Dykning: Sportsdykning Certificering Tips

Dykkere skal certificeres for at holde Sport Safe

Masker, snorkler og dykker finner lavet af ringere materialer vil slides hurtigt fra hyppig brug og eksponering for saltvand. Så når du køber ind for scuba gear, kigge efter navn mærker, der har et etableret ry for kvalitet og pålidelighed.

Scuba studerende har brug for at bruge standard-udstyr i klasse

Uanset om det er PADI eller NAUI, attesterende organer overholde standarder for scuba uddannelse, erfaring og kompetence. Alle starteren scuba gear pakker underviser de samme principper og praktisk viden, som dykkere har brug for at vide for at være sikker. Dit gear Pakken indeholder også en silikone dykke maske, snorkel, dykke finner og netpose gøre store gaver til venner, børn og ægtefæller lære at dykke.

Scuba studerende har brug for at bruge standard-udstyr i klasse

Hvis du er ny til dykning eller er en dykning studerende, vil du have en grundlæggende forståelse af udstyr. Fra masken til finner, hvert stykke dykkerudstyr har en væsentlig funktion og formål.

Scuba kurser har klasseværelset-baserede arbejde. Men en stor del af undervisningen foregår i vandet, hvor du vil lære at dykke under tilsyn af instruktøren. Forvent ikke at gøre en stor investering i udstyr i starten. Men du bliver nødt til at købe en startpakke bestående af maske, finner, snorkel, vægt, vægt bælte og støvler.

Selv om det ikke er nødvendigt at få den dyreste sæt, du vil have udstyr, der ikke vil revne eller lække fra hyppig brug og eksponering for saltvand. Den nederste linje med dykkerudstyr er at gå med mærker, der har en track record for kvalitet.

Din dykkerinstruktør vil forklare formålet med hvert stykke scuba udstyr. Du bør ikke være forpligtet til at købe noget ud over maske, finner, snorkel, vægt, vægt bælte og støvler. Men du bliver nødt til at leje dykkerudstyr til at deltage i dykkerskole. Normalt attesterende instruktører er tilknyttet dykke butikker og har leje udstyr på hånden.

Her er en gennemgang af standard scuba udstyr, som vil få dig i gang:

 • Maske, finner, snorkel.
 • Afbalanceringsvest, også kendt som en BC eller BCD. Denne oppustelige jakke justerer din opdrift i vandet.
 • Regulator: Dette er den bit og mundstykke, hvorfra du indånder. Den er forbundet til luftcylinderen.
 • Vægt bælte: Bæltet holder dig ned i vandet. Vægt bælter undertiden integreret med Afbalanceringsvest.
 • Luft cylinder: Den stål eller aluminium cylinder holder trykluft, som du bruger under vandet.
 • Octopus: Dette er din alternative luftkilde
 • Instrument: Gauge, der kan vise din lufttilførsel, og dybde.

Dykkerkurser Bly til Adventure

Forvent din dykning klasse til at være en del undervisning og en del eventyr. Du er ved at lære en ny sport, der gør det muligt at udforske en verden, der er fremmed for mennesker.

Når du mestrer kurset, kan du bære din "C-kort" med stolthed. Det er den certificering der viser, at du er en rekreativ dykker. Men din uddannelse stopper ikke der. Erfaring er den ultimative lærer. Du bliver en bedre dykker, hver gang du dykke.

Tager dykning lektioner er det første skridt. En god scuba klasse skulle give dig masser af muligheder for at stille spørgsmål og til at praktisere færdigheder, såsom at dele ilt med din dykke kammerat under vandet.

Må ikke bekymre dig om at forsøge at holde trit med andre studerende. Dykkere lære i deres eget tempo. Målet er at blive kompetent og behagelig som dykker.

Du vil have klasseværelset, pool praksis og en åben-vand klasse. Ved afslutningen af ​​kurset vil du blive forventes at gennemgå en åben vand test.

Når du får dit C-kort, vil du blive certificeret til at dykke i åbent vand. Hvis dykning bliver en lidenskab og en tidsfordriv, overveje mere instruktion. Du ønsker måske at blive certificeret som en avanceret diver, Rescue Diver, eller divemaster.

Dykning Klasser introducere de studerende til den undersøiske verden

Havet er et vildnis, ikke en zoologisk have eller park. Når du dykke ud for Californien eller Florida, vil du støde på havdyr i deres naturlige habitat. Du er besøgende i deres verden.

Dykning klasser er designet til at gøre de studerende bekendt med den undersøiske verden og til at praktisere færdigheder, der kræves for at være en kompetent dykker.

De fleste havdyr er passive og ikke vil konfrontere dig eller forsøge at skade dig. I modsætning til de ekstreme eventyr på nogle reality tv-shows, kan dykning være en afslappende og ærefrygtindgydende oplevelse.

Hvis du er en spændingen asylansøgeren må dykning ikke være for dig. Det kræver fokus, organisation og klar tænkning. Det er også ikke konkurrencedygtig. Samarbejde er nøglen. Din dive buddy er den person, du vil stole på, hvis der er problemer.

Din dive buddy vil være den første til at opdage, hvis du bliver adskilt fra dykke part. Din dive buddy vil også forventes at dele sin ilt med dig, hvis du ikke kan trække vejret på egen hånd.

En god scuba kursus vil ikke kun træne og uddanne studerende om dykning, men indgyde en respekt og påskønnelse af verdens mest omfattende og utæmmede vildmarker - sine oceaner og søer.

Dykkere skal certificeres for at holde Sport Safe

Dykkere har brug certificering at dykke, for uden en ordentlig uddannelse og viden sporten kan være farlige. Ligesom chauffører skal have licens og kender færdselsreglerne, dykkere nødt til at forstå de procedurer og protokol, der gør dykning sikker.

PADI eller Professional Association of Diving Instructors, tilbyder en Discover Scuba Diving klasse, der lader newbies udforske sporten før der træffes beslutning om tilmelding til kurset for certificering. Discover Scuba Diving lader folk oplever dykning i en overvåget pool session.

Bede om referencer før immatrikulation i et dykkerkursus

Før indskrive i dykkerskole, er det ikke en dårlig idé at bede instruktøren om en liste over nyligt certificerede studerende, der kan fungere som referencer.

Kvaliteten af ​​din scuba certificering kursus afhænger af dygtighed og erfaring dykkerinstruktør. Jo bedre instruktører generelt er de mere erfarne. Kig efter en instruktør, der har certificeret mindst et par dusin studerende, og har undervist i det mindste i et år. Ofte lærere er unge voksne, da dykkerarbejde gør ingen løn en masse. Men de bedre instruktører er sandsynligvis ældre dykkere, der har dedikeret deres karriere til kommerciel dykning.

Det er ikke en dårlig idé at kigge efter et kursus, hvor instruktører anvender lignende dykkerudstyr som de studerende. Det gør processen mere strømlinet og lettere at forstå. Forvent ikke at købe en komplet scuba tøj som studerende, men den dykning operation kan bede dig om at medbringe egen maske, svømmefødder og snorkel.

Den nemmeste måde at finde et PADI-sanktioneret dykke operation i nærheden af ​​dig er at gå til organisationens hjemmeside, der har en database med instruktører i hele verden.

PADI er verdens førende inden Certifiying Scuba Studerende

Mens der er mange dykning certificering agenturer, PADI er den primære verdensplan. Hvis du ønsker at lære at dykke, eller planlægger at tage en klasse, chancer er du vil tage fra et PADI-sanktioneret kursus. Hvad skal man forvente af en dykker certificering klasse?

 • Studerende får klasseundervisning og åben-vand træning.
 • Kurset er resultatbaseret, hvilket betyder, eleverne har brug for at demonstrere beherskelse af specifikke færdigheder og viden.
 • Eleverne har brug for at passere en grundlæggende svømmetur test ved at svømme 200 meter nonstop. Der er ingen tid eller slagtilfælde krav.

Begynd med anmeldelse og Friend (BWRAF)

Brug sætningen "Begynd med anmeldelse og Friend" for at hjælpe dig med at huske den kontrol:

Begynd (B) - BCD - Kontrollér justeringen, drift, lavtryk inflation-forbindelse, og at tanken er fast i bandet. Hvis det er relevant for posten teknik, sørg for at det er delvist oppustet.

Med (W) - Vægte - Check for korrekt vægtning, og at quick release system er klar til nødlanding på vandet. Vægt bælter bør have en højre hånd release.

Review (R) - udgivelser - Sørg for at du er fortrolig med din vens udgivelser og hvordan de virker. Tjek hinanden for at sikre, at de er sikre.

Og (A) - luft - Bekræft, at du både har rigelig luft til at dykke, at dine ventiler er åbne, at tilsynsmyndighederne og suppleanter luftkilder arbejde, og at du ved, hvor man kan finde, og hvordan man bruger hinandens alternative luft kilder.

Ven (F) - Final Okay - Giv hinanden en sidste inspektion på udkig efter ud af sted udstyr, dinglende målere, manglende gear, etc.

Valg af Scuba Instructor

Som i de fleste former for uddannelse, retten lærer er en vigtig komponent for succes. Det er således værd en smule forskning for at vælge den rigtige scuba instruktør. Tal med folk i dit samfund, der allerede er certificeret, og bede om deres anbefalinger. Ofte et kollegium, universitet, eller den lokale KFUM vil have en god scuba certificering kursus. Ring eller besøg dykke butikker i dit område, og interviewe dem både legitimationsoplysninger og attitude. Kig efter en scuba instruktør, der er erfarne og professionelle, men ikke egoistisk. Den scuba lærerig oplevelse skal være ordentligt organiseret, forsigtig, sikker og sjov samt.

Scuba Diving Organisationer

Der er en håndfuld betroede dykning organisationer, der planlægger og sanktion dykning instruktioner. Mest kendt er den professionelle Association of Diving Instructors (PADI), Landsforeningen af ​​Underwater Instructors (NAUI), den britiske Sub Aqua Club (BSAC) og SSI (SSI). KFUM har også en mangeårig og velanset scuba certificering program. Et gyldigt certificering kort fra nogen af ​​disse dykning organisationer vil blive accepteret i hele verden.

Kom godt i en Scuba C-Card

En dykning certificering kort er kendt som en C-kort. Dette kort er fysisk bevis på, at man med succes har gennemført et kursus med scuba instruktion. En dykker skal vise dette kort til en dykke butik eller dykning operatør for at få service. Hold din scuba C-kort i et sikkert sted, og sørg for at bringe det med dig på hver dykke tur.

Placering af Scuba Instruction

Indledende scuba instruktion foregår i tre miljøer:

Classroom - hvor materialet præsenteres og revideret

Pool - hvor færdigheder bliver undervist og praktiseres i begrænset vand

Open Water - hvor den studerende demonstrerer færdigheder, han eller hun har lært.

Typisk tidlig åbent vand finder sted i en lokal vandmasse, såsom en sø, en oversvømmet stenbrud eller havet.

Flere forskellige dykke organisationer tilbyder Certificering

PADI er den primære organisation, der certificerer dykkere over hele verden. Det er vigtigt at indeholde et kort.

Mange dykning forretninger og leje udstyr centre vil kræve bevis for certificering, før levere tjenesteydelser.

Udstyr forhandlere ofte er godkendt af PADI og andre attesterende organer og vil give instruktion. Her er en hurtig gennemgang af nogle af de attesterende organer, der er anerkendt internationalt:

 • PADI: The Professional Association of Diving Instructors er i høj grad ansvarlig for at gøre dykning tilgængelig og populær med så mange mennesker. Syv ud af 10 dykkere er PADI-certificeret.
 • DSAT: Den Dykning Videnskab og Teknologi Corp. er tilknyttet PADI men lærer teknisk dykning programmer, der går videre end dybdegrænse og tidspunkter for rekreativ dykning.
 • NAUI: Landsforeningen af ​​Underwater instruktører er en sammenslutning af professionelle dykkere, der understreger individuel undervisning og forstærkende færdigheder. Kurser tendens til at være længere i varighed end PADI kurser.
 • SSI: SSI tilbyder grundkurser, der består af klasseundervisning, pool instruktion, dyk og en hud dykke.
 • YMCA Scuba: Dette er en af ​​landets ældste nationale dykning institutioner.
 • Nase: Landsforeningen af ​​Scuba Undervisere er en verdensomspændende agentur med hovedkvarter i Utah og Italien.

Kilder til Scuba Instruction

Mange dykning organisationer eksisterer:

Indrejse-niveau rekreative dykker uddannelse organisationer, der bruger professonal dykning instruktører. Et eksempel på denne type er PADI.

Entry-level rekreative dykker uddannelse organisationer, der bruger amatør dykker instruktører. Et eksempel på denne type er britisk Sub Aqua Club.

Tekniske rekreative dykning organisationer. Et eksempel på denne type er IANTD.

Kommercielle dykning organisationer. Disse tog dykkere til professionel dykning ved hjælp SCUBA, overfladeforsynet dykning og mætning dykning udstyr og teknikker.

Nationale flåder, og væbnede styrker. De træner dykkere for skibes vedligeholdelse, bjærgning og reparation, redning, minerydning og hemmelige operationer ved hjælp SCUBA og mere avanceret udstyr og teknikker.

Scuba Instruction

En typisk scuba certificering kursus kræver fire uger studie, to dage om ugen. En dag om ugen vil være klasseværelset undersøgelse, mens den anden vil være pool arbejde. Når alle scuba instruktion og skriftlige prøver er afsluttet, vil de dykke studerende gå til deres åbent vand tjek dives. Disse er normalt mindst fire eller fem separate dives, som skal være afsluttet i løbet af en periode på mindst to dage. Hvis alle dyk fuldført, bliver den studerende en certificeret dykker.

Open Water certifikat Dives

Kulminationen på enhver scuba certificering kursus vil være de dyk. Disse skal ske i havet eller en sø, og netop ikke i en swimmingpool. For komfort, vil jeg foreslå du planlægge din scuba certificering kursus, så dine åbne vand dives kan gøres på relativt varmt vand. Alternativt kan du gøre din scuba instruktion og pool arbejde derhjemme, og slut dine åbne vand certificering dives i det varme vand i Caribien.

Holde Dive logbøger

Ud over at have en scuba C-kort, er det vigtigt for dykkere at opretholde et dyk logbog over deres dykke erfaringer. Forud for at levere dykning tjenester, vil mange kvalitet diver operatører kræver, at kunderne fremlægge et dyk logbog samt at velfortjent scuba C-kort. Du kan købe en fancy dedikeret dykkere log, eller bare holde noter i en billig regerede notebook. Uanset hvad, vil din dykke logbog hjælpe dig til at huske vigtige ting som mængden af ​​vægt, du har brug for, dybde og varighed hver dykke, oplysninger om dykkersteder, dykke kammerater, marine liv møder og skattede erfaringer.

Være en Scuba Diver for Life

Nogle mennesker går igennem en dykning naturligvis gør deres åben vand dives, og aldrig deltage i sporten igen. Andre finder, at dykning er noget, de kan gøre, og nyde, gennem hele livet. Tag dig tid til at blive uddannet ordentligt, og holde din oplevelse strøm. Hvis dine dykning færdigheder er rusten, tage et genopfriskningskursus. Dykke sikkert, have det sjovt, og du også kan vokse til at være en gammel, fed dykker.

Scuba dykning færdigheder for hjerne og krop

Ud over at lære nogle grundlæggende fysik af dykning, og øve svømning færdigheder, skal en god scuba instruktion kursus lærer dit sind og krop til at gå imod en grundlæggende medfødte reaktion. Konkret skal du lære ikke at holde vejret, mens stigende, og især ikke i en nødsituation. Det er således værd at tage sig tid til at fuldføre en fuld scuba certificering kursus i stedet for en quickie "fast track" klasse. Den supplerende uddannelse og pool praksis vil gøre dig til at blive en bedre dykker og kan vise sig meget værdifuld en dag.

Dykning Certificeringer

Dykning er en ganske let og sikker sport, men nogle specifikke viden og uddannelse er nødvendig for at blive en sikker, komfortabel dykker. For at leje scuba tanke eller deltage i båd dykning med nogen troværdig dykning service, en mest først indhente dykning certificering. For at blive certificeret, skal en studerende deltage i en scuba certificering kursus, og fuldføre både skriftlig og i-vand praktiske prøver. Når du er færdig, den dykning certificering er godt for livet, selvom lejlighedsvis repetitionskursus kan være i orden for dem, der ikke har været dykning nylig.

Betydningen af ​​Buddy System

Det buddy-systemet vil blive boret ind i hovedet på begyndende dykkere. Ved korrekt praktiseres, vil dykning med en kammerat øge sikkerheden og nydelse af dykning for begge dykkere. Samtidig, skal du ikke blive lullet ind i en falsk følelse af sikkerhed ved buddy-systemet. Betro aldrig din egen sikkerhed til andre. Bliv sikker i din egen dykning færdigheder og evner, være klar til at yde bistand til andre dykkere, og for at redde dig selv, bør det blive nødvendigt. Tip: Især som begynder dykkere, anbefaler jeg, at ægtemænd og hustruer ikke forsøge at buddy sammen. Dit ægteskab, og din dykning, vil være sjovere uden tilsat stress.

At vælge en Scuba Diving Instructor

Der er to store SCUBA uddannelse sammenslutninger. PADI (Professional Association of dykke instruktører) og SSI (SSI). Begge disse har internationale tilstedeværelse, og enhver instruktør eller dive master, du vælger at gå med bør være i stand til at vise dig deres instruktør certificering kort. Du ønsker det skal være fra en af ​​disse organisationer, hvor der er kontrol af standarder og quality.ALWAYS bede om at se legitimationsoplysninger. Du må ikke modtage rådgivning eller instruktion fra nogen, der "ikke har dem med mig", eller som "har været dykning så længe jeg ikke har brug for dem." Andre gode spørgsmål at stille til din instruktør og udvej er: dykker ulykker omfattet af den udvej forsikring? (Sandsynligvis ikke, men det er godt at vide på forhånd) Er instruktøren en selvstændig erhvervsdrivende? Hvem arbejder han med? Er han anerkendt af PADI eller SSI? Hvad er dykket planen? Er der et andet sted / plan, hvis forholdene ikke er gode til det første? Hvilken slags nødsituationer / medicinske forsyninger er der på båden? Og hvor er det nærmeste kammer, hvis du skulle brug for det? Og hvordan vil du komme til det? Hvis svarene på disse spørgsmål er vage, ikke går.

Stol på dine instinkter. Hvis det ikke føles rigtigt, er det ikke. Må ikke blive talt til "forsøger det denne ene gang", hvis din indre stemme skriger "der er noget galt her!"

Den bedste fremgangsmåde er at gøre dit hjemmearbejde. Før du går, kan du besøge PADI.com og se efter PADI dykkercentre. De er over hele verden, og du vil være i stand til at finde en instruktør, dive master eller charter via denne hjemmeside. Kontakte dem direkte og oprette dine dyk i forvejen. Du kan også kontakte PADI og kontrollere på en dykke operation / instruktør, hvis du har detaljerne. De er en stor ressource - brug dem!

Kig efter PADI-autoriserede instruktører til dykning

PADI er den professionelle sammenslutning af Dykker Instruktion, uddannelse mere end halvdelen af ​​certificerede dykkere i hele verden.

PADI International Resort og forhandler Foreninger består af næsten 4.500 dykkercentre, dykke operatører og dykke resorts rundt om i verden. Disse PADI-sanktionerede operationer er de steder for scuba uddannelse, udstyr og dykning muligheder.

Der er forskellige niveauer af PADI certificering for dykkere, der dækker rekreativ dykning, redning dykning og blive en dykke instruktør.

At lære at dykke og gøre det til en hobby koste nogenlunde det samme som det gør at sne ski. Men den undervisning, uddannelse og erfaring vil være lidt mere intens. Der er ingen bunny bakker i havet. Du skal have de færdigheder og kompetencer til at konfrontere problemer og nødsituationer, der kan opstå.