Dykning: Scuba Computere Tips

Diver Computers gøre dig opmærksom på problemer

Det er vigtigt for dykkere til fuldt ud at vide, hvordan man bruger deres dykkercomputer før at påberåbe sig den under et dyk. Dykkere skal også huske på, at scuba computere er ingen erstatning for dykke planer, som skal være afsluttet inden dykket og fulgte nøjagtigt. Invester i en scuba computer, der relæ præcise og livreddende oplysninger. Vælg et navn-brand scuba computer med et etableret ry for kvalitet.

Vælg et Scuba ur, der er robust og pålidelig

Scuba-computere gå ved en masse navne: dykker computere, dykke ure, dekompression meter, scuba ure. Men de har alle den samme primære funktion: De måler den tid og dybde dyk til at beregne en sikker opstigning.

Her er nogle funktioner til at kigge efter i en dykkercomputer ur:

 • Behøver at være fremstillet af titan eller andet ikke-korroderende materiale Dive ure.
 • Knapperne skal være stor nok til at blive håndteret af en dykker handsker.
 • Uret skal være robust og i stand til at modstå slitage af en undersøisk dyk. Uret ansigt skal være ridsefast.
 • Sørg for scuba se du køber kan gå til dybderne du dykke.
 • Skiven, indstillinger og tal skal belyses og nemt set fra en fod væk under vandet.
 • Den håndled band bør have en stærk lås, der ikke er tilbøjelige til at bryde.

Scuba Ure Kan videreformidle information til din bærbare computer

Nogle undersøiske ure vise vandtemperatur og hvor hurtigt en dykker stiger. Overvej at købe et dyk ur, der kan formidle din dykke profil til din pc. Dette vil give dig mulighed for at gennemgå de data, efter din dykke og spore information over tid. En borger dykker ur har holdbarhed til at opretholde dives men er på mode nok til at bære på land. Bedre beregne dekompression niveauer med en Citizen dykker ur.

Scuba Computere kan beregne Dybder, Times

Nogle dykkercomputere også beregne luftblandinger for dybere dyk, der kræver Nitrox eller tilsat ilt nitrogen. Disse dykke computere har den vitale opgave at måle og spore din kvælstof indtag for dig at planlægge din bund tid. Det gør de ved at basere beregninger på en dykker dybde og tid brugt under vand. De fleste af disse også vise din aktuelle dybde og maksimal dybde, sammen med din dykke tid. Valgfri funktioner omfatter en trykmåler, resterende luft skærm, og et display, der viser, hvor meget vejrtrækning tid er tilgængelig baseret på mængden af ​​luft i tanken og dykkerens vejrtrækning mønster. Den Oceanic computer ur kan overvåge Nitrox luftblandinger under overfladen og fungerer som en almindelig vagt på land.

Dykkersyge er en reel fare

Scuba computere kan mindske risikoen for dykkersyge eller "bøjningerne." Men dykkersyge stadig er en reel fare på nogen komplekse eller dybe dyk. Må ikke alt stole på din scuba computer.

Risici omfatter:

 • Computeren går ned. Vi har alle oplevet besværet med vores pc'er og kontor computere. Din undersøiske scuba computer kan mislykkes, når du behøver det mest.
 • Din risiko for at få bøjninger afhænger også af din fysiske form. Din alder, fitness og eventuelle medicinske tilstande kan være faktorer.
 • Computere kan lockout dykkere, hvis de ned over sikkerhedsgrænser på et dyk. Hvis det sker, skal dykkeren ikke afhænge af hans scuba computer for de næste 24 timer.
 • Forskellige dykke computere bruger forskellige algoritmer til gas absorption og tryk. De bruger ikke en ensartet metode. Nogle kan beskrives som mere forsigtige end andre.

Scuba Computere kan tilbyde Precision, øget sikkerhed

Dive computere er batteridrevne maskiner forseglet i vandtæt hus. De hjælper dykkere udføre komplekse dives med præcision og sikkerhed.

Det giver mening at forstå, hvordan denne vigtige gadget fungerer. Bortset fra din dykke kammerat, din scuba computer er din bedste ven på en dykke.

Scuba computere giver kontinuerlig sporing af omgivende tryk på en dykker til at estimere partialtrykket af en dykker interne gasser.

Computeren bruger et dekompression algoritme til at beregne en decrompession tidsplan for dykkerens opstigning. Dykkeren kontrollerer sin dykkercomputer til decrompression stopper påkrævet.

Diver Computers gøre dig opmærksom på problemer

Kig efter en dykkercomputer, der vil gøre dig opmærksom på problemer og nødsituationer under dit dyk. Nogle scuba computere har buzzere, der vil lade dig vide:

 • Hvis du overfladebehandling for hurtigt;
 • Hvis du har undladt at foretage en dekompression stopper;
 • Hvis du gik under din maksimale dybde;
 • Hvis ilt toksicitet grænser er ved at nå farlige niveauer.

Scuba Ure Kan videreformidle information til din bærbare computer

Forvent din dykkercomputer eller scuba ur, for at få vist følgende oplysninger:

 • Aktuel dybde og maksimal dybde.
 • Tid tilbage på det nuværende dybde uden behov for dekompression.
 • Dive tid målt fra starten af ​​dykke tur eller sidste gang dykkeren dukkede for en periode.

Hold dig til en Dive Computer, der er praktisk, let at bruge

Selv hvis du finder en dykkercomputer med alle klokker og fløjter, veteran dykkere ofte afhængige af enkle og nemme at bruge dykke ure.

Som dykker, du vil have en scuba computer, der kan læses og let at vedligeholde. Det kan være praktisk at vælge et dyk computer, der ikke har for mange knapper og menuer til at læse. Efter alt, du ønsker at holde dit fokus på dykning, ikke forsøger at dechifrere aflæsninger og målere.

Tilbage belysning er nyttigt for natten dykning eller overskyede dage under vandet. Audible alarmer også fortælle dig hurtigt, at du er stigende for hurtigt.

Desuden kan du ikke ønsker at bruge for meget på din første dyk computer, indtil du ved med sikkerhed, at dyb dykning er en fast del af din fremtid rekreation.

Check ind med eksperterne på dykke butikker. Hør hvad de har at sige. De fleste har imponerende linjer af computer dykke ure. Så gå online og finde de bedste tilbud på uret, du ønsker.

Kig efter Computer Diver ure med dobbeltfunktioner

Den hot tendens i computer dykker ure er ure, der fungerer godt under vandet og på kontoret. De tjener som din personlige dykke computer samt din traditionelle armbåndsur.

Disse små kraftcentre fortælle tid, udføre kontinuerlige beregninger af dykke pres, og hjælpe dybe dykkere i overvågningen af ​​deres Nitrox mix.

Advance funktioner kan give dig mulighed for at overvåge din dykke vens lufttryk samt din own.You også kan hente din dykke profil ind i din bærbare computer, når du kommer i land.

Scuba Computere kan beregne Dybder, Times

Dykkercomputere er en dykker undersøiske PC. Men scuba computere ser ikke noget lignende bærbare computere. Disse computere almindeligvis bæres på håndleddet og ligner et ur. Scuba computere kan også være knyttet til luft trykventil slanger. De har den vitale opgave at måle og spore dybden af ​​dyk.