Dykning: Dive Lights Tips

Forbered løbet af dagen natdyk

Gør din nat dyk behageligt ved at gøre forudgående forberedelse. Den prep arbejde sikrer din dykke partiets sikkerhed og giver dig mulighed for at fokusere på eventyret selv. Jo bedre du planlægger mere forberedt du er for uventede problemer, uanset om det er dårligt vejr eller et stykke udstyr, der svigter.

 • Pak din primære scuba lys, en backup lys og markør lys, som skal belyse din opstigning linje. Bring nye batterier.
 • Organiser din dykkerudstyr i dagtimerne. Sørg alt sikkerhedsudstyr er om bord på dykke båden.
 • Tjek vejr og strømforhold i forvejen. Sørg for, at dykke kammerat er udstyret og klar til at gå.
 • Når man dykker, ikke skinne din strobe i din vens ansigt. Det vil midlertidigt blind og forvirre dykkeren.
 • Tænd ikke din dykke lys og tænde ofte. Svigt Udstyr normalt sker med kontakten.
 • Prøv at dæmpe dit lys ved at dække den med hænderne, så du ikke mere end lysere undersøiske område, du får vist.
 • Lær lampe angiver, at dykkere bruge natten. Waving dit lys op og ned betyder "Hjælp!" Realiseringen af ​​et stor cirkel med dine lyssignaler "OK".
 • Hvis du overflade langt fra båden, skinne lyset på det for at få opmærksomhed. Så skinne scuba lys på hovedet, så dykke båden kan komme til dig. Hvis du holder lyset på båden, ingen vil være i stand til at se og finde dig.

Night Diving Kræver Primary, Marker, og Backup Lights

Night dykning er en form for rekreativ dykning, der vokser i popularitet. Dykkere nyde natlige eventyr, fordi mange havdyr er mest aktive om natten.

Men nat dykning har en masse risici. Scuba lys fiasko kan være den mest farlige, fordi dykkeren kan miste sine lejer og kan ikke overvåge målere. Dykkeren kan blive adskilt fra en dykning, en dykkerbåd eller glider længere væk fra kysten.

Protokollen for natten dykning er at bære tre dykke lys - en primær lys, backup lys og markør. Dykkere bruger en større lys med en bredere stråle som deres primære lys. De har en lommelygte eller mindre lomme lys som deres backup. En markør lys er fastgjort til dykkeren - sædvanligvis nær ventilen tanken - så han kan blive opdaget når flydende på overfladen.

Selv om det ikke er påkrævet, kan dykkere også bære en strobe lys, som anvendes til signalgivning. Stroboskoplys kan meget nyttige for en dykker tabt på havet.

Genopladelige eller engangsbatterier arbejde for Dive Lights

Uanset om du skal oplade din dykke lygter med genopladelige eller engangsbatterier afhænger af, hvor forsigtig man er på at fastholde dit udstyr.

Dykning lys, der bruger engangsbatterier brænde længere og er billigere at købe. Men de er ikke så praktisk og er uøkonomisk.

Genopladelige batterier koste mere, og kræver, at du udføre den ekstra opgave genopladning efter et dyk. Du vil også ønsker at være ekstra forsigtig med dine genopladelige batterier og ikke miste overblikket over dem.

En fordel ved genopladelige batterier er, at de betaler for sig selv over tid. Dykkere, som ofte bruger undervands lys og passer godt på deres redskaber kan foretrække genopladelige batterier. Hvis du er nybegynder eller ikke ønsker den ekstra opgave genopladning batterier, så holde med engangslightere.

Ekstern stroboskoplys Illuminate Underwater Photography

Eksterne stroboskoplys kan bringe levende farver i din undersøiske digital fotografering. Eksterne strobes kan monteres på en arm væk fra kamerahuset. Mens flash kameraer er mere praktisk, kan de skabe et fænomen kaldet tilbagekastning. Mens belyse fisk eller koraller, du forsøger at fotografere, indbyggede blinker kan forårsage baggrunden til at se undereksponeret eller skyggetilværelse. En ekstern strobe frembringer en endnu lysfelt.

En alternativ undervands lys, der fungerer godt for closeup billeder eller film er en video lys. Video lys kan bringe den undersøiske verdens naturlige farver.

Selvfølgelig kan du skyde undersøiske fotos uden kunstigt lys. Dine billeder vil se fint, men de er måske ikke den kvalitet, du forventede. Baggrunden tendens til at se blå i naturligt lys vandet. Din bedste mulighed er at investere i en ekstern strobe lys, som du kan knytte til dit kamera eller hold for at skyde fotos værd indramning.

Backup Lights, Air Management Gør Cave Diving sikrere

Cave dykning betragtes som en af ​​de farligste former for dykning, men hengivne vil være uenige. De siger det niveau af ekspertise, uddannelse og erfaring, der kræves for hule dykning trækker kun de dygtigste folk til sporten.

Cave dykkere følger strenge retningslinjer, der anses de fem bud for sikker passage.

 1. Cave dykkere uddannes i segmenter, der bliver gradvist mere komplekse. Hvert segment er efterfulgt af et dyk til at praktisere, hvad der blev undervist i klasseværelset. Disse dyk er meningen at bygge videre på dykkerens virkelige verden erfaring til at blive fortrolig med hule dykning og forstå de problemer, der kan opstå.
 2. Cave dykkere øve luftbehandling. De bruger en tredjedel af deres luft til at rejse ind i hulen og en tredje til at forlade hulen. En tredje holdes i reserve til nødsituationer.
 3. Dykket leder opretholder en kontinuerlig vejledning linje, der er sikret ved et fast punkt uden for hulen indgangen.
 4. Ingen cave diver overstiger dybden af ​​dykket planen eller den maksimale operationsdybde eller MOD, i gasblandingen anvendte

Night Diving Kræver Primary, Marker, og Backup Lights

Dive lys er ikke kun for de resterende sikker mens nat dykning. De kan bruges til grotte dykning, vrag dykning, kiggede ind i huller, eller lysende glans af reef fisk. Overvej forskellige stilarter dykke lys. UK lys som Mini Q40 UK dykke lys er så kompakt, du kan bære dem i din BC lomme.

Rem Din Dive Light til dit håndled for opbevaring

Planlæg din nat dyk at starte i skumringen. Ikke alene får du at se overgangen fra solnedgang til mørke, kan du orientere dig og stole mere på naturligt lys til at se den undersøiske verden omkring dig.

Jarring kan beskadige undervands lys. Så når du forlader dykke båden, spørge nogen til at aflevere strobe lys ned til dig.

Sørg for at du rem din scuba lys til dit håndled. Den sidste ting du ønsker, er at droppe det. Dive lys vask og i panik i det øjeblik, du er usandsynligt at finde dem. Selvfølgelig vil du være lastet en backup lys, men bare bruge den til at navigere din vej tilbage til båden.

Forstå, at det er lettere at få desorienteret i løbet af en nat dyk. Du må ikke klar over, hvor hurtigt du nedstammer eller hvor langt du er kommet fra dive part. Bo tæt på din ven og ikke forsøge dybt vand dives natten.

Prøv at slukke dit lys til at måle det omgivende lys omkring dig. Stjernerne og måneskin kan give nok glød til at belyse den undersøiske teater af fisk og sealife.

Sort af Scuba Lights belyse din dykkerture

Der er en række af lys til belysning dives, og de tjener en masse forskellige formål. Overvej dykke lysets form og størrelse samt dets kontakter og greb. Bulb typer omfatter xenon, argon, krypton, HID og LED.

Kig efter populære navn mærker som Pelican, Nemo og Princeton, som har ry for kvalitet og pålidelighed i dykning lys.

Her er flere former for dykke lys du måske ønsker at tilføje til din shopping eller ønskeseddel:

 • Kompakt genopladeligt dykning lommelygte med en xenon pære og en times brænde tid.
 • Pen lys der tager AAA batterier og fungerer godt for at finde ting i din dykke taske.
 • Stroboskoplys, der bruger HID teknologi og stråle en lys, hvidt lys.
 • Dual lampe, der er kompakt, der tjener som din primære eller backup lys.
 • Brudsikker seks-watt LED-lys.
 • Stroboskoplys, der tager C-batterier og har brænde gange på 3, 4 og 5 timer.
 • Stroboskoplys dykkede til 500 meter.
 • Personlige locator lys.

Backup Lights, Air Management Gør Cave Diving sikrere

Cave dykkere bære tre lys - en primær dykke lys og to backup scuba lys. Hvis en undervands lys mislykkes, backup lys bruges til at forlade hulen, og resten af ​​ekspeditionen straks afblæst. Når shopping for dykke lys, kontrollere brændetid, stråle bredde, pære og dybde rating. Der er mange variationer af lys til at vælge fra, afhængigt af dine dykning behov.