Dykning: Dive Fins Tips

Kig efter en vifte af stilarter i Scuba Fins

De gode nyheder om scuba finner er, at der er flere stilarter og valgmuligheder end nogensinde før. Udfordringen for dykkere er at finde de rigtige finner for deres kropsbygning og dykning behov.

De tidlige generation, fuld-fods dykning svømmefødder er stadig bruges af en masse mennesker. Men der er nyere, vinklet stilarter, der giver mulighed for en mere effektiv bevægelse gennem vandet.

Dykkere normalt foretrækker justerbare hæl stropper og en vifte af stilarter - vinklet, split eller force finner. Snorklers bruger ofte padle finner, som giver mulighed for en forfriskende dukkert i løbet rev.

Komfort skal være valg No. 1. Dive finner, der føler sig utilpas eller akavet, vil ikke fungere godt for dig.

Kig efter anmeldelser at finde den bedste dykke Fins

Finner varierer i design, fra den stive og insisterende padle til den mere fleksible split. Der er også finner, der er fulde ben eller åben hæl med stropper. Nogle finner er lavet af polypropelene, andre af naturgummi. Dive finner er ikke kun økonomisk overkommelige. De bør være blandt de første indkøb af udstyr en ny dykker gør. Din nye dykke finner skal passe stramt og føle sig godt tilpas.

Shop for varemærke-Swim Finner med et ry for kvalitet

Når shopping for dykke finner, overveje mærker, der har et ry for kvalitet og resultater: Mares, Ocean Master, Oceanic, SCUBAPRO, Cressi og TUSA. Mares finner er verdens mest solgte dykke finner, med særlige patenterede design, der giver mulighed for mere kraftfulde spark og hurtigere bevægelse.

Kig efter anmeldelser at finde den bedste dykke Fins

Fisk og delfiner har det let. De behøver ikke at vælge deres finner. De er født med dem.

Med udvalget af dykke finner på markedet, hvordan kan landkrabber vælger de bedste svømmefødder? De fleste af os kan ikke forvente at glide ligesom Flipper gennem havet, men ny teknik og design tilbyder svømme finner der giver mulighed for en bedre spark og stak i vandet.

 1. Spørg dykning venner om deres valg. Så gør nogle forskning på egen hånd. Chancerne er, hvis du lægger et stykke inde i dit hjemmearbejde, vil det betale sig med et par scuba finner, der opfylder dine dykning behov.
 2. Du ønsker et par finner, der er komfortable, fra foden lomme til stropperne. Du ønsker ikke at belaste din ankel, når sparke, heller ikke du ønsker at overtax dine ben muskler.
 3. Finnerne har også brug for at føle sig mere som en del af din krop, end klodsede fremspring, der hjælper dig sparke, men trætte dine muskler.
 4. Kig efter forbrugernes dykkerudstyr anmeldelser på linje. Nogle sælgere udstyr lad købere forrentede mærker og modeller af dykkerudstyr. Der også er dykkere 'chatrum. Dive magasiner tilbyder regelmæssige anmeldelser og kritik af dykkerudstyr.

Tving Finner Har fodfæste i Scuba Diving

Tving finner er ved at hale på i dykning. Vingerne på disse svømme finner er elsket af svømmere, hvis spark har en kraftfuld punch. Nu dykkere bruger kraft finner for deres tå-fri fod lommer og upcurved vinger, der giver mulighed for hurtigere bevægelse med en mindre indsats under vandet.

Tving finner er mindre end traditionelle scuba finner og fremstillet af polyurethan. De er designet til at efterligne halen af ​​en tun eller delfin. Tving finner har en voksende, men loyal tilhængerskare, der er kult-lignende i sin hengivenhed for at tvinge finner.

Tving finner formodes at passe så godt til konturerne af en dykker fod som en rem ikke er nødvendigt for at holde dem på. Den viger tilbage blad er udråbt til et snap og fleksibilitet, stivere blade mangler.

Forbrugerne vil beslutte, om force finner er et modefænomen eller har fodfæste i dykning. Den nederste linje er, at købe svømme finner er et personligt valg om pasform, komfort og et design, der fungerer bedst for dig.

Grundlæggende vedligeholdelse forlænger levetiden af ​​Dive Equipment

Købe scuba udstyr kan være en stor investering. Så det er en god idé at tage sig af dit udstyr. Grundlæggende vedligeholdelse kræver ikke en masse arbejde. Det sikrer, at du er klar - og du vil ikke have nogen i sidste øjeblik forsinkelser - på din næste dyk.

 • Soak masken, svømmer finner og snorkel i ferskvand efter din dykke, eller skyl det udstyr ud grundigt med en slange. Salt krystaller tørre ud og knække scuba finner, og erodere stropperne på masker og finner. Salt og sand kan ridse linsen af ​​masken.
 • Efter skylning, skal du kontrollere alle stropper til slid og tårer. Er din maske rem for strakt ud for at holde forpladen stram? Har en af ​​dine dykke svømmefødder revnet?
 • Udskift ødelagte maske stropper med nye eller bare tage en fra et ekstra maske. Medbring en strop til din finner, så du kan ændre stropper uden besvær eller miste dykke tid.
 • Lie svømme finner fladt efter brug. Må ikke tip dem på deres vinger, som kan bøje.
 • Hold dit udstyr i en maske dykke taske, væk fra lys og varme. En aflåst garage er ikke et dårligt sted. Pak masken i en sag, så det ikke bliver ridset.

Vælg Quality Over besparelser, når de køber Dive Fins

Forvent at betale alt fra $ 25- $ 200 for et par nye dykke finner. Det er noget af en prisklasse, men med dykkerudstyr får ofte hvad man betaler for.

Det er bedre at fokusere på kvalitet frem for besparelser. Chancer er du vil vende tilbage til udskiftninger, hvis du vælger en billig mærke af scuba finner, der ikke holder sig godt til de elementer og brug.

Når man slår sig på en stil og mærke af svømme finner, vælge et par, der passer godt. Der er nogle grundlæggende tips til at følge efter den helt rigtige pasform:

 • Dykkere skal bære deres dykke støvler, når de forsøger på åben hæl finner. Du bør være i stand til at se et par inches af din boot hæl stikker ud.
 • Sørg for, at remmen holder foden på plads, men ikke kradser det i fin. Træk ikke remmen for stramt. Din mund skal glide lidt i finnen, hvis du ryster den frem og tilbage.
 • Hvis du forsøger på fuld-fods finner, bør de være lunt, men komfortable på dine bare fødder. De bør ikke gnide for hårdt mod din hæl eller skæres i din ankel.

Split Finner er et populært valg blandt Divers

Sjov dykke finner til at prøve er nye versioner, der lover bedre sparke kraft og under vandet effektivitet. Disse finner er ikke de traditionelle duck ben dykke svømmefødder. De har spalter udskæringer og udluftninger til at hjælpe dykkere svømme hurtigere.

Split finner er den mest almindelige og populære. Finnerne er kløvet eller gennemskåret, med et tyndt stykke mangler fra midten. Det er som at have to finner på hver fod. Dykkere, der bruger split finner prale af at have stærkere og mere insisterende slag. Men der er andre dykkere, der stadig sværger ved pagaj scuba finner.

Shop for varemærke-Swim Finner med et ry for kvalitet

Dine scuba finner er dine hjul i vandet. Kicking med svømmefødder tillader dykkere at bevæge sig med lethed. I modsætning til svømmere, behøver dykkere ikke bruge deres våben meget til at drive sig selv. Så det er afgørende at få svømme finner, der hjælper dig stak og flytte med effektivitet.

Veteran dykkere er bekendt med de bedste brands i branchen. Hvert mærke byder særprægede stilarter og designs. Disse dage er der mere videnskab og teknik bag nye stilarter, der dukker op. Udover sportslige kølige udseende vinkler eller gill-lignende ventilationskanaler, er denne nye generation af svømme finner der giver hidtil uset komfort og hastighed til at åbne vand dykning.

Individuel kropsbygning og præferencer har resulteret i flere mærker, der er populære hos dykkere. Men der er ingen sæt finner, toppe dem alle.