Dykning: scuba tanke Tips

Tak Jacques Cousteau for dykning

Spar på kvalitet dykke gear ved at handle med en rabat detailhandler. Discount dykke butikker køber store mængder opgørelse for mindre og passere besparelserne videre til kunderne. Selv om der er en traditionel dive shop i nærheden, skal du huske at kontrollere for tilbud online så godt. Du kan finde en billigere pris og måske endda gratis forsendelse.

Overlad ikke scuba tanke i Hot Køretøjer

Scuba tanke eller dykning cylindre bære højtryks-indåndingsluft i dykning. De holder omkring 80 kubikfod luft. Vær forsigtig ved håndtering og brug af dykke tanke. Udfyld din dykke gear pakke med en kompakt ekstra luft system. Disse mini scuba sæt er lettere at bruge end en blæksprutte.

Populært valg er aluminium til Scuba Tanks

Både aluminium og stål scuba tanke er tunge! Tank luftfartsselskaber hjælpe med at flytte dine scuba tanke fra bilen til dykke båden. Disse tunge luftfartsselskaber har stærke greb og gør transporterer beholdere fyldt med trykluft lettere og sikrere.

Tak Jacques Cousteau for dykning

Scuba står for selvstændigt åndedrætsværn. Det er den metode til at trække vejret under vandet med et dyk beholder fuld af luft. Moderne dykkere kan takke oceanograf Jacques Yves Cousteau for at opfinde den Aqualung i 1943.

Han er bedstefar til dykning og er ansvarlig for at bringe vidundere havet og dykke ned i stuerne hos amerikanerne i 1960'erne med sin tv-show, "The Undersea World of Jacques Cousteau."

Mange fremskridt er gjort i dykning i årtierne siden. Mens dykning bruges til at appellere til unge mænd med en stærk følelse af eventyr, i dag det tiltrækker en mangfoldig følgende - mænd og kvinder i alle aldre; teenagere; og familier. PADI, Professional Association of Diving Instructors, rapporterer, at 1 million nye dykkere er certificeret hvert år.

Dykke instruktører vil give scuba tanke for klasse

Hvis du tager et dyk klasse, forventer dine instruktører at bringe scuba lufttanke. De er svære at transportere og blandt de dyrere stykker udstyr, der koster mellem $ 100 og 200 $ hver.

Når du tjener din C-kort, vil du ønsker at investere i dykkerudstyr ud over masken, snorkel og svømmefødder. Et godt sted at starte er den Afbalanceringsvest og regulator, vitale stykker udstyr, der vil fungere bedre, hvis du ejer og vedligeholde dem selv.

Når du bliver en regelmæssig dykker, kan du springe over besværet med at leje brugte scuba tanke på dykning butikker og få din egen. I mellemtiden skal du sørge for dykke selskab du leje fra holder og vedligeholder nøjagtige optegnelser over dets udstyr.

Overlad ikke scuba tanke i Hot Køretøjer

Her er en tjekliste tips til pleje din scuba tank, der synes indlysende, men kunne have katastrofale resultater, hvis ignoreres:

 • Efterlad aldrig en fyldt tank i en varm bil. Air ekspanderer ved opvarmning.
 • Tjek en butikkens indsugningsmanifold til forsyning af trykluft. Hvis det er placeret i et område, hvor der kan være luftforurening - sige nær bil udstødning - gå alternativ andet at fylde dine tanke.
 • Spørg om dive shop har deres luft analyseret og bede om at se deres sidste testresultater
 • Stop dykning mens du stadig har luft i tanken.

Overvej en Dive Tank størrelse og Volume

Dive tanke ofte er den sidste stykke udstyr, dykker instruktører og dykke butikker anbefale til køb. De er dyre at købe, men let og billigt at leje.

Dykkere, der gå ud mere end to gange om måneden generelt investerer i deres egne tanke. Men alle tanke er ikke det samme. Overvej tankens størrelse, volumen, materiale, ventil og vægt egenskaber.

Standard aluminium 80s har et arbejdstryk på 3000 psi, pounds per kvadrattomme. En kapacitet på 80 kubikmeter kvadratmeter burde være nok for de fleste sport dykning. Hvis du vil have mere luft i længere eller dybere dyk, bliver du nødt til at gå med større eller to tanke.

Maling på Aluminum Dive Tanks må ikke vare

Når du køber en aluminium scuba tank, være klar over, at den smukke maling på det ikke kan vare. Nogle teorier fastslå, at malingen kan tilskynde korrosion af din tanke.

Gul er et populært valg for tanke, men det ser ud til chip og flage med gentagne dyk i saltvand. Nogle dykkere har ikke noget imod den skåret maling. Det er ligesom en badge af den barske udendørs oplevelse med dykning ..

I det lange løb, kan dykkere være bedre tjent med børstet aluminium belægninger, som er "skudt blast" eller teksturerede til en kedelig grå farve. Ingen maling anvendes.

Sørg Dive Tanks er udfyldt korrekt

Påfyldning en scuba tanken helt er ikke så simpelt, og dykkere skal sikre, at de giver rigelig tid til personalet på en dive shop at gøre arbejdet rigtigt. Det er ikke en dårlig idé at slippe væk fra din scuba lufttanke dagen før et dyk og samle dem op om morgenen, som du hovedet ud.

Her er nogle andre tips til at sikre, at du ikke får kort luft fylder:

 • Tanken skal fyldes til sit maksimale niveau - men ikke overfyldt. Et overskud risikerer skader på cylinderen.
 • Tanke skal fyldes langsomt og derefter lov til at afkøle. Tankene kan derefter kronet at nå maksimale kapacitet.
 • Du må ikke sætte en tank i koldt vand for at gøre det cool hurtigere. Du risikerer vand ind i cylinderen.
 • Husk maks sats er 300 psi pr minut.

Populært valg er aluminium til Scuba Tanks

Aluminium eller stål? De fleste rekreative dykkere bruger billigere aluminium scuba tank. Det er de tanke, dykke butikker sælge og udleje til rekreative dykkere. De er nemme at vedligeholde, selv om de kan bule lettere end stål.

Stål scuba tanke er dyrere og mere robust. Ståltanke kan holde i mange år - nogle siger, så længe livet af dykkeren. Men ståltanke med tiden ruste og kræver en masse pleje. Ståltanke, som er negativ opdrift, er oftest båret af tekniske dykkere.

Tank Kapacitet Afhænger dykkerens behov

Dykkere vil have en scuba tank, der er let, men har den kapacitet, de har brug for luft. Tjek denne liste over tank-kapacitet, og hvordan de passer dykkere behov:

 • For overfladisk dykning, alt hvad du behøver, er en 50 til 63 kubikfod tank.
 • Den 80 kubikfod tanken anses standard og kan bruges til dybere dives.
 • Mennesker, der er tunge breathers - ofte store mænd - kan have brug for mere luft kapacitet. Der er 100 kubikfod tanke, der skulle tjene dem.
 • Endelig pony tanke backup reservedele lufttanke, der er mindre i størrelse og bruges i nødsituationer, når primær luft svigter.