Dykning: Dive Suits Tips

Tørdragter er forseglet Vandtæt til dykning i Frigid Water

Våddragter og tørdragter isolere dykkere og forhindre hypotermi. Våddragter er de mest almindelige dykkerdragter, da tørdragter er mest almindeligt slidt i meget kolde farvande. Hvis du scuba i et tropisk klima, vil du sandsynligvis ønsker at investere i Shorties, knælange dykkerdragter med korte ærmer.

Tørdragter er forseglet Vandtæt til dykning i Frigid Water

Hvis du dykke i farvande under 50 eller 60 grader Fahrenheit, vil du sandsynligvis brug for en tørdragt. Bare spørg Urchin dykkere og muslingebanker mejetærskere der dykke dagligt i de kolde nordlige Atlanterhav.

Tørdragter holder dykkeren tør og varm med en vandtæt forsegling. Frigid farvande kan ikke sive ind i dragten. Undertøj - termiske undertøj og uld sokker - er slidt under tørdragt for et ekstra lag af beskyttelse. Håndled og hals sæler ofte er belagt med silikone spray. Handsker og en hætte også er slidte.

Tørdragter er oppustet, når dykkere gå i vandet. Luften hjælper med opdrift og holder dykkere varm. Tørdragter deflateres på opstigningen.

Våddragter Giv Termisk Beskyttelse i vand

Kig efter Henderson dragter med "hyperstretch", som er stretch neopren, der giver en custom fit dykkere i alle former og størrelser. I modsætning til traditionelle våddragter, Henderson dragter har mere elasticitet, forme til konturerne af din krop. Hvis din våddragt giver dig en udslæt, bære en Lycra top og shorts nedenunder.

Core Warmers er perfekt til varmt vand

En sjov dykkerdragt stil er kernen varmere. Denne scuba suit absolut for meget varme vand. Det er en ærmeløs Shortie der er perfekt til fridykning og dykning i Bahamas, Florida Keys eller Cozumel.

Med sit slanke design og "glat hud," kernen varmere har den mest fashionable udseende af enhver våddragt på markedet, hvis det gør en forskel for dig.

Core brænder også give mulighed for større vifte af arm bevægelse i vandet. Sig du er dykning for sten krabber i Dry Tortugas, kan det være fornuftigt at bære en kerne varmere.

Core brænder også give et ekstra lag af beskyttelse i koldere vande. Lag en kerne varmere over et helt våddragt eller dykke huden, afhængigt af dine behov.

Bær Dive Skins Underneath Våddragter

Dive skind er for varmt-vand dykning. Nogle mennesker selv bære skind på kold-vejr strande eller i svømmehaller.

Fremstillet af Lycra eller Spandex, der dykke skind ikke designet til at holde dykkere varme, men de er nyttige i at beskytte huden mod sår og skrammer. Nogle dykkere slid tynde dykke skind nedenunder deres scuba dragter.

Dive skind kan blive beskadiget fra salt og sol, så det er en god idé altid at vaske dit dyk hud i ferskvand, hænge det op, og lad det tørre. Må ikke smide det i tørretumbleren; varmen vil ødelægge materialet. Forsøg ikke at gemme det våde enten eller meldug vil vokse på materialet.

Din Våddragt skal føles tæt men ikke stramt

Hvordan kan du fortælle om en våddragt passer ordentligt? For det første har behov for at føle etuiet men komfortable. En alt for stram dragt kan skade din omsætning og hæmme din vejrtrækning. Det vil ikke holde dig nogen varmere enten.

Sørg for, hals og bryst ikke føle sig alt for stramt. Din dragt skal danne montering, hvilket betyder, der ikke bør være nogen løse folder.

Tjek hvordan dragten føles i vandet. Når dragten fylder, føler hvordan vandet heats og derefter varmer din krop. Prøv at svømme rundt i jakkesæt, for at sikre, at den ikke tillader for meget vand i, som vil have den omvendte effekt og at du føler koldt.

Våddragter er populært blandt dykkere, surfere, skiløbere

Våddragter er ikke kun for dykkere. Surfere, vand skiløbere, snorklere og jet skiløbere bære våddragter. Våddragter er populære for deres pasform, komfort og materiale - neopren.

Neopren indeholder bittesmå gasbobler, der skaber en buffer mellem dig og vandet. Neopren isolerer bæreren fra det kolde vand. Neopren også komprimerer som du dykker, så din stramme jakkesæt vil sandsynligvis løsne nogle som du ned.

Når du køber en scuba våddragt Følg producentens retningslinjer for dimensionering. Normalt vil våddragt maker har en dimensionering diagram, der gør bestilling nemmere.

Hvis du prøver på en heldragt, træk den op til din talje, derefter holde dine arme i et ad gangen. Spørg en sælger eller kammerat til at lyne op ryggen, så du ikke fange din hud eller hår i lynlåsen. Sørg for, at våddragt ikke afbryder din omsætning.

Endelig, når de køber en våddragt, så glem ikke at bestille din scuba handsker, hætte og støvletter.

Skyl Salt fra din Scuba Våddragt efter dykning

Det første, du skal gøre, når et dyk er slange fra dit udstyr. Salt er ætsende, så du skal beskytte din finner, maske og våddragt.

Din våddragt skal sprøjtes grundigt med ferskvand. Soak indersiden og ydersiden af ​​dragten. Dette vil slippe af med nogen lugt også. Derefter lægge røret på din scuba kulør og lad det tørre. Må ikke opbevares det vådt. Mold og meldug vil vokse, som er umulige at komme ud. Her er nogle andre tips til vedligeholdelse af din våddragt:

  1. Opbevar våddragt på en stor bøjle, der sikrer, at neopren materiale ikke vil knække eller bøje.
  2. Lejlighedsvis vaske dit våddragt med speciel neopren sæbe. Din våddragt forhandler skal også bære neopren sealer for at sikre lang levetid våddragt.
  3. Efter din våddragt tørrer, gemme det væk fra sollys, hvilket kan forringe trop. Du kan også vælge at smøre lynlåsen for at sikre, at det fungerer korrekt. Smøremidlet kan også købes hos din våddragt forhandler.

Våddragter kommer i flere stilarter

Våddragter kommer i flere stilarter. Mens standard farve er stadig sort, stigende farve accenter anvendes i vinklede mønstre, fladere dykkerens fysik.

Her er nogle af de mere almindelige våddragt stilarter:

  • Full Body: Den fulde ét stykke scuba kulør, eller jumpsuit, dækker hele kroppen, med ærmer, der strækker sig til håndled og leggings, der går til anklerne. Fremstillet af neopren, dykkere bestille dem baseret på tykkelse, fra 2 mm til 9 mm. Pas på, at når tykkelsen når 5 mm, dragten føles tung at bære.
  • Shorties: Disse en-dragter er knælang med korte ærmer. De er populære for dykning i varmere klimaer. Surfers også bruge dem.
  • Farmer John: Den todelte er så opkaldt efter de bib-stil overalls, som kommer med en jakke med hætte. Den lagdelte dykkerdragt giver ekstra varme.

Våddragter Giv Termisk Beskyttelse i vand

Medmindre du planlægger at dykke under isflager i Arktis - som nogle sportsdykkere gør - stick med neopren våddragter. De giver termisk beskyttelse for bæreren. Jo tykkere neopren, jo varmere våddragt. Våddragter tillade en tynd hud med vand for at suge dykkeren. Det fanget vand opvarmes af dykkerens krop, hvilket giver et ekstra lag af varme.

Neopren er en tung svampelignende stof, fremstillet af gummi. Så det også giver også en vis beskyttelse for dykkeren mod skarpe eller ru genstande som koral sten eller rurer.