Dykning: Spear Guns Tips

Spyd fiskeri kræver fokus, tålmodighed, Skill

Hvis du vil lave mad op de friskeste af frisk fisk, overveje JBL Magnum 450 speargun. Denne type af spyd pistol giver en dykker til at skyde fra en afstand og stadig opnå tunge penetration. Disse funktioner er ideelle til åbent vand spyd fiskeri. Prissat til omkring $ 200, JBL Magnum 450 spyd pistol er et kvalitetsprodukt til en mellemtone pris.

En god kniv er lige så vigtig som et spyd pistol

Husk at have en god kniv med dig, når spyd fiskeri, uanset om du er fri dykning eller hjælp scuba udstyr. Det er lige så vigtigt som at have et spyd pistol. Du har brug for en dykke kniv af to hovedårsager:

 1. Du bør have en kniv tilgængeligt for hurtigt og humant dræbe fisk, du har spiddet.
 2. Du bør have en kniv til rådighed til at hjælpe skære dig ud af et papirstop, hvis du bliver viklet ind i en andens line eller reb.

Du behøver ikke at bruge en masse på en kniv, men få en lille, skarp savtakket kniv og har det let tilgængelige for dig.

Kend lokale love First

Hvis du har planer om at gøre nogle spyd fiskeri, mens på en dykning ferie, sørg for at forstå de lokale regler, før du rammer vandet med din spyd pistol.

Forskellige lande og stater har ofte forskellige regler for, hvornår og hvor du kan spidde fisk, hvilke fisk du kan gå efter, og hvilke redskaber er tilladt.

Tjek spyd fiskersamfund websteder. De, der tillader nogen at stille spørgsmål og drøfte online er de bedste. Du kan også ringe i forvejen, eller spørg din vært, hotel eller rejsebureau for detaljer på forhånd.

Må ikke Spear flere fisk, end du planlægger at spise

Sørg for at overvåge din luftforsyning nøje når spyd fiskeri. Spændingen ved jagten ofte forårsager dykkere til at trække vejret hurtigere og bruge deres luft hurtigere. Eller de vil holde vejret. Heller ikke en god idé.

Ofte dyb dykning omkring vrag tiltrækker hajer, især hvis dine venner allerede har skudt fisk og rovdyr kan lugte blod og fornemmer prygle i vandet.

Spear fiskere kan få et dårligt ry for over fiskeri rev og vrag. Rekreative bådejere klager over, at spyd fiskere - med deres høje geværer og undersøiske udsigt - har urimelige fordele. Det bedste råd er at vise respekt for miljøet. Må ikke spear flere fisk, end du vil tage hjem for at spise.

Praksis God Sikkerhed Hvornår spyd fiskeri

Spyd fiskeri er ikke farligt, så længe du følger de grundlæggende sikkerhedsprocedurer. De fleste er sund fornuft, men de er værd at gentage til din dykke fest før nedstigningen:

 1. Hold låsen sikkerheden på din spyd fiskeri pistol, indtil du er klar til at skyde.
 2. Stol på et dyk kammerat til at overvåge din dybde og tid, som du jage.
 3. Når du spear en fisk, få det ud af vandet hurtigt, for ikke at tiltrække større rovfisk.
 4. Altid se ud over de fisk, du er ved at spidde at sikre, at der ikke er andre dykkere i din rækkevidde.
 5. Må ikke spear fisk, der er ud over din oplevelse. Det tager dygtighed til at lande store fisk, der er krigere.

Nyd den gamle sport i spyd fiskeri

JBL spyd gøre for høj kvalitet jagt gear, uanset færdighedsniveau af dykkeren. JBL har et spyd pistol model for uanset type undervands jagt du gør, fra storvildtjagt til reef fisk jagt. JBL spyd generelt varierer i pris fra $ 20 til $ 30.

Prøv at Spear Fish i klart vand

De mest gunstige betingelser for spearing fisk i klart vand og væk fra hajarter, der er farlige. Men vejret kan ændre og hajer derhen, hvor de vil. Her er nogle andre tips til en vellykket spyd fiskeri:

 • Når fisken er inden for rækkevidde af en fuldt udstrakt spyd, tage sigte og skyde, sigte mod hovedet.
 • For at komme i nærheden af ​​en fisk, der er i en afstand, dykke dybere uden at en forstyrrelse. Så krybe eller svømme nær bunden, indtil du i nærheden af ​​fisken.
 • Når du har spear en fisk, nærmer det hurtigt. Enten få fisken eller enden af ​​spyddet og hovedet mod overfladen.

Spyd fiskeri kræver fokus, tålmodighed, Skill

Spyd fiskeri giver spænding og udfordringer. Det er et adrenalinsus, der kan forårsage den ufokuserede dykker at miste overblikket over sin dybde eller tid under vandet. Her er nogle regler at følge for sikker spyd fiskeri:

 • Ikke spear en fisk, der er for stor til at håndtere.
 • Sørg for at du ikke får trukket fra af byttedyr, du lige skudt. En hurtig udgivelse på din pistol vil tillade dig at tabe kablet, spyd og fisk og samtidig holde din spyd fiskeri pistol.
 • Vær tålmodig. Det tager dygtighed til at sigte og skyde under vandet. Med mere erfaring, vil du få det bedre.
 • Vær forberedt på større fisk til at svømme med og forsøge at sluge de fisk, du lige speared.

Nyd den gamle sport i spyd fiskeri

Spyd fiskeri bruger en fjeder, elastik, trykluft eller bøje til at fremdrive en skarp spyd på en fisk. Der er en romantik og mystik til den gamle sport spyd fiskeri, der går tilbage til en tid, hvor mennesker brugte magt deres egne våben til spear fisk. Selv i dag, at de såkaldte blå Hunters i det sydlige Stillehav fri dykke til dybder på 100 meter spyd kæmpe tun. Moderne dykkere, der spidde fisk prale af, at deres tidsfordriv er en af ​​de sande store jagt eventyr i jordens must utæmmet og store vildmark: dens oceaner.

Scuba Versus fridykning for spyd fiskeri

Hvilken slags dykning er bedre for spearing fisk - scuba eller fridykning?

Hver har deres tilhængere og deres gode og ikke-så-gode punkter. Gratis dykkere kræve deres sport er essensen af ​​spyd fiskeri, og at det er den eneste måde at være snigende nok til at fange nogle rovfisk. De er purister, der ønsker at pit mand (eller kvinde) mod fisk uden anden hjælp end et våben.

Dykkere som bekvemmelighed og evnen til at gå dybere og længere udkig efter fisk. Enten valg kan arbejde for begyndere. Spørg mere erfarne spyd fiskere, hvilken stil de foretrækker, og der fyldes op dit eget sind.