Dykning: Dykning i Mexico Tips

Leje en bil i Mexico

Kørsel i Mexico er meget anderledes end i USA. Færdselsregler er ikke det samme, og de lokale drev med opgive. Skulle du blive involveret i en ulykke, forvisset om, at det mindste i begyndelsen turisten vil blive afholdt på fejl i det lokale, uanset omstændighederne. Ved leje en bil i Mexico, ser det over omhyggeligt. Vær sikker på, det har et reservehjul, donkraft, og nummerplader (som ofte stjålet). Noget mangler i slutningen af ​​biludlejning vil blive opkrævet for dig, selvom det ikke var der i første omgang. Og med alle midler tager forsikringen, eller bare spille det sikkert og holde sig til taxier, der er rigelige og billige.

Dykning Cortezhavet

Når du afslutter San Jose Del Cabo Airport, er rejsende over for en interessant beslutning. Mod syd ligger den vidtstrakte turist mekka af Cabo San Lucas. Super deluxe resorts knus kysten af ​​strålende blå havet af Cortez, mens high-rise ejerlejlighed projekter spire ved siden af ​​den travle firesporet motorvej. Men hvis du ligesom mig, dine ideer af eventyr spænder yderligere et felt, kan du blive fristet til at vende i den anden retning, nord mod den lille seaside enklaver i Cabo Pulmo, Buena Vista, og Los Barriles, kendt kollektivt som Baja Californiens "Øst Kap. " Her finder du "den gamle Mexico," rolig, nydelig og tilfredsstillende. Gode ​​hoteller og en stor dykke operation er klar til at vise dig, hvad dykning havet af Cortez handler om.

Shore Dykning i Cozumel

Ud over verdensklasse båd dykning, er det mindre kendt, at der er nogle meget god strand dykning i Cozumel. Nogle af de dykke operatører, såsom Aqua Safari og Dive House tilbyder gratis tanke på landjorden alle båd dykning dage. Det bedste off shore dykning i Cozumel vil blive fundet i de områder, hvor kystlinjen er koral sten (jern shore) snarere end sand. Nice-dyk kan gøres ud for kysten ved Scuba Club Cozumel og Fiesta Americana Cozumel Dive Resort. Chankanab Lagoon Park er et fantastisk sted for garanteret nem kysten dykning. Men uanset hvor du strand dykke, være meget opmærksomme på den nuværende. Begynd altid dit dyk ved at svømme i den nuværende, så du vil være i stand til at vende tilbage til din indgangsstedet.

Valg Hoteller i Cozumel

Når tænker Cozumels rejser og turisme, virkeligheden er, at i forhold til antallet af flysæder, der tjener regionen, har for mange hotelværelser Cozumel. Resultatet af denne ubalance vejer til fordel for turisten, for hotellerne konkurrerer om protektion med lave priser. Den billigste hoteller vil blive fundet i området downtown San Miguel. En downtown indstilling er lave omkostninger, og yderst praktisk til shopping, restauranter og barer med afvejningen er mere støj og uro. Jo bedre, og i nogle tilfælde dyrere, dykke hoteller er placeret syd for byen, langs havet, og tættere på dykkersteder. Hvad enten downtown eller på stranden, Cozumel tilbyder enestående logi værdier i forhold til de fleste andre dykning destinationer.

Undgå Sygdom i Mexico

For første gang besøgende, der rejser til Mexico eller andre fremmede lande, er mange ramt af en tarm virus, der kan forårsage betydelig ubehag. For at undgå at få "de touristas" være omhyggelig med at drikke kun aftappet drikkevarer. Drik aldrig vand fra hanen, ikke engang at børste tænder. Undgå is, medmindre du er sikker på det er blevet fremstillet af renset vand. Undgå fødevarer, der ikke er blevet ordentligt vasket og kogte. Flåede frugt og kogte grøntsager er stor, men være varsomme med friske veggies i rå salater, især fra madboder eller vejsiden stande. Dog kan kvalitet restauranter, der appellerer til turister antages at vaske og forberede deres mad med dit helbred i tankerne.

Taler spansk i Mexico

Mexico byder velkommen turisme med åbne arme. Mens kultur og indfødte spanske sprog kan virke anderledes, og helt sikkert interessant, alle i turistindustrien taler engelsk og er glad for at møde nordamerikanerne. Stadig, for at gøre din Mexico ferie sjovere, jeg foreslår, at du lære mindst et par grundlæggende ord af spanske. Hola (goddag), gracias (tak) og et stort Sonrisa (smil) vil blive meget værdsat.

Dykning i Cozumel

Cozumel Vejr
Cozumel gennemsnit en balsamisk året rundt temperatur på 80 grader Fahrenheit. Fugt og skarpt sollys kan øge varmen indekset. Månederne maj til oktober anses regntiden, hurtig bevægelse eftermiddag tordenvejr, der hurtigt pøs øen er regelmæssige. Nætter i vintermånederne kan være på den kølige side.

Dykning Niveauer
Dykning niveauer i Cozumel spænder fra kysten dykning til så dybt som du er certificeret til at dykke. Alle dives i Cozumel er strømdyk.

Vandtemperatur
Vand temperaturer varierer fra midten til høje 70'erne Fahrenheit. om vinteren til 85 grader Fahrenheit. i sommeren.

Synlighed
Synlighed i farvandene i Cozumel er 100 plus fødder.

Strømme
Den nuværende varierer fra revet i Reef, og dag til dag.

Dykning Cozumel

Øen Cozumel er verdenskendt for sin dykning, der tilbyder ubegrænset væg dykning, fremragende udsyn, vidunderlige marine liv, og masser af spænding. Inderlår du vil finde gode shoppingmuligheder, sjov spisning og en verden af ​​natteliv, plus fascinerende Maya arkæologiske udgravninger, dybhavsfiskeri, bølge løbere, windsurfing, parasailing, og mere.

Dykning i Cozumel

Cozumel har over 16 rigelige dykning koralrev og er kendt som den bedste dykke stedet i Caribien. Du kan se så mange sorter af fisk, fra små til store, farverige til camouflage ... listen bliver ved og ved! I Caribien, blot i Cozumel, Mexico vil du finde sådan en enorm kombination af mammut huler, tunneler, udhæng, tinder og stejle dropoffs. Denne unikke topografi, sammen med fremragende marine liv, gør denne destination et must for dykning entusiaster. Øen byder på en bred vifte af overnatningsmuligheder, lækre, billige måltider, inderlåret Cozumel aktiviteter, farverige natteliv og stimulerende kulturelle muligheder. Cozumel er stadig Caribien bedste dollar værdi og har nu resorts inden for en kort 5 minutters bådtur til den berømte Palancar dropoffs.

Cozumel Scuba Diving Højdepunkter: Cozumel er ofte blevet opfundet den bedste dykning i Caribien, med dens klare vand, exceptionel afdrift dykning og bredt udvalg af rev og marine liv. Det tilbyder en lille smule af det hele, både under vandet og derover.

Cozumel Vejret: Juli og august er de varmeste måneder med temperaturer klatring i 90'erne, mens december og januar bringe den laveste temperatur falder i midten af ​​70'erne.

Gennemsnitlig Cozumel Air Temperatur:
Dag: 80 ° F Nat: 72 ° F

Cozumel Water Temperatur:
77 ° - 82 ° F

Cozumel Rejser og turisme

Øen Cozumel er verdenskendt for sin dykning, der tilbyder ubegrænset væg dykning, fremragende udsyn, vidunderlige marine liv, og masser af spænding. Inderlåret du vil finde gode shoppingmuligheder, sjov spisning og en verden af ​​natteliv, plus fascinerende Maya arkæologiske udgravninger, dybhavsfiskeri, bølge løbere, windsurfing, para sejlads, og meget mere. En lang række valgmuligheder for hotel, fra budget til luksus, gøre Cozumel et indbydende sted for dykning ture, inderlåret turisme, eller bare slappe af i solen. Måske er det derfor jeg er så heldig at have besøgt Cozumel mere end 50 gange.

Oplysninger om Moray ål

Cozumel har en stor bestand af muræner og de lokale divemasters undertiden fodrer dem fisk scraps. Selvom du ikke skal frygte disse vidunderlige dyr, gør ikke en vane at fodre muræner eller afkald fingrene i deres ansigt enten. Muræner er notorisk nærsynet og kan uskyldigt forveksle din hånd for en fødevare tilbud, en oplevelse garanteret at skuffe jer begge.

Dykning med Boat Traffic

En meget vigtig dykning sikkerhed procedure, om du er strand dykning eller båd dykning er dykning med båd trafik. Før belægning fra et dyk, se og omhyggeligt lytte efter bådmotorer, som kan nærme sig meget hurtigt, tilsyneladende ud af ingenting. Når svømning på overfladen, altid være parat til at gøre en nødsituation dykning afstamning bør en båd tilgang. Frem for alt, aldrig forsøge at svømme tilbage til din dykke båd fra vandet. Langsomt bestige et par meter væk fra båden, og nærme sig den på overfladen, når du er sikker på, at et besætningsmedlem har set dig, og at båden er stationær.

Valg dykke operatører i Cozumel

Mens mange rejsende vil bruge betydelig forskning plukke det rigtige hotel for deres behov, de ofte ignorerer det lige så vigtige spørgsmål om at vælge de bedste dykke operatører i Cozumel. I Cozumel, er der mere end 130 forskellige dykke operationer. Et par er godt udstyret, ordentligt uddannet, og meget erfarne. Mange andre har begrænsede ressourcer i de bedste tider og er dårligt rustet til at håndtere situationen, bør et problem udvikler. Når dit liv er på spil, ud på havet og i hænderne på fremmede, kan du lære at den billigste løsning er ikke nødvendigvis den sikreste eller mest effektive. Opsøge de dykke operatører i Cozumel, der konkurrerer om at tilbyde den bedste kvalitet og service, ikke blot den laveste pris.

Bedste dykning i Cozumel

Nogle af de bedste dykning i Cozumel såsom Santa Rosa, Maracaibo, Punta Sur (South Point), Devils Throat, og Columbia Wall. Nogle af de store sekund (lavvandede) dyk omfatter Inner Columbia og drift mellem Yucab og Tormentos. Husk på, at de fleste af Cozumel bedste dykkersteder er en del af en marine nationalpark. Ud over at betale din $ 2,00 per dag park gebyr, gør din del for at holde disse smukke koralrev sund og uplettet.

Barracuda Reef i Cozumel

Min alle tid foretrukne sted at gå dykning i Cozumel skulle være "E-Ticket Ride" af Barracuda Reef i Cozumel. I modsætning til resten af ​​de kendte koralrev, denne dive site er nord for byen nær spidsen af ​​øen. På grund af de usædvanligt stærke strømme, der ofte presser nedad, Barracuda Reef er kun for meget erfarne dykkere. Det skal forsøges kun med en kyndig vejledning, og mens efterfølgende en overflade float, så dykke båden og dykkere kan forblive sammen. Mangler båden her kan betyde flydende i timevis, dage, eller for evigt.

Drift dykning i Cozumel

Drift dykning er normen i steder, ligesom Cozumel, hvor fremherskende havstrømme kan gøre det vanskeligt, hvis ikke umuligt, at svømme tilbage til en forankret dykkerbåd i slutningen af ​​et dyk. I stedet for at svømme mod en stærk strøm, hemmeligheden at drifte dykning er at gå med strømmen, skal du følge din guide, og nyde turen. Hvis du ønsker at stoppe, bare ænder i bag en stor koral hoved eller outcropping på revet. Du vil blive glad for at finde, at de fisk, når de har brug for en pause, gøre det samme ting.

Mexico Scuba Diving Options

Øen Cozumel byder Mexicos mest konsekvent fint dykning. Swept af konstante strømme af Golfstrømmen, Cozumel er koralrev er dybe grønne vægge med masser af marine liv. På tværs af Yucatan Kanal, den spirende området omkring Playa del Carmen byder på interessant reef dykning offshore, og onshore nogle af verdens bedste cenote, Cavern og hule dykning. Scuba dykning havet af Cortez tilbyder fremragende dive trips. En dykke tur til Baja vil bringe dig alt fra legesyge søløver til enorme djævlerokker og skoler af hammerhajer.

Rejser med børn i Mexico

Mindreårige, som rejser til Mexico, skal have en fødselsattest og eller pas som bevis for statsborgerskab. Mexico er omhyggelig med at undgå, at børn skal bringes ind i landet illegalt. Hvis en mindreårig ikke rejser med begge forældre (eller værger), skal der være en notarized brev fra moderselskabet ikke rejser, der giver særlig tilladelse til dette barn at komme ind Mexico. Dette er meget vigtigt. Hvis du ikke har de nødvendige dokumenter for, vil barnet blive nægtet tilladelse til at komme ind Mexico.

Cozumel All Inclusive Resorts

Cozumel altomfattende resorts vokser. Disse har tendens til at være større ejendomme, der tjener mange hundrede gæster. Måltider serveres buffet stil, og gruppeaktiviteter arrangeres i løbet af dagen. De dedikerede diver Hoteller har tendens til at være mindre, der betjener få gæster forhåbentlig med mere personlig service. Snarere end at spise forudbetalte måltider alle på ét sted, hotellets gæster har mulighed for at nyde Cozumel mange varierede og spændende restauranter. Valget af hoteller vs. altomfattende resorts bliver en af ​​præference, smag og budget.

Playa del Carmen Dykning

De fleste dykkere kender Cozumel enorme koralformationer, stejle skrænter, og store dykning. Men nævner fastlandet Mexicos Yucatan-halvø og mennesker forbinder det normalt med én stedet - Cancún, stedet for at bage i solen og feste. Virkeligheden er naturligvis, at Yucatan tilbyder en enorm vifte af fornøjelser og oplevelser både over og under havet. Der er maleriske mexicanske landsbyer tabt i tid, traditionelle markeder med indkøbsposer stadig i indfødte kjole, ærefrygtindgydende Maya historiske steder spænder århundreders avanceret kultur, og en fascinerende mangfoldighed af flora og fauna. Der er også enestående dykning lige fra ferskvandsperler Cenotes til endeløse offshore ansporing og groove reef formation vrimler med fisk, og oversået med vrag går tilbage til "erobring" af den nye verden. Sportsdykning Playa del Carmen er porten til denne fremragende touring.

Passport Krav Rejser til Mexico

For besøgende fra USA, er et pas ikke påkrævet, når du rejser til Mexico. Mens et pas værker stor, er det tilstrækkeligt at have en notarized kopi af din fødselsattest sammen med en foto-ID, såsom dit kørekort.