Dykning: Dive Masker Tips

Dive Masker så du kan se den undersøiske verden

Dykke butikker tilbyder mange forskellige typer af dykkermasker der passer til både begyndere dykkere og hyppige dykkere. Dive maske valg omfatter to-vindue og tre-vindue masker, kids 'masker, lav profil masker, masker med panoramaudsigt, gauge læser masker, og masker for dykkere med små eller smalle ansigter. Dive masker varierer i pris fra omkring $ 20 til $ 90.

Må ikke ofre kvalitet masker til en billigere pris

Dive masker er generelt lavet af gummi eller silikone. Silikone er mere smidigt og generelt anses for at være den bedste af de to materialer. Silikone føles blød og bøjer let til at passe til formen af ​​dykkerens ansigt. Gummi masker er billigere end silikone masker og gøre jobbet, men er ikke ofte det første valg af shoppere. Når du køber scuba gear, ikke skære hjørner ved at vælge de billigste produkter. I stedet shop på en kvalitet rabat scuba forhandler med en stor beholdning, lav overhead og bedre priser.

Prescription Dive Masker Hjælp med nedsat syn

Receptpligtig scuba masker er svaret for dykkere, der bærer recept briller. Det er ligegyldigt, om du er nærsynet, fremsynet eller kræve bifocals. Med receptpligtig masker, kan du se så godt under vandet, som du gør iført briller på land.

Det bedste er, at dykkere ikke behøver at købe en ny dykke maske. Der er online optikere, der vil tilføje en korrigerende linse til din eksisterende dykke maske. Du skal bare sende din recept og dykke maske med posten.

Den korrigerende størrelse linse er lavet så store som muligt, så din klar vision ikke vil være begrænset. Den korrigerende linse er bundet til glaspladen med et klart klæbemiddel, som ikke bør komme ud.

Hvis du bruger kontaktlinser, kan du stadig nyde godt af en recept dykke maske. Dykkere, der bruger kontaktlinser er mere tilbøjelige til øjeninfektioner, medmindre deres maske er forseglet stramt. Hvis vandet siver i masken, kan mikroskopiske organismer blive fanget i dine kontakter og irritere dine øjne.

Må ikke ofre kvalitet masker til en billigere pris

Hvert stykke af din scuba udstyr udfører en vigtig opgave. Uanset om det er din dykkermaske eller Afbalanceringsvest, du har brug for udstyr, der fungerer godt, og modstår elementerne.

Hvis du vælger en billig maske, for eksempel - og der er masser derude - du sandsynligvis få en lavet af plastik i stedet for gummi eller silikone. Masken vil være stiv imod dit ansigt, læk og crack. Begrænse disse masker til dine børns pjattes i poolen.

Den nederste linje er at købe en kvalitet maske, der passer godt og vil ikke lække under dit dyk.

Silikone Masker er designet til at have en Memory Fit

Nye dykkere ofte deler scuba masker, brug loaners eller leje deres udstyr. Invester i en ny dykke maske, hvis du vil have det til at passe ordentligt og velfungerende.

Den nemmeste måde at ødelægge et dyk er at bære en maske, der ikke forsegle til dit ansigt. Du vil hele tiden være clearing vand fra masken, eller på vej til overfladen med irriterede øjne.

Den bøjelige fodliste på kvalitet masker er designet til at forme sig konturerne af en dykker ansigt. Det bløde silikone materiale vil holde denne form - med mindre andre dykkere forsøger at bruge den samme maske.

Hvis du låner en vens maske, masken sandsynligvis vil lække fordi skørtet ikke passer dit ansigt. Du vil også ødelægge "hukommelse" egnet til din ven.

Defogging din dykke Mask er nemt

Defogging en svømmetur maske er nemt. Du skal bare spytte i frontpladen. Det er det første, børnene lærer at gøre, når de får en maske, finner og snorkel sæt. De synes aldrig at glemme det. Denne gammeldags metode fungerer fint, og er en hurtig løsning for dykkere, der ikke har deres defoggers handy før de dyppes under overfladen.

Her er en hurtig påmindelse om, hvordan du afdugge masken:

  1. Dyp frontpladen i vandet, derefter ryste vandet ud.
  2. Spyt i frontpladen og gnid spytte på glasset med fingrene.
  3. Dyp frontpladen igen, og tøm vandet. Du er klar til at dykke.

Det er nemt at klare din maske mens dykning

Din dykkermaske skal tætne mod dit ansigt, men bliv ikke overrasket, hvis en lille mængde vand kommer i. Det bør ikke ødelægge dit dyk og er let at løse, mens du er under vandet. Erfarne dykkere gør det hele tiden.

Bare følg disse tips: Pust ud gennem næsen som du vippe dit ansigt mod overfladen. Samtidig, knække nedre skørt af masken. Vandet skal løbe ud.

Hår kan undertiden komme ind i masken og bryde forseglingen. Kvinder bør overveje at trække deres hår tilbage i en hestehale. Mænd har brug for at holde ansigtsbehåring trimmet.

Vælg en maske, der passer godt og ikke lækker

Hvad gør en scuba maske bedre end en anden? Dykkere vil se godt i vandet. Men der er flere funktioner til at overveje:

  • Dykket Masken bør passe godt. Tryk den mod dit ansigt og trække vejret ind gennem næsen. Det skal skabe en stram vakuum uden at klemme dit ansigt.
  • Masken bør ikke lække. En lille mængde vand siver ind dykkerens masken er normal. Men du vil ikke have en lind strøm. Det vil ødelægge dit dyk.
  • Din dykke maske bør give et klart vindue under vandet. Masker kommer i mange forskellige former og stilarter til ansigt plader. Hvis du er en nybegynder prøve forskellige dem ud. Du kan selv ønsker at købe en billigere en på første til at se, om du kan lide den stil og design.
  • Det skal være let at justere trykket på din dykkermaske, som du stige op og ned. Det gør du ved udånding gennem næsen. Jo mindre luftrum, jo ​​lettere er det at justere trykket.
  • Det er altid en god ide at prøve masker på din lokale dive shop. Hvis du ønsker at få det bedste tilbud, kan du ønsker at se, røre og prøve maskerne på en lokal butik, derefter bestille den, du kan lide online. Du vil sandsynligvis få en bedre aftale.

Udjævn masken at forhindre smertefuld Mask Squeeze

Mask squeeze er smertefuldt pres fra dykkermaske skubbe mod dit ansigt og forårsager væv omkring dine øjne til at svulme.

Mask squeeze opstår, når en dykker ikke udligne sin maske under en hurtig nedstigning. Dette skaber, hvad der er kendt som barotrauma eller blå mærker, til de bløde væv i ansigtet i masken.

Der er ingen behandling for barotrauma, og vævet vil helbrede i en til to uger.

Udlignende er let at gøre. Scuba masker er designet til at lade dykkere udånder gennem næsen ind i masken for at mindske trykket.

Dive Masker så du kan se den undersøiske verden

Dive masker er dit vindue til den undersøiske verden. Du har valgt at dykke for at opleve livet, som er fremmed for mennesker. Dit dykkerudstyr kan du se, trække vejret og bevæge undersøiske, ligesom en havdyr.

Så det giver mening at lære alt, hvad du kan om dykkerudstyr at træffe de bedste valg. Det første skridt er at købe en dykkermaske. Det giver ikke kun du at se alt omkring dig, men holder vandet ude af dine øjne og næse.

Masker har en hærdet glasplade, der er holdbart og tillader dykkere at se omkring dem. Der er en "skørt" omkring pladen, der danner en tæt forsegling mod dit ansigt. Stroppen holder din dykkermaske på plads, men dens funktion ikke er at holde vandet ude. Så du skal ikke forsøge at stramme stropperne hvis vand lækager i.

At afgøre, om masken er et godt match, skal du trykke den mod dit ansigt og inhalere gennem næsen. Dette bør skabe et stramt vakuum og hold masken til dit ansigt.