Dykning: Dykning i Roatan Tips

Anthonys Key Resort i Roatan

Anthonys Key Resort (AKR) er den ældste dive resort i Roatan. Bygget på en bjergskråning med udsigt over vandet, med ekstra bungalows på en lille nøgle (ø) lige ud for kysten, er AKR designet fra top til bund for at tage højde for dykkere og snorklere. Ud over Roatan dykning, det tilbyder en række Roatan aktiviteter, herunder vandreture og ridning. AKR var en af ​​de første dykke resorts i Roatan at udvikle en stor sommertid børneprogram og er også hjemsted for en "Dolphin Research Center."

Roatan Diving

Roatan er den bedst kendte af de Bay Islands, og det byder på en række veletablerede dykke resorts. Bedst kendt er Anthonys Key Resort på nordkysten og Coco View Resort på sydkysten. Mens hver ejendom har sin egen særlige karakter og aktiver, tilbyder begge dykkere fremragende værdi og stor dykning frihed.

Roatan Vejr og Bay Islands

For Roatan vejr og Bay Islands, dykning er gode slutningen af ​​marts til november. Der kan være nogle regn på ethvert tidspunkt af året, men disse måneder er relativt konsistent for godt vejr. I vintermånederne, kan kraftige vinde kommer fra nord, så hvis du vil Roatan til jul eller nytår, vil du være bedre tjent vælge en dive resort, som CoCo View, som ligger på den sydlige side af øen.

Dolphin Research Center

Anthonys Key Resort er hjemsted for en fangenskab delfin program, som de kalder en Dolphin Research Center. Dykkere og snorklere opfordres til at gå i vandet og interagere med disse delfiner. Gæsterne på nogen af ​​Roatan dykke resorts kan deltage, men forskud forbehold er nødvendige. Tilgængelighed er begrænset, så hvis du gerne vil besøge med delfiner på AKR, har din dive resort foretage reservationen, så snart du er på Roatan Island.

Utila Island i Honduras

Utila Island i Honduras har længe været kendt som et sted for dykke instruktion, med en række dykke butikker tilbyder grundlæggende certificering klasser gennem mange avancerede, specialitet, Divemaster og instruktør kurser. På det seneste er det Utila Bay Island vinder anseelse som et sted, der giver dykkere en god chance for at svømme med hvalhajer. Marts til maj er prime hvalhaj sæson på Utila Island, og Laguna Beach Resort er den bedste af de dykke resorts at gøre brug af der.

CoCo View - Roatan Dive Resort

Bygget på sin egen private nøgle lige ud for sydkysten af ​​Roatan, CoCo View Resort er fantastisk til de dykkere, der ønsker maksimal dykning tid under deres ferie. Selv om det for nylig skiftet ejer, CoCo View dive resort stadig afspejler den afslappede ned hjem strejf af Evans familie, der byggede det op fra bunden. Den dive resort er enkel og komfortabel, samtidig med kompetente dykkere god båd dykning, meget let shore dykning i Roatan, og et meget højt niveau af dykning frihed. Hvis du mener at "bottom tid er bundlinjen," så CoCo View Resort kan godt være stedet for dig.

Kysten dykning Bay Islands

Den bedste shore dykning i Bay Islands findes på Coco View Resort, Laguna Beach Resort, og Plantation Beach Resort. Deres hus rev begynder forholdsvis lavvandet og tæt på kysten, så i forbindelse med deres båd dykning pakker, hvert af disse anlæg er sat op til at tilbyde gratis ubegrænset strand tanke. Coco View tilbyder stand dykkere en ekstra bonus med et program kaldet "drop off". Efter hver ordinær formiddag eller eftermiddag båd dykke, vil de give en ekstra tank til dem, der ønsker at slippe væk fra dykke båden og svømme langs væggen og tilbage til dive resort. Bare husk at holde det lavvandede og drop off option gør det nemt, sjovt, ekstra bund tid.

Bor-bord dykning i Bay Islands

Aggressor Fleet driver Bay Islands Aggressor, sejler fra Roatan, Honduras. Dette er ikke Aggressor nyeste skib, så ikke underskrive på forventer store luksus. Hvad du får med Bay Islands Aggressor er mulighed for at besøge de bedste dykkersteder i Roatan Island, Utila Island, og Cayos Cochinos. Det er en god værdi og en fantastisk måde at se de bedste dykning i Bay Islands.

The Bay Islands i Honduras

Bay Islands er beliggende i det Caribiske Hav ud for østkysten af ​​det mellemamerikanske land Honduras. Den største af Bay Islands, Roatan Island er en populær dykning destination og kan nås med direkte fly fra USA. Den anden store dykning ø, Utila Island, er nået via slagsmål pendler fra fastlandet honduranske by San Pedro Sula.

Dykning i Bay Islands

Bay Islands Vejr
Dagtimerne højdepunkter gennemsnit 85 grader Fahrenheit og køle ned til et gennemsnit 65 grader Fahrenheit natten året rundt. Regntiden, november til januar, bringe hyppige, men korte regnskyl. Du vil sjældent savne dyk på grund af regn.

Dykning Niveauer i Bay Islands
Dykning niveauer i Bay Islands varierer fra koralrev starter ved 15 meter vand til havet gravhøje, der skråner ned 200 fod. Underwater kløfter, grotter, huler, vægge og koralrev rigelige med koral vrimler i hvad der menes at være den anden, hvis ikke den største levende koralrev i verden.

Bay Islands vandtemperatur
Vand temperaturer i Bay Islands er i den lave 80'erne Fahrenheit i sommer og høje 70'erne Fahrenheit om vinteren.

Synlighed
Synlighed gennemsnit 80 fødder i Bay Islands, men kan toppe på 100 meter eller mere. Synlighed gør falde med torden, eller når plankton sky vandet.

Dolphin Research Center

Anthonys Key Resort er hjemsted for en fangenskab delfin program, som de kalder en Dolphin Research Center. Dykkere og snorklere opfordres til at gå i vandet og interagere med disse delfiner. Gæsterne på nogen af ​​Roatan dykke resorts kan deltage, men forskud forbehold er nødvendige. Tilgængelighed er begrænset, så hvis du gerne vil besøge med delfiner på AKR, har din dive resort foretage reservationen, så snart du er på Roatan Island.

Bay Islands, Honduras

Forestil dig en gruppe af relativt ukendte øer modelleret af hvide sandstrande og svajende palmer, et sted, hvor orkideer vokse vilde og ferskvand strømmer fra naturlige bjerg fjedre. Gemt i den vestlige Caribien 840 miles sydvest for Miami og 30 miles ud for Honduras ligger de Bay Islands: en øgruppe bestående af syv øer og 50 små Cayes der strækker sig 70 miles i nordøstlig bue.

Dykning Højdepunkter: Synlighed gennem alle de Bay Islands spænder op til 150 meter, med lidt aktuelle og meget havblik. Roatan Island omfatter 85 arter af koraller og over 800 arter af fisk. Guanaja er dykkersteder omfatter alt fra skibsvrag til undersøiske vulkaner. Og de undersøiske bjerge i Utila Island tiltrækker store pelagiske arter.

Bay Islands Vejret: Regntiden løber fra maj til oktober. Resten af ​​året, de indvendige og Stillehavet kyster er relativt tørre. Den frodige caribiske kyst får mere gennemsnitlige nedbør året rundt.

Gennemsnitlig Bay Islands Air Temperatur:
Dag: 80 ° F Nat: 67 ° F

Vand Temperatur:
78 ° - 84 ° F

Bay Islands indeholder:
Roatan Island - kun 33 miles lang og tre miles bred, Roatan er den største af øgruppen. Det er en ø, som henvender sig til soldyrkere, naturelskere, eventyrere og dem, der søger de forskellige fornøjelser af hendes varme, klare vand. Dette er stedet at besøge, hvis dit mål er at blive blanketed i stille ro, i en meget naturlig indstilling, på kanten af ​​verdens mest utrolige uudforskede dykkersteder og vandsport miljø!

Guanaja Island - fra siderne i en Robinson Crusoe eventyr, Guanaja ø har noget nogle destinationer kan tilbyde. Hvis du ønsker at flygte til naturlige skønhed og stor dykning, Guanaja har både i overflod. Der er 35 fortøjet dykkersteder, og byder alt fra lavvandede rev til vrag, huler, kløfter, undersøiske vulkaner, og vægge brat fra 20 fod til 6.000 meter. Skildpadder, eagle stråler, Jøde fisk og bogstaveligt talt hundredvis af tropiske fiskearter bugne. Indigenous toadfish, blæksprutte, og store koraller krabber er synlige om natten. Delfiner, hvalhajer, revhajer, sorte tips og hammerhajer kan også være plettet.

Utila Island - Den mindste af de tre Bay Islands, Utila er kun otte miles lang og tre miles bred. Ultra laid back, denne ø tilbyder ægte barfodet levende og fremragende dykning. Det er ikke ualmindeligt at se skoler af stik, snappere, spade fisk og alle arter af havaborre findes i Bay Islands på kun én dykkersted. Kig efter bopæl Hawksbill eller grønne skildpadder, plettet, grøn og goldentail muræner og ballon, hulepindsvin og svømmehud urrfish puffers. Den største fisk i vores oceaner, whalesharks fodre året rundt ud for Utila Island. Voksende så længe som 60 meter, en mulighed for at svømme med dette dyr er absolut en unik oplevelse.

Laguna Beach Dive Resort

Laguna Beach Resort ligger væk fra byen Utila, på sin egen private ø, har vist sig at være en fremragende dive resort. Drives af Utila-fødte scuba instruktør Troy Bodden, Laguna Beach afspejler en stor planlægning og investeringer i tilbyder dykkere en kvalitet logi og dykning erfaringer. Ud over den daglige båd dykning, deres program omfatter gratis shore dykning og en måltider inclusive-pakken. Dykkere besøger Laguna Beach Resort i foråret har en god chance for at svømme med whale hajer.