Dykning: Levende-aboards Tips

Ting ikke at bringe den levende om bord Cruises

Kvalitet liveaboard operationer vil være godt forberedt til dykke udstyr snafus. Du behøver ikke at medbringe ekstra dykke gear, for fartøjet vil have de fleste komponenter på hånden. Skibene er også normalt velforsynet med udlejning undersøiske kamera udstyr. Stuvning af store kufferter kan være et problem, så meget som muligt stick med bløde-sidet dykke poser, der kan stuves lettere.

Ting at bringe på Liveaboard Boats

Tøj krav til en liveaboard krydstogt er minimale. Medmindre du lægger på din våddragt for en nat dyk, vil du ikke være iført en sort slips til middag. Når du ikke i vandet, dykkere regel bare bære t-shirts og shorts eller lightweight lange bukser. Bemærk dog, at de fleste levende aboards er meget stolte af deres klimaanlæg kapacitet. Cabins, spiseområde og lounges tendens til at blive holdt meget kolde. Derfor vil jeg foreslå du pakke en varm-up jakkesæt, nogle langærmede t-shirts, og selv en let sweatshirt og en hat, som du kan bære for at holde varmen mellem dives. Disse elementer og nogle underholdende læsning, vil holde dig hyggelige og underholdt. Andre end disse tøj, toiletartikler og din dykke og foto gear, pack let, for de fleste alt andet vil være om bord venter på dig.

Bekæmpelse Søsyge på Liveaboard Cruises

Kom søsyg ville helt sikkert ødelægge en liveaboard dykke krydstogt til dig, og sandsynligvis alle omkring dig. Hvis du ved, du er tilbøjelig til søsyge, er der forholdsregler, du kan tage for at gøre det til en ikke-problem. I løbet af de counter medicin såsom Bonine arbejde meget godt for de fleste mennesker, men det vigtigste er at læse vejledningen og tage det første pille timer før man træder om bord på fartøjet. Det transdermale Scoplamine plaster fungerer også godt for nogle. Hvis du aldrig har brugt en af ​​disse lægemidler, min anbefaling er, at du prøver en dosis på forhånd, i hjemmet, for at være sikker på at du ikke er en af ​​de lille procentdel af mennesker, der oplever uheldige bivirkninger.

Valg af en live-bord Cruise

Den bedste live-bord dykkerbåd er formentlig ikke den største, og heller ikke det fartøj, der bærer de fleste passagerer. Kig efter en virksomhed og et skib med en dokumenteret track record. En dykke liveaboard båd, der tager kun 12 dykkere vil sandsynligvis tilbyde bedre dykning erfaringer end én forsøger at tage 20 eller 24 dykkere. Du ønsker Creature Comforts mens ombord, men ingen fortrængning, når du rammer vandet. Gode ​​eksempler på kvalitet liveaboards kan findes med Aggressor Fleet, Peter Hughes Dykning, M / V Nimrod Explorer i Australien, M / V Nai'a i Fiji, og mange andre.

Topside Underholdning på levende om bord Cruises

Når du ikke dykning, er der faktisk masser af ting at gøre på de fleste bor ombord dykke både. Snorkle eller kajak er sjovt og stor øvelse. Ombord vil der mest altid være et bibliotek, et musikanlæg og et TV / VCR / DVD combo med en samling af film. Mellem læse, se sjove film, og holde din dykke logbog ajour, og fortæller dykke ligger hos de andre gæster, vil der ikke være tid til meget mere end den "Eat, Sleep, og Dive", der er aggressor Fleet humoristiske motto.

Drikkepenge på en levende ombord Dive Cruise

Forudsat du har haft en fornøjelig liveaboard krydstogt, er det almindeligt at tilbyde et tip ved afslutningen af ​​en dykke tur. På en live-bord krydstogt, noget i størrelsesordenen 10% af krydstogt omkostninger (ekskl flybillet og alt fastland arrangementer) vil blive godt modtaget. Husk, at der er mange mennesker, der tjener dig, ikke kun de divemasters, du ser hver dag. Kokken, den person, der renser dit værelse, og den fyr pumpe tanke hele natten, er lige så vigtige for din lykke som kaptajn. De fleste både har udviklet en metode til at indsamle spidsen, således at alle besætningsmedlemmer kan få deres rimelige andel. Ud over en monetær tip, er det også sjovt at medbringe nogle gave t-shirts fra dig dykke klub, eller måske en ny musik-cd eller film på DVD for at tilføje til båden samling. Din eftertænksomhed vil blive værdsat.

Finde Private Space Dykning levende om bord

En fælles modvilje mod at en levende ombord krydstogt er frygten for, at der vil være nogen måde at komme væk fra de andre gæster. I virkeligheden er disse relativt store liveaboard dykke både med flere dæk og lounge områder. På en veltilrettelagt levende ombord charter, er det muligt at nyde dykning, måltider og gruppeaktiviteter, mens der stadig er mulighed for at finde et roligt rum, når man ønsker.

Bedste Destinationer til Live Aboard Cruises

Den bedste live ombord krydstogter vil være dem, der tager dig steder ellers utilgængelige. Hvis en liveaboard båd rammer dykkersteder at andre svømning ved stranden, er der ingen mening at leve på denne båd. En liveaboard cruise beviser sin værdi, når det giver dig dykning erfaringer, der ikke kunne nås fra en hvilken som helst landbaseret resort. Steder hvor jeg føler liveaboards absolut tilføje ekstra værdi omfatter Belize, Honduras, Turks & Caicos, Cocos, Galapagos, Fiji, og Komodo, Indonesia.

Dykning levende om bord

En dykning leve ombord er et fartøj, designet specielt til at huse dykkere på havet og levere dykning, når de rejser til fjerne dykning destinationer. Den typiske levende ombord dykkerbåd er i 100 til 120 meters rækkevidde, og udstyret til at håndtere 14-18 dykkere i dobbeltværelse hytter. Den største fordel ved en liveaboard krydstogt er at give lettere adgang og mere dykning på afsides steder vanskelige at nå med dagen både.

Nitrox dykning på en levende ombord Cruise

På grund af det store antal dyk, der kan udføres på en levende ombord krydstogt, er det et særdeles godt sted at gå Nitrox dykning stedet for at bruge almindelig luft. Vejrtrækning Nitrox vil give dig en ekstra sikkerhedsmargen mod dykkersyge, og samtidig øge din sikker bund tidsfrister. Hvis du ikke allerede er Nitrox certificeret, en levende ombord cruise er et fantastisk sted at tage din dykning Nitrox kursus. Træningen kan udføres, mens båden er i gang, og du vil være i stand til at forsøge Nitrox samme.