Han begyndte at kalde mig navne i dag. Han har også fortalt mig i en kamp, ​​som han var ved at blive træt af mig. Hvad gør jeg - Bidraget af:? Felecia

Ekspert Svar

Kære Felicia,

Jeg kan ikke fortælle fra dit spørgsmål, hvis du og din forlovede blev forlovet 4 måneder siden, og du havde været sammen i måneder eller år, før at blive ansat eller længden af ​​hele forholdet er 4 måneder? Svaret på dette spørgsmål gør en vis forskel på, hvordan jeg reagerer. Din forlovede er bulling dig. Hvad jeg er ikke sikker på er hvorfor? Jeg vil gerne gøre en ting helt klart dog ingen mobning er nogensinde acceptabelt i et forhold. Dette omfatter rammer, truende, skubbe, klemme og øgenavne.

Nu, hvis du fortæller mig, at de to af jer har været sammen i mere end 4 måneder, og hans Bulling adfærd er usædvanlige, ville mit svar være gearet omkring forsøger at forstå den mulige årsag til ændring i hans adfærd. Jeg vil foreslå, at du taler med ham om ændringen. Fortæl ham, hvordan det påvirker dig, og forholdet mellem de to af jer. Jeg vil opfordre dig til at søge par rådgivning for at arbejde med dette spørgsmål.

På den anden side, hvis forholdet er kun 4 måneder gammel, min engagement bulling adfærd forbliver den samme, ikke acceptable; den større bekymring er, at bulling sker givet den korte varighed af dit forhold. Hvis du spørger sig selv, "hvordan han kan gøre kærlighed til dig det ene øjeblik og det næste være så betyder." Det er fordi han sandsynligvis har en historie af vold i hjemmet i hans baggrund. Hvad du beskriver, har temaet for en cyklus af misbrug almindeligvis omtales i indenlandske misbrug sager. Men din forlovede er ikke min eneste bekymring. Da du har beskrevet ham som skærpende dig så godt, og at de to af jer kæmper ofte, er jeg bekymret for, at dette er velkendt par adfærd for dig også. Jeg spørger mig selv, hvis du har erfaring med vold i hjemmet i din egen historie.

Hvordan du kæmper og uenig er vigtigere end det faktum, at du kæmper. Lige nu er du og du forlovede ikke kæmper fair. Du både har brug for at lære, hvordan du gør dette. Jeg vil foreslå, at du få en snak med din forlovede og bede ham om at gå med dig til rådgivning. I rådgivning, vil du lære nye færdigheder og værktøjer til retfærdig kamp. Jeg vil også opfordre dig søge rådgivning umiddelbart før giftes. Hvis han ikke vil gå med dig, så gå uden ham. Hvis du både lære at bekæmpe retfærdig sammen, kan du forbedre dit forhold. Du kan stadig foretage forbedringer uden ham; det vil bare ikke være så stor, som det ville være, hvis han gik med dig.

~~ Lori

Er det over eller ej?

Reader Spørgsmål

Jeg troede, at jeg var over min ex kæreste men tilsyneladende det er ikke tilfældet. Jeg nåede lige at komme over det faktum af, hvorfor og hvordan han forlod mig. Vi havde et lille problem med ham optrappe til sine venner og fortælle dem ikke at bringe omkring en pige, der forårsagede et problem mellem ham og mig. Han slår op med mig fortæller mig, at han ikke kan lide mig mere, at han ikke kan leve en løgn, at han ikke er klar til et forhold. Vi talte ikke i 3 måneder, fordi jeg fortalte ham, at jeg ikke ønsker at se ham. Jeg kom til skade, fordi jeg gjorde så meget for ham, og hjalp ham med lavt selvværd på grund af hans vægt spørgsmål. Så vi mødte op for at tale, fordi det havde været 3 måneder af ingen taler eller se hinanden, og vi havde begge blevet inviteret til en anden vens fest. Vi regnede med at dræbe spændingen, da vi begge var på vej til at gå. Den dag, fortalte han mig, at han ikke kunne holde op med at tænke på mig, og han kunne ikke få mig væk fra hans sind. Derefter 2 uger senere ved en anden lejlighed online, han gned det i mit ansigt, at han havde forladt mig, fordi han simpelthen ikke kunne lide mig mere. Den følgende måned, kaldte han mig til at fortælle mig, at han nu arbejder lige ved siden af mig, som var underligt, fordi ingen vidste, hvor jeg var nu arbejder og der er ingen tegn på mit kontor outside.What er med denne fyr - Bidraget af?: Sandra

Ekspert Svar

Kære Sandra,

Denne fyr får nogle fornøjelse i at forårsage dig smerte. Gennem at ydmyge dig foran andre og ved at forkaste dig, han skaber din smerte. Hvis det skal lykkes, skal han tro, han har magt over dig, og at hans magt er så indflydelsesrige andre vil pleje, hvad han tænker og gør. I virkeligheden har han ingen magt over andre, du så, hvad du giver ham. Så hvis du ønsker at tage væk hans magt, stoppe med at tale med ham.

Hvorfor han ønsker at såre dig har at gøre med ham. Det kunne være rodfæstet i hans dårlige selvværd på grund af sin vægt eller nogle andre spørgsmål, han har. Han rager så hans negative selvbillede til dig. Dette gør ham til at føle stærk og bedre om sig selv. Husk, at nogle gange, når en person gør ondt nogen, kan han gå meget langt for at gøre det. For at beskytte dig selv, være opmærksom på dine omgivelser. Hold øjnene åbne for mærkelige adfærd. Hvis du på noget tidspunkt føler sig truet af din ex, hvad enten det er fysisk, følelsesmæssig eller psykologisk søge retshåndhævelse hjælp med det samme.

~~ Lori