Eco Friendly Paint

Eco Friendly Paint
Der er en række store naturlige muligheder for indendørs og udendørs maling.

Hvis du søger for at gøre nogle hjem forbedringer enten indendørs eller ud, har du sandsynligvis ønsker at bruge miljøvenlig maling, ikke kun af hensyn til miljøet, men for din egen sundhed. Og selv om det kan komme som en overraskelse for nogle, kan det være godt for din tegnebog også.

Grunde til at bruge miljøvenlig maling

Selvom vi er kommet en lang vej fra de potentielt dødbringende bly maling fra fortiden, kan der stadig være en række sundhedsrisici forbundet med brugen af ​​maling. Kemikalierne i visse malinger kan forårsage hovedpine eller udløse astmaanfald. Værre, nogle har været knyttet til carcinogener. Og fordi det er sværere at ventilere et indendørs område, kan de kemikalier hængende længe efter lugten er væk.

De forurenende stoffer slipper ud i luften under maling, efter at malingen er tør, og når den er fjernet, kaldes flygtige organiske kemikalier (VOC). Disse kan også findes i pesticider og visse rengøringsmidler. De kan være så meget som ti gange mere koncentreret indendørs. Endvidere mens de er mest potente under maling ansøgning, kan de fortsat at blive udsendt i årevis.

Forbedringer Naturlige Paints

Tidligere kan miljøvenlige malinger have været bedre for menneskers sundhed og for miljøet, men de var ikke store maling. Farver falmede hurtigt, og hvis du ønskede at vaske væggene blev en touch-up snart påkrævet. Det er en total katastrofe for alle, der havde små børn i huset!

Heldigvis nye øko maling er mere holdbare og langvarig. Og hvad med stærkere miljøregler og forbrugernes efterspørgsel efter sundere alternativer, selv navn mærke maling virksomheder forsøger at reducere mængden af ​​VOC i deres produkter.

A Few Good Options

Mange malinger kan sige, at de er sikre og fri for skrappe kemikalier. Når du begynder shopping for miljøvenlig maling, den første ting du skal gøre, er at kigge efter dem, der er Green Seal Certified. Hvis de ikke har den Green Seal-logoet, bør de stå på hylden.

En af de mest populære mærker af VOC-fri maling er AFM SafeCoat. Malingen, primer og sealer er alle gratis for VOC, opløsningsmidler, tungmetaller, kemiske rester og formaldehyd.

Etableret maling selskab Benjamin Moore har en linje af VOC-fri miljøvenlig maling kaldet Natura. Det vil være tilgængelig landsdækkende begyndelse i foråret 2009.

Lavet af mælkeprotein og kalk, er Milk Paint få en masse interesse. Det er gratis for VOC'er, plast og olieprodukter. Det kommer som et pulver, så du bare tilsæt vand, rør rundt og begynde at male. Det vil have en karakteristisk flad finish, der er gammeldags og appellerer til håndværkere - det er ideelt til noget, du ønsker at have et "land" look, især legetøj og møbler. Mens naturlige malinger undertiden kritiseres for deres minimale farvemuligheder, mælk maling har en nice sortiment. Du kan eksperimentere med farvevariationer så godt. Vær dog opmærksom på, at den kun kan bruges indendørs.

Clay maling er en fremragende naturlig maling, især hvis du ønsker en jordiske udseende eller har en adobe hjem. Det er nemt og sikkert at arbejde med. Det er også kun egnet til indendørs maling og kommer i meget få farver.

En anden gammeldags indstilling er kalk vask. Kalksten er et calcium-baseret mineral, der, når det kombineres med vand, gør en naturlig maling. Det kan bruges indendørs og udendørs, producerer en glødende finish og leveres i en række farver. Den skal bruges på porøse overflader som mursten, træ, gips og beton - du kan ikke bruge det på gipsvæg eller noget, der er blevet malet. Det kan tage et stykke tid at anvende, da det skal ske i flere tynde lag, men en gang på det vil se godt ud. Et punkt at huske på - når de er våde, er det ætsende øjnene og huden, så du skal bære handsker og beskyttelsesbriller under påføringen.

Udvendig maling

Endnu er der færre med lav VOC maling til rådighed for udvendig arbejde. Lime vask som nævnt fungerer godt, som vil farve eller finish. Da kunderne fortsætter med at forvente mere miljøvenlige muligheder, vil virksomhederne tage udfordringen.