Dykning: Opdrift Kompensatorer Tips

Millioner af amerikanere Scuba Dive

Med de mange forskellige dykkerture tilbydes i dag, kan entusiaster altid finde en udflugt, der passer til dem. Hvis du planlægger for din rejse, se efter en række forskellige vægt-integrerede scuba BCDer (Afbalanceringsvest enheder) via online dykkere levering butikker. Mange veteran dykkere vælger state-of-the-art design.

Invester i en BC der opfylder dine dykning behov

Din Afbalanceringsvest har mange vitale anvendelser. Du har brug for en scuba BCD, der passer godt og er i god stand. Hvis en BC ikke passer eller fungerer tilfredsstillende, kan det ødelægge dit dyk. Overveje alle af en BC funktioner:

 • Din BC lader dig styre din opdrift under vandet, selv mens transporterer tungt udstyr.
 • Det holder dig på den dybde, du ønsker.
 • Den styrer din afstamning og vende tilbage til overfladen.
 • Din BC også er en livreddende service. I en nødsituation kan du puste din BC.

BCDer Hold dig Dykning ved en konstant dybde

Deres mål når dykning er at opnå neutral opdrift, så du kan udforske den undersøiske miljø uden at synke eller stiger til overfladen.

Med neutral eller dykning opdrift, du rejser gennem vandet med lethed af en fisk. Det er derfor, det er vigtigt at investere i en opdrift kompensator, der passer og fungerer godt.

Det er også en god ide at kende den grundlæggende videnskab af neutral opdrift. Du behøver ikke at have en ph.d. i fysik til at forstå, hvordan en dykker vægt og volumen påvirker scuba opdrift under vandet.

Bare husk, at neutral opdrift opstår, når den samlede mængde af dykkeren lig dykkerens samlede vægt. Gassen i din krop og udstyr komprimerer på afstamning og udvider som du stiger mod overfladen.

At bo neutralt flydende, gas bevæger sig ind i BC eller scuba BCD, når dykkeren er for tung. Den er udluftet, når dykkeren er for kraftig. Opnåelse neutral opdrift vil holde dig dykke ved en konstant dybde.

Vælg en BC der opfylder dine dykning behov

Jo mere du ved om din opdrift kompensator, jo bedre kontrol du vil have i at opnå dykning opdrift eller opholder sig på en konstant dybde.

At vælge en opdrift kompensator der sidder tæt og er behagelig at have på, er vigtig for en fornøjelig dykke. Du skal også til at vælge den BC der passer til dine dykning behov.

Der er tre primære typer af BCs:

 1. Wings, der er knyttet til en bagplade. Wings har høj opdrift og ofte bruges i teknisk dykning. Ligesom en fugl vinger, er de oppustelige blærer placeret bag og ved siden af ​​en dykker. Wings er ikke for alle. De kan flyde dykkeren forsiden nedad, udgør en fare i en livstruende situation.
 2. Stikke jakker eller vest BCs. De oppustelige veste er behagelige at have på, passer omkring overkroppen. De tjener også som en cylinder sele.
 3. Justerbare opdrift redningsveste. Også kendt som Krikke BCs, de bæres rundt om halsen og brystet. Disse ældre generation scuba BCDer er billige, men dykkere undertiden finde stropperne, der holder dem ubehageligt.

Scuba BCDer er Life Savers på en dykning Emergency

Din Afbalanceringsvest er dit livreddende apparat i en nødsituation. Dykkeren kan flyde ansigt op på overfladen ved oppustning af BC eller BCD. Under flyvning vægte vil give ekstra opdrift i en nødsituation.

Dykke kammerater kan placere en bevidstløs dykker til at flyde opad på overfladen ved hjælp af scuba BCD og vægt system. Det ubevidste dykker overkrop hæves med oppustede blærer, mens den nederste del af kroppen holdes nede med vægte.

Faste vægte på dykkerens cylinder med til at sikre, at en bevidstløs dykker iført BC vinger eller et stik jakke ikke flyde nedad. Med oppustelige vinger eller en vest, kan centrum for opdrift være alt for langt fra dykkerens hoved i en nødsituation. Wings kommer nu med vægt poser så dykkerens position kan justeres nemmere.

Millioner af amerikanere Scuba Dive

Hvis du er ny til dykning, velkommen til en sport nydes af mere end 8,5 millioner certificerede amerikanske dykkere. Ikke længere er dykning en rekreativ tidsfordriv domineret af 20-noget mænd. Kvinder, teenagere, seniorer og familier er ved at lære at dykke og afværge for undersøiske eventyr på nogle af verdens mest spektakulære ocean retreats - Cayman Islands, Florida Keys og Bahamas.

Scuba Adventures rekreative dykning, nat dykning, haj dykning, grotte dykning, spyd fiskeri, selv arktiske dykning under isflager.

Der er en upfront investering i udstyr. Rekreative dykkere skal forvente at udstyre sig selv med standard scuba gear, der omfatter:

 1. Afbalanceringsvest: Den oppustelige vest giver dykkeren at bo "neutralt" kraftig og flyde op til overfladen. Det holder også gear på plads.
 2. Regulator: Divers ånde gennem regulatorer, som er forbundet med luft cylindre.
 3. Vægt bælte: Holder dykkere fra flydende til overfladen.
 4. Mask, finner og snorkel: Den grundlæggende udstyr, der lader dykkere bevæge sig gennem vandet med lethed.
 5. Air cylinder: stål eller aluminium cylinder holder trykluft.

Scuba Essentials Fascinate Gadget Geeks

Hvis du er en gadget nørd, vil du elske dykning. Sporten kræver dykkere at forstå, hvordan en række af udstyr fungerer, og hvordan man bruger det. Der er nye gadgets kommer på linje hele tiden, samt fremskridt i standard dykkerudstyr.

Den åbne vand klasse for dykning viser eleverne, hvordan man konfigurerer og bruger grundlæggende scuba udstyr, samt reagerer på undersøiske nødsituationer. Din lokale dykkerbutik eller online forhandler vil tilbyde det nyeste inden for dykning gadgets, fra state-of-the-art scuba BCDer og regulatorer til undervandskameraer og chauffør drevet køretøj.

Her er et udsnit af scuba gadgets til at opdage, når du lære at dykke:

 • Scuba BCD: Opdrift kompensatorer eller BCDer, er oppustelige veste, der tillader en dykker til at flyde eller synke. Scuba BCDer er afgørende dykkerudstyr.
 • Scuba computer: Denne gadget, bæres på håndleddet som et ur, beregner automatisk kvælstof indtag, så du kan regne din dekompression tid. De fleste scuba computere også kan vise din aktuelle dybde, maksimal dybde og dykke tid.
 • Diver Propulsion Vehicle: DPVS vil aldrig erstatte finner, men de er sjove og futuristisk. De mekaniske anordninger hjælpe dykkere flytte rundt vandet.

Scuba BCDer tilbyder en række funktioner

Din scuba BCD, eller opdrift kompensator, kommer med en række funktioner, afhængig af mærke og type. Kig efter følgende komponenter i et nyt BCD:

 • Et direkte foder eller linje, der bevæger gas fra dykker cylinder og regulator til BCD.
 • En hovedventilen, der tillader gas i BCDer blærer for inflation.
 • En udluftningsventil, der lader blærer punktere. De fleste BCDer har vents ventiler på top og bund.
 • Et overtryk ventil, der automatisk tillader luft at slippe ud, hvis dykkeren over-puster blærerne.
 • Bagplade, der er metal eller plast for at støtte dykke cylindre.
 • Integreret vægtsystem, der indeholder vægte inderlommer. Det integrerede vægt system kombinerer BCD og vægt bælte i et stykke udstyr.

Invester i en BC der opfylder dine dykning behov

Mens nogle dykkere vælger at leje en brugt scuba f.Kr., er det klogt for hyppige dykkere til at investere i den rigtige BC for dem. Disse enheder er tilgængelige i ryggen inflation, jakke, og tekniske stilarter. En Oceanic BC - ligesom Islander, Ocean Pro og Ladies Isla - vil tilbyde kvalitet design, komfort og pasform.

Scuba Essentials Fascinate Gadget Geeks

Overvej din scuba BCD som livet-support udstyr. Selvfølgelig fit er vigtigt for en komfortabel dykke. Men pålidelighed er afgørende, så du kan udforske en fremmed verden, der ikke understøtter menneskeliv. Hvis du er ude efter en gave til den foretrukne dykker i dit liv, overveje pakker af forvalgt dykkerudstyr, som kan omfatte en scuba BCD, regulator, blæksprutte og gauge konsol.