Edderkoppespind Tattoo Design

Edderkoppespind Tattoo Design


Kun få tatoveringer har mere komplicerede betydninger end edderkoppespind tatovering design. Uanset om du er tiltrukket af de forviklinger af internettet, eller dens stiltiende kamp et edderkoppespind tatovering har en masse af mening.

Den kontroversielle Betydningen af ​​edderkoppespind Tatoveringer

Edderkoppespind Tattoo Design

Mens tiderne har ændret sig, og med dem de oprindelige betydninger af edderkop webdesign har ændret sig, billedet stadig besidder en masse polemik og intriger for mange.

Rødderne af edderkoppespind tatovering er to, der går tilbage mere end 70 år i populærkultur; fængsel og ariske tilhørsforhold.

Spider webs i fængsel

Kom godt i en edderkoppespind tatovering design sværtet i fængslet var en måde, at indsatte, der var i årevis kunne markere deres status. Hvert år den indsatte blev fængslet, billedet af edderkoppespind voksede med én streng. Ofte blev web anbragt over en albue eller på skulderen, udstrålende ud fra en af ​​disse naturlige, cirkulære punkter.

Spindelvæv og bander

Medlemmer af street gevinster og personer med ariske tilhørsforhold også brugt edderkoppen webdesign i tatoveringer. I disse tilfælde, hver ring af nettet udpeget et mord, kriminalitet eller andet mærke passage i banden eller web.

Spider Web Tattoo betydninger dag

Edderkoppespind Tattoo Design

Som alle tatoveringer i dag, er billedet ikke at betyde noget, men hvad du sætter til den. Hvad enten du nyder symmetrien i nettet, eller det har en større betydning for dig, er der ingen grund til at knytte tidligere poster til billedet. Der er imidlertid adskillige andre betydninger, der er vokset op omkring billedet i de seneste år.

Struggle

Fluen fanget i et edderkoppespind er en hyppig symbol på en kamp med noget, der har et hold på dig. De kæmper med alkohol eller afhængighed vil ofte få et edderkoppespind tatovering at symbolisere deres kamp.

Edderkoppespind Tattoo Design

Web of Fate

Billedet af edderkoppespind er også populært blandt cyklister, der føler det symboliserer at blive fanget i livets spind af skæbne. At kæmpe mod hånden behandlet du kan være den dybere mening.

Fanget

Følelsen af ​​indfangning eller en følelse af at være et sted, du ikke føler er det ultimative sted for dig, kan symboliseret ved en edderkoppespind tatovering.

Navy og Sailor Tattoo

Et edderkoppespind tatovering på albuen kan også betyde en sømand lænet mod siden af ​​båden. Han har ventet på hjemmet så længe, ​​at en spindelvæv er vokset op fra dette sted. Denne betydning er fortsat gennemsyrer kultur i dag, med albuen er en af ​​de hyppigst anvendte steder at vise et edderkoppespind.

Populære Kultur

I de senere år har musikere som Robert Van Winkle og Lars Frederiksen er set til sport edderkoppespind tatoveringer uden anden grund, end de har haft udseendet. Denne type af populærkulturen brug har fjernet nogle af de tidligere betydninger, åbne design til flere mennesker.

Edderkoppespind Tattoo Design og placering

Edderkoppespind Tattoo Design

Mens en cirkulær edderkoppespind udstråler ud af et cirkulært område af kroppen, såsom en skulder eller albue kan være en lang brugt billede, er der andre måder at vise et edderkoppespind på kroppen, herunder

  • Som en web strækkes over en arm, ben eller tilbage med noget fanget eller fanget inde
  • På tværs af bagsiden af ​​halsen med en edderkop dinglende mellem skulderbladene
  • Som dug-dækket web udspændt mellem to blomster
  • En del af en større Halloween tema tatovering
  • Fanget mellem fødderne eller kløer på en flagermus; eventuelt bruges som banner
  • Dækker et andet billede som en måde at vise alder eller ude

Edderkoppespind tatovering designs er en personlig måde at udtrykke kamp eller indre uro. Tænk grundigt i dens anvendelse og placering, før iført at sikre dens betydning er det rigtige for dig.