Echinacea og Goldenseal Study

Echinacea og Goldenseal Study

Der har været problemer for videnskabsfolk og forskere forsøger at gøre en echinacea og goldenseal undersøgelse i de sidste to eller tre årtier. Echinacea og goldenseal anses for at være immunsystemets dynamiske duo, og med god grund.

Udfordringer for en Echinacea og Goldenseal Study

Der er flere grunde til, at der er sådan en variation i forskningsdata, når det kommer til de medicinske virkninger af urter. Forskere har en række udfordringer at overvinde i en echinacea og goldenseal undersøgelse for at få en ægte resultat fra deres undersøgelser.

De skal først afgøre, hvilken del af planten er den mest effektive:

  • Root
  • Stem
  • Blade
  • Flower
  • Frø

De skal derefter bestemme forskellene i de to vigtigste arter af echinacea, og beslutte, om man har mere styrke end den anden. Dette kan have tilføjet udfordringer at overvinde, fordi planterne fra nogle steder kan være stærkere end de planter fra andre.

Forskerne skal derefter bestemme en gennemsnitlig styrke og træffe beslutning om en dosering til at arbejde med i deres studier af virkningen af ​​den urtemedicin på mennesker. Processen skal gentages derefter goldenseal.

Echinacea Forskning

Mens der har været en række undersøgelser om virkningerne af echinacea, var et af de seneste undersøgelser finansieret af National Center for komplementær og alternativ medicin. Denne forskning blev anført af:

  • Læge Ronald Turner, University of Virginia School of Medicine
  • Læge Rudolf Bauer, Karl-Franzens University, Graz, Østrig
  • Forskere fra Clemson University i South Carolina

I løbet af denne undersøgelse, holdet testede tre forskellige næringsmidler af rødderne af Echinacea angustfolia. De brugte de mest populære procedurer til ekstraktion og giver doser af echinacea at behandle almindelig forkølelse.

De ønskede at se, om echinacea virkelig hjælpe med at forhindre en almindelig forkølelse eller reducere forkølelsessymptomer. Dette er den normale måde, de fleste forbrugere vil bruge echinacea. Fire hundrede og tredive syv raske voksne blev givet en af ​​de tre Echinacea præparater eller placebo. De modtog den tildelte præparat i to faser. Først de frivillige modtog deres dosis som en forebyggende. Det varede en hel uge (syv dage). På den syvende dag, blev de udsat for en næsespray, som indeholdt en virus, der ville medføre en kold inden for et par dage.

De frivillige blev holdt i isolation i fem dage, mens holdet observerede, testet og dokumenteret deres symptomer og sværhedsgraden af ​​disse symptomer. Forskningen konkluderede, at en 900 mg dagligt dosis ikke havde haft en betydelig effekt på de frivillige.

Senere, da undersøgelsen kom ud, kritikere af undersøgelsen erklærede, at dosis var for lavt. De fleste herbalists anbefale et minimum af 300 mg af Echinacea givet hver to timer ved det første tegn på en kold, eller omkring 1.600 mg per dag. Dette bør ske i tre dage og derefter 300 mg skal tages tre gange om dagen i syv til ti dage.

Goldenseal Forskning

Flere dyr og cellekultur tests udført på Veterans 'Administration sundhedssystemet i Palo Alto, Californien har vist, at goldenseal, der almindeligvis anvendes til sin kapacitet i at beskytte og styrke immunsystemet, også kan væsentligt lavere kolesteroltal hos voksne.

Forskere gjorde studier baseret på en japansk undersøgelse, der fandt Berberin, en af ​​de vigtigste komponenter i goldenseal reducerer lipider i blodet med omkring en tredjedel. I VA undersøgelse ledende investigator Dr. Jingwen Liu fandt, at hele goldenseal rod var meget mere effektiv end blot Berberin reducere cholesterolniveauer.

Echinacea og Goldenseal Study
Echinacea

Hele Resultaterne af denne forskning kan findes på Institut for Veteran Affairs hjemmeside.

Mens goldenseal ikke har været meget undersøgt ved hjælp af den videnskabelige metode. Beviserne til fordel for de helbredende evner af denne fantastiske urt er overvældende. Goldenseal har været brugt i århundreder med positive resultater.

Der var nogle klinisk forskning udført i Canada i 1960'erne, der støttede goldenseal påstand som et antimikrobielt stof. Det blev vist hat hydrastine, et stof i urten, trange blodkar og stimuleret de autonome nervesystem af de emner, der afprøves.

Er Echinacea og Goldenseal arbejde?

De fleste mennesker er ligeglade et echinacea og goldenseal studier eller forskning. Folk vil bare gerne vide, om det virker.

Svaret for stor del af befolkningen er ja. Echinacea og goldenseal, når de kombineres, bliver til en dynamisk kombination, der kan anvendes som et bredt spektrum antibiotikum, antiviral og antifungal samt styrke hele immunsystemet.

.