Dykning: Andre Scuba Gear Tips

Brug en vidvinkel for den bedste undervandsbilleder

Med digitale undervandskameraer, kan dykkere tage billeder uden at bekymre sig om deres film levering eller besværet med filmfremkaldelse. Endnu bedre, kan dykkere se deres skud under vandet og ved øjeblikkeligt, om de har brug for at tage et andet billede at fange en scene.

Enhver dykker kan bruge en vidvinkel linse for at få et close-up billede af en manta ray eller skole af papegøje fisk. Men dykkere har brug for specialiseret uddannelse fra certificerede agenturer til at gøre mere ekstreme dyk. Dykkere har brug erfaring før grotte dykning, vrag dykning og dykning under is, især hvis de ønsker at bruge deres tid under vandet fokusere på fotografering.

Vælg den bedste dykke tasker til dine Gear

Der er forskellige dykke poser på markedet, der tilbyder forskellige funktioner. Alle dykke taske design er effektiv og vil sikre dit udstyr holder lige så længe som muligt. Pelican sager er ubrydelig, vandtæt og korrosionsbestandigt. Disse svære sager gøre store tørre tilfælde for scuba gear. Mindre versioner er perfekt til transport undervandskamera udstyr på dykkerture.

Underwater Photography Opnåelse som Dive Hobby

Teknologiske fremskridt gør undervandsfotografering let, billig og praktisk for næsten enhver dykker. Digitale kameraer giver mulighed for klare, skarpe billeder, der er værd indramning og ophængning. Brug et SeaLife kamera til at fange din weekend dyk i fotos. Evnen til at downloade dine billeder direkte til din computer vil give dig mulighed for at dele dine bedste billeder med dit kontor venner kommer Mandag - hvis ikke tidligere.

Vælg den bedste dykke tasker til dine Gear

Du har gjort en investering i din scuba gear, så sørg for at tage sig af det. Især efter et dyk, er det nemt bare at sprede dine ting. Overvej at købe et par forskellige dives poser til at holde og transportere din scuba gear.

Her er en tjekliste over dykke tasker, at alvorlig rekreative eller sport dykker får brug:

 • Mesh poser: Det er de poser til transporterer din scuba gear til dykke båd eller dykke websted. Nettet på disse poser tillader vandet løbe let fra them.The Duffel taske stil er standard, selvom rygsæk stil kan være praktisk, fordi dine hænder er fri. Der er også tanken tasker og poser til at holde din snorkel, maske og finner. Shop for netposer, der har en gummibelægning, hvilket gør dem mere holdbare. Det er aldrig en dårlig idé at have ekstra mesh poser på hånden.
 • Rejsetasker: Disse tunge fragt poser er til ture, og de fleste kommer med hjul. Du kan få en duffel-taske, fragt eller rygsæk stil rejsetaske. Kig efter rejsetasker med sammenklappelige håndtag og indvendige skillevægge. Tænk før du placerer nogen form for scuba klistermærke eller insignier på din rejsetaske. Mens du måske tror mærkaten vil medføre fragtselskaber, at overføre poser med omhu, er du gør de rejsetasker sårbare over for tyveri.

Scuba Gaver til alle aldre og smag

Med den stigende popularitet af dykning, er der ingen mangel på dykke gaver og tilbehør. Nogle er praktisk, ligesom regulator tasker og dykke ure. Andre er useriøst og sjov, ligesom nøgleringe, nummerplader og T-shirts. Der er dykker gaver og tilbehør til enhver interesse, alder og lejlighed.

 • Sig, at du og din kone eller kæreste planlægger en dykke tur til Caribien, De Britiske Jomfruøer eller Mexicanske Golf. Rejser bøger om dykning, vandtæt dykke kort, eller en ferie log / tidsskrift gøre perfekte gaver.
 • Du og dine dykke kammerater vil sætte pris på rad T-shirts med uhyrlige design, der fanger ånden og holdning dykning. Disse er ikke din fars dykke T-shirts. Nogle af de vildere designs er bestemt ikke for din mor at se enten. Men de kan få et godt grin og nik fra dine venner. "Log Nogle Bottom Time" og "Jeg får tanket" er nogle af de meddelelser med dobbelte betydninger. Brug din fantasi til at visualisere de illustrationer, der ledsager dem.
 • Børns dykkerudstyr er favorit gaveartikler. Du kan bestille dem i en startpakke eller købe dem separat. At købe et barn en god maske, snorkel og svømmefødder fremmer fysisk aktivitet. Snorkling ved stranden, eller bare fjoller rundt i swimmingpoolen er gode måder for børn at blive fortrolig med det grundlæggende i dykning.

Dive Stickers fremsætte erklæringer med en holdning

Dive klistermærker gør det sjovt og overkommelige gaver. De fleste bærer universelt anerkendte rød-hvid stribe, der betyder dykning. Kig efter hog fisk, skildpadde og hummer flag klistermærker. De er fantastisk til at holde sig på køretøjer, kofangere, dykke tanke - eller næsten enhver hård overflade.

Der selv er decals i form af hajer, dykkere og staten Florida. Måske du vil have en dykke mærkat, der minder dig om en mindeværdig dykke tur, eller du har en marine motiv, som er din personlige dykning symbol. Stickers er omkring $ 5, så de gør stor part favoriserer og strømpe stuffers.

Du kan også læse den vifte af dykke kofanger klistermærker, der lader verden vide din passion, og også gør udsagn med en holdning.

"Der er intet at en god dag Dykning vil ikke kurere" kan være den helt rigtige ønskede besked blazoned på kofangeren af ​​din SUV eller lastbil.

Andre dykkere behøver ikke en masse ord til at få deres budskab ud. En populær klistermærke blot, "DIVER" med store bogstaver.

Scuba Gaver til alle aldre og smag

Scuba gear pakker gøre store gaver, og kan tilpasses beordret til at opfylde behovene i den foretrukne dykker i dit liv. En stor gave idé er at bestille en scuba gear pakke bestående af en BCD, regulator, gauge og blæksprutte. Disse elementer udgør en selvstændig undersøisk vejrtrækning apperatus (SCUBA) for en ny diver. Også overveje at bestille dykke tilbehør, ligesom scuba knive, dykke ure, scuba nummerplader, dykke tasker, selv en 35 mm undervandskamera.

Der er en række af retsmidler mod søsyge

De fleste dykkere har oplevet en eller anden form for bevægelse eller søsyge. Kvalme og mavepine har intet at gøre med erfaring eller manglende udholdenhed. Men de kan forholde sig til det, du spiste eller drak natten før. Søsyge også kan skyldes hårdt vejr og urolig hav.

Der findes ingen fuldstændig helbredelse for søsyge. Men der er en masse dykke produkter på markedet for afregning maven på havet. Her er nogle du måske ønsker at tjekke ud:

 • Ingefær er en ældgammel middel til bilæggelse af maver og medvirken fordøjelsen. Nu dykkere forsyningsbehov forhandlere tilbyder tygges ingefær tabletter til hurtig lindring.
 • Relief bands er elektroniske enheder, der er slidte ligesom armbåndsure og hjælpe med at lindre motion og luft sygdom. De er en stoffri afhjælpe.
 • Triptone kommer i tabletform og indeholder dimenhydrinat. Det er lavet til at lindre de fysiske gener, der skyldes uslebne flybilletter og oprørt hav.
 • Sea bands er slidte på håndled og bruge akupressur til at yde nødhjælp. En knap på hvert bånd er placeret mellem de to store sener på indersiden af ​​håndleddene.

Sikker Dykning kommer før tager at Perfect Photo

Det lyder som en no-brainer, men du skal være en kompetent dykker først, før du prøver at være en undersøisk fotograf.

Få behagelig som en ny diver. Tage flere dykkerture, før du sætter ud, at ny amfibiske sport kamera. Optagelse af billeder eller videoer kræver koncentration, og du har brug for at fokusere på personlig sikkerhed som en ny diver. Over tid, sikre dykning praksis anden karakter.

En erfaren dykker også er mindre tilbøjelige til at tage risici for at få det perfekte billede. Jo mere tid du bruger dykning, jo mere vil du sætte pris på de risici og problemer, der kan opstå. Du vil også være bedre forberedt til at håndtere dem.

Jo mere tryg du dykning det bedre fotograf du vil være. Læs om det marine liv i de områder, du vil dykke. Lær deres vaner og deres omgivelser. Nogle typer af fisk er knappe midt på dagen og måske bedst ses i de tidlige morgentimer. Kontroller også, undervandskamera anmeldelser før du køber undervandskamera udstyr.

Selvfølgelig vil du ønsker at tage billeder af udvej ferier, der involverer dykning. Men du behøver ikke være alt for ambitiøst. Et point-and-shoot undervandskamera vil tjene dine behov fint.

Underwater Photography Opnåelse som Dive Hobby

Undervandsfotografering plejede at være det domæne af fagfolk. Nu er det en favorit hobby for mange dykkere. Dykkere har et par valg i kameratype:

 • Der er engangs undervands kameraer, få arbejdet gjort, hvis du ønsker at vise venner og familie, hvad du gjorde på ferie. Bare peg og skyd.
 • Et andet valg er huser et land kameraet. Nogle dykkere foretrækker denne metode til bredere udvalg af kameraer og objektiver. Men huset kan være akavet at håndtere.
 • Den populære valg er amfibiekøretøjer kamera. Der er flere firmanavn digitale kameraer - Nikonos, Sea & Sea og SeaLife. Canon og Olympus får også våd med deres versioner af undervandskameraer.

Dive Knives kommer i en vifte af stilarter, priser

At vælge de bedste dykke knive afhænger af dykning du gør, og hvor meget du er villig til at betale. Dive knive varierer i pris fra omkring $ 20- $ 150, baseret på design, kvalitet og materiale.

Som de fleste dykke gear i disse dage, er der en række forskellige dykke knive på markedet, fra folde knive til knive med indbygget saks. Meget af det kommer ned til personlige valg. Den nederste linje er at sikre, at du køber en kniv, der er ikke-ætsende. Titanium er valget materiale, selvom rustfrit stål fungerer også.

 • Takket eller lige kant: Serrated-edge knive er mere almindeligt for dykning. De bruges til at klippe og så reb, net, linjer og tang. Straight-edge knive skære fiskesnøre og gøre andre små opgaver. Kig efter knive, der tilbyder dobbelt knive - lige og savtakkede.
 • Størrelse og design: En mellemlange kniv er kompakt, men har en bladlængde, der kan få de fleste jobs gjort. Kig efter en kniv håndtag, der er 4 eller 5 inches lang, med en 4 tommers bladet. Blunt spids knive hjælpe dig med at undgå utilsigtede punkteringer af redskaber under dykning.
 • Beklædning: Leg-monterede skafter se skarpt, men indehavere, der passer på din BC er meget mere praktisk.

Brug en vidvinkel for den bedste undervandsbilleder

De bedste undersøiske fotos er de detaljerede billeder af fisk, pattedyr, vegetation eller andre dykkere. Uanset om du er en ny eller erfaren dykker, sørg for at have træning og uddannelse til dykning i eksotiske omgivelser. En vidvinkelobjektiv væsentlige bringer kameraet øjet tættere på motivet, lukke afstanden mellem dig og en skole af fisk. Standarden vidvinkel er en 20 mm linse. Her er nogle fordele ved at bruge et vidvinkelobjektiv undervands:

 • En vidvinkelobjektiv kan du bakke ud for at fange hele motivet i rammen.
 • Du er mere tilbøjelige til at få det billede, du ønsker. Fisk svømmer ved hurtigt og det kan være svært at komme tæt på det bedste skud.
 • En vidvinkel linse giver en sprød foto, noget du vil ikke få at skyde fra en afstand med en almindelig linse. Undervandsfotografier tendens til at se blød fra en afstand med en standard linse, på grund af silt og partikler i havvand.