Dykning: Dykning i Bonaire Tips

Bonaire vejr

Mens dykning i Bonaire tilbydes hele året rundt på grund af sin sydligere placering, Bonaire vejr er en smule forskellig fra Cozumel eller Cayman Islands. Januar til maj, vandtemperaturen omkring Bonaire er et par grader køligere end den nordlige Caribien. Men der begynder i juli vandet varmes, og for perioden juni til december er en god vindue, med sensommeren og efteråret måneder er en sød tid til at rejse til Bonaire.

Bonaire Travel

Bonaire vinker besøgende til at dele varme året rundt solskin og en rolig livsstil. Og øen liv er virkelig tøvende, uncrowded og fredelig. Mange erfarne dykkere overveje Bonaire for at være en af ​​de mest konsekvent spektakulære dykke destinationer i verden. Og med god grund, da der er næsten ingen "ikke-dykning" dage i Bonaire, og det gælder nat dykning, også.

Dykning Højdepunkter: Synlighed gennemsnit 100 fødder og Bonaire er koralrev nyde den højeste mangfoldighed revfisk i Caribien. Ud over mere end 350 forskellige arter af revfisk kan du se Hawksbill og grønne havskildpadder, rokker, tarpon, revhajer, søheste, frogfish, og selv lejlighedsvis whaleshark. Bonaire omfattende revet systemet også vært for en produktiv antal både bløde og hårde koraller og svampe.

Bonaire Vejret: Den nordøstlige passatvinde er konstante året rundt. Ligger godt syd for orkanen bælte og ud af skade på vej, øen nyder ideelle vejr med mindre end 20 meter af den årlige nedbør. Solrigt og kølige briser er normen.

Gennemsnitlig Bonaire Air Temperatur:
Dag: 82 ° F Nat: 75 ° F

Bonaire Vandtemperatur:
78 ° - 84 ° F

Dykning i Bonaire

Dykning i Bonaire er præget af klart vand og en let skrånende rev struktur. Ofte er der både indre og ydre koraller formationer adskilt af et smalt bånd af ren hvid sand. Revet top, generelt på kun 20 meter vand, er overdådigt befolket med gorgonians, hav fans, og vinke bløde koral træer. Befolkningen i reef fisk er god, og unikke skabninger som søheste og frogfish er forholdsvis almindelige.

Bonaire Dive Resorts

På grund af sin berømmelse dykning destinationer, der er mange fine dykke resorts i Bonaire. Kaptajn Dons Habitat og Divi Flamingo Resort var to af de første, hvor mange nu-fælles moderne dykke praksis blev oprindeligt udviklet. Mere moderne af den bedste kvalitet dykke hoteller i Bonaire nævnes Plaza Resort Bonaire, Buddy Dive Resort, og den nyeste, Portofino Hotel and Yacht Club. Ud til hotel og resort stil egenskaber, der er lejligheder og ejerlejligheder til at levere alle de tjenester, en dykke rejsende kan ønske sig, når dykning i Bonaire.

Andre Aktiviteter i Bonaire

Mens Bonaire dykning og Bonaire windsurfing er de store aktiviteter at gøre, en række andre interessante udendørs og vandsport aktiviteter er tilgængelige. På grund af den lavvandede reef struktur, Bonaire tilbyder god snorkling lige ud til stranden. Organiserede snorkel ture tilbydes til fjernere steder og til speciale områder som mangrover i Lac-bugten. Vandski og parasailing nydes, mens dem, der søger mere motion vil finde Bonaire er også et godt sted for vandreture og off-road cykling.

Beach Diving i Bonaire

Der er nogle fremragende let shore dykning i Bonaire, en af ​​de største attraktioner til dykkere. De fleste af Bonaire dykke resorts har god dykning ret off deres egne strande, mens en lille pickup truck og fuld scuba tanke give adgang til dusinvis af Bonaire er dykkersteder op og ned langs kysten. Den Bonaire National Marine Park udgiver en fremragende kort beskriver både båd og strand dykkersteder.

Bonaire Windsurfing

Mens dykkere kan have sat Bonaire på kortet, er det nu også et velkendt windsurfing Mekka. Lac Bay, på den østlige side af øen, nyder konsekvent på land vinde 10-20 miles i timen. The Bay er lavt vand gør re-boarding sikkert og nemt. Som et resultat, windsurfere rejse til Bonaire fra hele verden til at gøre brug af bedste kvalitet windsurfing leje gear og instruktion.

Båd Dykning i Bonaire

For en dedikeret dykker, vil en god dykke pakke i Bonaire omfatte to daglige båd dives plus ubegrænset shore dykning i Bonaire. Båd dykkersteder er opstillet nord og syd for byen Kralendijk. De fleste Bonaire dykkersteder kan nås på en sejltur på kun 15 til 45 minutter. Dykket Planen er generelt en varighed på en time med en maksimal 100-fods dybde på første dives, og 60-fods maksimal dybde på anden dyk. Mens båden dykker ud for øen Klein, kan Bonaire kun tilgås via båd, og mange af de dyk rundt på hovedøen kan også tilgås lige ud til stranden.

Rejser til Bonaire - The National Marine Park

På grund af fremsyn af kaptajn Don Stewart, Bonaire var den første ø i Caribien for at betegne sine dyrebare koralrev som Bonaire National Marine Park. I stedet tillader forankring at ødelægge den fine koraller, Captain Don begyndte det igangværende projekt med at installere permanente fortøjningsbøjer på hvert dykke websted i Bonaire. Kun én båd ad gangen er tilladt på hver fortøjning, så dykker trykket er spredt ud, og dykker påvirkning minimeres. Dykkere skal betale et årligt gebyr på USD $ 10 at dykke i National Marine Park, og reglerne er nøje håndhæves. Dykkere opfordres kraftigt til at se deres opdrift og undgå reef skader. For at holde dykkere fra at snuppe de levende koraller, er brugen af ​​dykkerhandsker forbudt. Resultatet af disse bestræbelser er et rev miljø i mere uberørt tilstand end andre områder, som ikke er så kærligt beskyttet.

Hvor er Bonaire ligger?

Øen Bonaire er i langt SE kanten af ​​Caribien, lige nord for Venezuelas kyst. Kombineret med sin søster øerne Aruba og Curacao, de tre komponere en gruppe kendt som ABC-øerne. Arid og flad med ringe årlig nedbør, Bonaire ligner mere "Arizona ved havet" end en typisk tropisk ø. Men denne mangel på nedbør giver god sigtbarhed under vandet, og som følge Bonaire er kendt for sin konsekvent god dykning.

Talte sprog i Bonaire

En caribisk ø koloniseret af hollænderne, Bonaire har en rig kulturarv. Talte sprog i Bonaire omfatter så mange som fire sprog: engelsk, spansk, og den unikke lokale tungen kaldet Papamiento. Der er også påvirkninger fra Latinamerika og Sydamerika. Resultatet er en interessant blanding af europæiske, nordamerikanske, latinamerikanske, og ø kulturer, hvor alle mennesker er velkommen lige.

Dykning østkyst Bonaire

Bonaire er berømt som kysten dykning hovedstad i Caribien. Men de fleste dykning sker på den rolige, læ, vestkyst Bonaire. På grund af besværlige forhold og behovet for særlige både, der er meget lidt dykning udført på østkysten.

Den østlige kyst har meget mere vind og bølger. Typiske dykke både fungerer ikke godt i disse betingelser, og indgang fra stranden for kysten dykning ikke er muligt. Bonaire East Coast Diving er den eneste dykke operatør, der i øjeblikket har den specialdesignede Zodiac båd, der kan håndtere betingelserne. De begrænse størrelsen og antallet af udflugter for at beskytte den uspolerede natur i disse dykkersteder. Disse dyk kan ikke anbefales til nybegyndere, som dykkere bruger baglæns rulle metode til at gå i vandet, og genindtaste båden kan være lidt udfordrende i hård sø. Men mens du er i vandet, er det indsatsen værd.

Dykning ud for østkysten er en helt anden oplevelse fra den rolige, nemme dyk på vestkysten. Forskellige geografi, koraller formationer og havet liv gøre for en unik dykke oplevelse. Med så meget aktivitet på den vestlige, har de fleste af de større havet liv flyttet til den østlige side af øen. Havskildpadder, eagle stråler, hajer og store muræner konstant observeret. For at se hvad der gjorde Bonaire så berømt i de seneste årtier, reservere en plet på en af ​​østkystens dykke udflugter.