Editor Anmeldelser WYSIWYG HTML

Editor Anmeldelser WYSIWYG HTML

Der er få informationskilder mere værdifuld, når de evaluerer HTML redigeringsprogram end WYSIWYG HTML Editor anmeldelser.

Brugerbaserede Editor Anmeldelser WYSIWYG HTML

Følgende WYSIWYG HTML editor anmeldelser er hentet fra kollektive anmeldelser fra hele internettet. Det er også meget vigtigt at sammenligne de vigtigste funktioner, der er tilgængelige med hver softwarepakke.

CoffeeCup HTML Editor

De vigtigste funktioner i CoffeeCup HTML Editor omfatte følgende punkter:

 • Automatisk kode færdiggørelse
 • Guider til store website komponenter som formularer og tabeller
 • Pre-skriftlige scripts inkluderet i softwaren
 • Et stort bibliotek af ikoner og billeder til brug på din hjemmeside
 • Let skift mellem to visninger - kode redigering og visuel redigering
 • Indbygget FTP-klient

CoffeeCup Brugeranmeldelser

Den CoffeeCup editor er generelt betragtes som webmaster samfund som en meget god WYSIWYG editor. Generelt rapporterer de fleste brugere positivt om softwarens funktion giver nem skift mellem programmering og WYSIWYG tilstande. Anmeldelser afspejler også, at CoffeeCup er meget let at bruge med en stor indbyggede skabeloner, scripts og andre "frynsegoder" ikke findes i de fleste andre WYSIWYG editorer.

CoffeeCup tilbyder en gratis version, hvor kun programmeringen tilstand er tilgængelig, men den betalte version er rimeligt prissat i forhold til de fleste andre redaktører på markedet. De kun negative kommentarer kom fra mere avancerede brugere, der ikke kunne lide det niveau af programmeringen dygtighed (eller mangel på samme) inden for de forud skriftlige scripts såsom Javascript og CSS.

Dreamweaver

Dreamweaver er en dyrere softwarepakke, men det omfatter også en stor del af funktioner, der ikke findes i de fleste andre redaktører.

 • Opret statisk og dynamisk indhold ved hjælp af "Spry" rammer for Ajax
 • Den seneste version giver mulighed for at kode sider direkte
 • Understøtter alle web-teknologier, herunder XHTML, CSS, XML, PHP, Coldfusion, ASP og JSP
 • Giver mulighed for at teste browser kompatibilitet på førende webbrowsere
 • Kodning er forenklet med farvekoder, linjenumre, pre-skrevet scripts og en kommentarer funktion

Dreamweaver Brugerkommentarer

Anmeldelser af Dreamweaver er i gennemsnit meget positive. En ulempe for mange potentielle brugere kan være den pris, men samlet de fleste brugere er imponeret over Dreamweaver omfattende og kraftfulde funktioner. I modsætning til næsten alle andre WYSIWYG editorer, brugere rapporterer næsten ingen fejl overhovedet, og mange andre klassificere det som den "bedste webudvikling app" blandt alle andre redaktører.

Nogle ekspert webmastere dog kommentere, at mens softwaren er meget nyttigt for begyndere, det er næsten ubrugelig for fagfolk. Rapporter fra brugerne viser også, at software har en stejl indlæringskurve, så hvis du overvejer at købe dette produkt, har planer om at sætte tid til side til træning.

FrontPage / Expression Web

Microsofts Expression Studio er en erstatning for FrontPage, som nu ophører. Expression Web er dyrere end CoffeeCup, men billigere end Dreamweaver. Men det giver betydeligt flere funktioner end både, og er også mere æstetisk tiltalende og bug-fri.

 • Farvekodet programmeringsmiljø ligner Visual Basic og andre Microsoft-programmeringssoftware
 • Oversætter visuelle layout til brugerens valgte softwarebase herunder XHTML, CSS, XML, eller XSLT
 • Understøtter ASP og PHP
 • Indeholder værktøjer til at arbejde med CSS layouts og skabeloner
 • Inkluderer standarder baserede værktøjer til redigering PHP-websteder

Microsoft Expression Web anmeldelser

Anmeldelser af Microsoft Expression Web er de samme som for Dreamweaver i at de fleste brugere sætter pris på de omfattende funktioner. På grund af dette, er det også kommer med en stejl indlæringskurve og en række brugere, at Microsofts Expression Web-software er noget stort og besværligt. Positive kommentarer bemærke, at kodning miljø er velstruktureret og hjælpsomme. Men tilbød et par brugere nogle negative kommentarer til Microsofts manglende fuldt ud at omfavne alle åbne protokoller som PHP.

Mozilla Composer / SeaMonkey

SeaMonkey er den seneste erstatning for Mozilla Composer HTML editor software. SeaMonkey er faktisk en alt-i-en "internet ansøgning suite" herunder en HTML-editor, webbrowser, e-mail / nyhedsgruppe klient, og en IRC chat-klient. Web redigeringsfunktioner er begrænsede, som ville forventes med en gratis WYSIWYG editor.

 • Grundlæggende tekst / billede indsættelse og manipulation
 • Ændre baggrund og tekst farver på din side med menu baserede værktøjer
 • Meget enkel at begynde at bruge for begyndere
 • Håndterer borde og lag let
 • Understøtter CSS webside formatering

SeaMonkey Composer Brugerkommentarer

De fleste anmeldelser for SeaMonkey komponist var fattige. Nogle nye brugere havde problemer med at installere software eller få redigere deres sider. Andre mere avancerede brugere rapporterede, at Komponist var en yderst "light" ansøgning med knap nok HTML redigeringsfunktioner til at give det meget af en samlet bedømmelse som en HTML-editor.

Som et gratis produkt, Composer er et godt redskab til amatør webmastere, der ønsker at skabe en meget enkel webside uden megen brugerinteraktion eller dynamiske funktioner. Baseret på brugerfeedback, vil mere avancerede brugere sandsynligvis blive skuffet med denne software. Dette kan skyldes det faktum, at Seamonkey er forholdsvis ny og stadig i udviklingsfasen af ​​dens livscyklus.

Generelt Samlet bedømmelse af HTML Editors

WYSIWYG editorer beskrevet ovenfor, er de mest almindelige redaktører på markedet i dag, men der er en række HTML editorer rådighed i WYSIWYG industrien. Disse omfatter Amaya, Aptana, Nvu, RapidWeaver, og Trellian. Priserne spænder fra gratis til $ 400 og funktioner er lige så forskellige som de webmastere, der bruger softwaren.

Før du vælger HTML-editor, som du planlægger at bruge, først overveje, hvad niveau af webudvikling du skal bruge redaktøren for, og for det andet beslutte, hvor meget du er villig til at bruge på din web-design produkt. Typisk kunderne får et kvalitetsprodukt, hvis der er en pris etiketten. Men visse funktioner og funktionalitet ikke opfylder alles smag, så det er en god ideel til at tage test køre det produkt, du planlægger at købe, inden de køber den.

De fleste softwareleverandører tilbyder gratis prøveversioner, så drage fuld fordel af muligheden for at afgøre, om den WYSIWYG editor er det rigtige for dig.