Ecosystem Lapbooks

Ecosystem Lapbooks

Oprettelse økosystemtjenester lapbooks er en fantastisk måde at størkne kendsgerninger, som du har studeret og skabe en varig registrering af, hvad du har lært.

Hvad er en Lapbook?

En lapbook er dybest set et referat af, hvad du og dit barn har studeret. Den præsenteres i en specielt foldet chartek og er fuld af små bøger, der er oprettet af den studerende til at fortælle en historie eller forklare emnet. Disse mindre bøger kaldes ofte mini-bøger, og er dybest set kreativt foldede stykker papir.

Oprettelse Ecosystem Lapbooks

Oprettelse af en økosystem lapbook er meget nemmere end du måske tror. Til at begynde, beslutte, hvilke oplysninger du ønsker dit barn at kende. Lad dit barn så meget kreativitet som er muligt i betragtning af emnet og hans alder. Med yngre børn, vil du sikkert gerne bare aflevere dit barn mini-bøger og hjælpe ham fortælle information. Ældre børn vil sandsynligvis ønsker at skabe bøgerne og layout selv. Vær ikke bange for at udelade oplysninger enten. Dette er ikke ment som en omfattende og definitive guide til økosystemerne, men snarere en bog dit barn kan oprette og bruge igen. Så hvad oplysninger skal du medtage i dit økosystem lapbook?

Økosystem i en krukke

Skab dit eget økosystem i en krukke. Tilføj planter, vand og endda et dyr eller nogle insekter. Dokumenter, hvad du gør i et laboratorium bog, som du limer i lapbook. Opmuntre dit barn til at tage billeder af økosystemet og nedskrive observationer.

Fact Files om specifikke økosystemer

Vælg bestemte økosystemer og oprette en kendsgerning fil. Brug en lille kuvert og kartotekskort. På hver kartotekskort skrive detaljerne i økosystemet som, hvor det er, hvor meget regn det bliver, og hvilken slags dyr lever der. Opbevar kortene i indhylle og lim konvolutten til bagsiden af ​​din lapbook.

Biom Egenskaber

Har dit barn lave en cirkel og opdele det i fire afsnit. I hvert afsnit er og beskrive en økosystem og dets karakteristika.

Tilbage Yard Økologi

Brug din egen baghave som en økologi undersøgelse lab. Figur vækst af planter, mønstre af fugle og dyr, der fodres i området, og alt andet du bemærker. Lav et særligt punkt at notere, hvordan menneskelig interaktion hjælper eller skader den lokale habitat.

Tema Lapbooks på økosystemet

Må ikke vige tilbage fra at studere et aspekt af økosystemet. Mange pædagoger føler, at det er bedre at studere et par ting i dybden og virkelig beherske dem, i stedet for at have en bred overflade viden om et emne. Pick et økosystem, der er særligt interessant for dit barn og arbejde et økosystem omkring dette:

 • Oceans
 • Strande
 • Damme
 • Biomes (fokus på alle fire)
 • Ørkener
 • Caves
 • Bjerge
 • Skove
 • Jungler

Enhver af disse ville gøre en fantastisk fokus for en undersøgelse af økosystemet.

Ressourcer

Selv hvis du har et fokus for din lapbook kan du stadig finde dig selv at jage ressourcer til at bruge.

Forskningsressourcer

Brug af internettet til forskningsformål kan være en reel liv pauseskærm:

 • Økosystemer på Geografi for Kids hjemmeside er en meget informativ introduktion til det generelle begreb et økosystem. Dette er et godt sted at starte for din forskning.
 • En anden stor indledende sted, også kaldet geografi 4 Kids, tilbyder en enklere forklaring af økosystemer.
 • Discovery Channel for Kids hjemmeside er en stor ressource, især hvis du fokuserer på et økosystem.

Lapbooking Hjælp

Nogle gange har du bare brug for et billede til inspiration. Her er nogle gode eksempler på lapbooks for økosystemet:

 • Homeschool Del har flere lapbooking skabeloner, som du kan bruge til alle de små mini-bøger, der går inde i større lapbook.
 • Lapbook Lessons er et generelt how-to guide, men tilbyder også flere lapbook eksempler på forskellige levesteder.