Early Years undervisningsideer

Early Years undervisningsideer

I de tidlige år, undervisning ideer og erfaringer er let at planlægge efter, men tager mere forberedelse at bo på toppen af ​​og organiseret. Det er vigtigt at huske, at i løbet af de første år af børnehaveklasse, børn har et naturligt kort opmærksomhed span. Det er også vigtigt at modstå trangen til at planlægge at gøre for meget. Mens læring kan tage planlægning for dig, bør det være sjovt og interessant for dit barn, så den naturlige lyst til at lære ikke squelched.

Early Years Undervisning Idéer og Lessons

I de tidlige år vil undervise ideer og erfaringer tage avanceret forberedelse, men det behøver ikke være alt tidskrævende hvis du er organiseret. Prøv at fokusere på nogle få områder hver dag, i stedet for at fokusere på hver eneste emne hver dag. Faktisk i de første afgørende første år vil du opdage, at de fleste af dine erfaringer kan overlappe i et tema for ugen eller endda måneden.

Phonics

For at vide, hvordan man kan læse, vil dit barn skal lære lyden af ​​bogstaverne og være trygge ved at bruge denne viden. Prøv at lave fonetik tid sjov, ved hjælp af en bred vifte af spil og spille tingene for bedre at sætte dit barn med bogstaverne i alfabetet. En sjov aktivitet er at tegne et stort blok stil bogstav på karton og derefter give dit barn noget lim og nogle ris, glitter eller anden struktur element til at fylde i blokken brev. Bagefter kan dit barn skære billeder fra blade, der starter med det bogstav.

Math

Math i de første år bør være alt om at udsætte dit barn til tal, mønstre og logik. Du behøver ikke at gøre noget formelt, men blot tale om, hvordan pengene bliver brugt i hverdagen, vil hjælpe med at forberede dit barn til fremtidig matematik undersøgelse. Nogle eksempler kan nævnes:

  • Med et sæt antal fødevarer (ligesom tater tots eller cookies), har dit barn hjælpe dig tjene alle familiemedlemmer ved at dividere elementet jævnt. Ved at placere et element ad gangen på hver plade dit barn er at lære denne deling betyder at tage et samlet antal elementer og dele dem ligeligt mellem grupperne.
  • Når du madlavning snak om målinger.
  • Hjælp dit barn foranstaltning hvor høj hun er, hvor længe armen er, eller hvor stor hendes fod er.
  • Tag enhver lejlighed til at tælle.
  • Brug en kalender dagligt at påpege datoen.
  • Lad dit barn hjælpe du regne forandring starter med Dimes, øre og Nickels.

Videnskab

Videnskab er en af ​​de letteste emner i denne alder, fordi børn er naturligt nysgerrige. En videnskab aktivitet, som mange børn nyde er havearbejde. Du kan tale om, hvad planter har brug for at vokse, hvordan orme hjælpe haver og andre haven critters. Også overveje at gøre nogle enkle videnskabelige eksperimenter som at opdage, hvad der flyder, og hvad der synker, eller udforske hvordan bobler arbejde. Hvad du virkelig ønsker at lære dit barn i videnskab er, hvordan man observere.

Samfundsfag / kulturer

Sociale studier i de tidlige år generelt består af at lære om de job, de forskellige mennesker gøre i vores samfund. Det er et godt tidspunkt at gøre et besøg på den lokale brandstation eller politistation, eller endda din lokale dyrlæge, hvis de vil tillade dig at komme.

Du kan også bruge tid på at lære om forskellige lande og deres kulturer og skikke. Prøv at fejre en anderledes ferie eller endda nyde mad fra et andet land. Tal om det pågældende land ved at se deres flag, og at finde det land på kortet. Det er sjovt at skabe et "pas" af alle de lande, du "besøg" i løbet af året.

Finmotorik

Når du arbejder på finmotorik er det vigtigt at huske, at de færdigheder, er udviklings- og at der for nogle børn at lære at gøre ting som slips sko eller skåret med en saks tager meget længere tid. Giv dit barn praksis ved hjælp af finmotorik ved at tilskynde play dej, tegning, farvelægning og bruge en saks. Må ikke føler at du er nødt til at have en bestemt håndværk hver eneste gang du gør noget, selvom du sikkert kan. De fleste børn vil dog nyde simpelthen at skabe deres egne mesterværker uden nødvendigvis at have et mål i sigte.

Grovmotorisk Skills

Gross motorik kan negligeres, men det er vigtigt at udvikle dem også! Nogle forældre finder det nyttigt at arbejde på en sport om måneden. Kicking en bold ind i et mål, kaste, fangst og selv kører, springer og hoppe er alle vigtige dele af udviklingen af ​​grovmotoriske færdigheder. For at sikre, at du planlægger at tiden i hver dag, kan du prøve at give dit barn nogle "fordybning" tid efter frokost, som om han eller hun ville have i skoletiden.

Undervisning Ideer til Early Childhood

Undervisning i de tidlige år er sjovt, fordi børn er så naturligvis fuld af nysgerrighed. Næsten alt, hvad du gør, kan blive en lektion, uanset om du støvsuge gulvet eller luge haven.