E-Commerce Strategier

E-Commerce Strategier

Grundlaget for en god e-handel strategi indeholder mange af de samme grundlæggende elementer i effektiv reklame: fortælle kunden, hvad produktet er, hvordan det fungerer, og hvor man kan få det. Denne artikel vil skitsere nogle centrale punkter i oprettelse af en e-handel strategi.

Hvorfor Udvikle en E-Commerce-strategi

Blot "at sælge ting via et websted, fordi alle andre gør" er ikke nødvendigvis en strategi, uanset hvor populær handlingen synes at være. Mens en virksomhed har brug for at forblive konkurrencedygtige i den elektroniske markedsplads, det også skal spille til sine styrker.

Først og fremmest identificere behovet for e-handel. De principper for virksomhedens behov for at gennemgå eller udvide virksomheden planlægger at have en konkret forståelse af, hvorfor e-handel vil være til gavn for virksomhedens mål og vækstpotentiale.

Spørg dig selv: Hvorfor det er nødvendigt for e-handel?

 • Er det for at sælge produktet?
 • At skabe opmærksomhed?
 • Etablere et brand?

Igen, ligesom reklamer, det er de grundlæggende elementer, der skal besvares, før sand fremskridt kan begynde. Udvikle en solid forståelse af målgruppen og købe mønstre af dit produkt eller service.

To bøger, der kan hjælpe med forsæt og strategi er e-Business 2.0: Køreplan for succes af Marcia Robinson og starte lige i e-Business af Bennet P. Lientz.

Hvordan definerer du fordelene ved e-handel til din virksomhed vil skabe grundlaget for den bestræbelse.

Stol på holdet for Input

En effektiv e-handel strategi kræver input fra hvert medlem af selskabet. Byrden kan ikke falde på "IT guy" for at oprette systemet: at ekspertise er en primær komponent, naturligvis, men ikke den eneste. Bogholderen af ​​den mindste virksomhed er lige så meget en stjerne i dette scenario, da produktudvikler, fordi der ellers vil behandle transaktioner?

Baseret på e-handel evalueringsproces, skal du vælge de vigtigste virksomhedens medlemmer, der kan stille de svære spørgsmål, der stammer fra deres egen online-oplevelser, og udvikle løsninger, der har en reel værdi.

Disse erfaringer på andre websteder, især når det kommer til køb produkt, vil klart skitsere nogle vigtige dos og don'ts.

Design + Funktion = Sales

Kun få besøgende er virkelig blændet af guru-bang Flash-animation (omkring 10.000 webdesignere bare greb deres hjerter på denne erklæring) og endnu mindre køb på grund af det. Mens en virksomhed aldrig må ofre iøjnefaldende design, heller bør den bort fra, at mange af dens besøgende er i sammenligning mode og har ikke tid til teater.

De er, helt bogstaveligt, vindue-shopping.

Opret balance mellem at tiltrække kunder med funktioner i webstedet, eller "window dressing", og hjælpe dem, når de træder "ind" i butikken. En god hjemmeside viser en koncentration på kundeservice gennem funktionalitet.

Overvej:

 • Hvor nemt og hurtigt siderne indlæses.
 • Hvis kunden kan gøre ved siden af ​​sammenligninger af lignende produkter side.
 • Uanset om der er en brugbar og dybtgående søgefunktionen.
 • Hvad gør de besøgende klikker på? Hvor mange klik skal der til for dem at komme dertil fra startsiden og hvis de får der hurtigere? Lige så vigtigt er hvorfor er de på udkig efter dette produkt? Er det relateret til en anden produktion? Kan du krydser markedsføre de to elementer?
 • Hvor effektive er de former og transaktioner.
 • Hvor hurtigt og effektivt er svarene på kundernes spørgsmål og behov opfyldt.

Lad Eksperter Håndter Tech Work

Hvis du er et selskab i én, er det svært at være ekspert på alt. Du kan heller ikke håndtere de møtrikker og bolte af udvikling, vedligeholdelse, behandling, rapportering og sporing.

En del af en vellykket e-handel strategi er at anerkende styrker og svagheder. Måske er det nemmere at sælge dine produkter og tjenester via eBay, indtil du kan måle, hvor vellykket e-handel venture vil være.

Derudover er der et stort udvalg af virksomheder som Monster Erhvervs- og PayPal, der kan hjælpe din e-handel indsatsen ved at udvikle dit websted og bruge afprøvede metoder og proprietær software til at opretholde de tekniske detaljer.

Hvis du er bekendt med den allerhelligste af internettet og e-handel, outsourcing giver god forretningsmæssig mening. Du vil lære, da e-handel division vokser, mens de resterende rødder i kernekompetencer din virksomhed.

Konklusion

Designet med klare hensigt og fokus, kan en effektiv e-handel strategi være en positiv og spændende udvidelse til din virksomhed.

Eksterne links

 • Kvinders E-Commerce Association International: en networking hot spot
 • Web Trends: nedbryder analytiske oplysninger og tilbud marketing assistance
 • eMarketer: en omfattende ressource af alle ting i relation til e-business og e-handel
 • Ogdenian Web Design Service: en Web Developement firma

Relaterede Business Links

 • E-handel Marketing
 • E-handel: Cyber ​​Mandag
 • Hvordan man kan forbedre Search Engine Rankings
 • Salg til erhverv: alt er Sales
 • Business Planning