DVD French Language Instruktion

DVD French Language Instruktion

Ved hjælp af en DVD i fransk undervisning er en af ​​de mange måder, hvorpå du kan lære fransk. Du kan også bruge de traditionelle lærebøger, og computerprogrammer. Men de fleste mennesker vil finde, at anvendelse af en række metoder og blandede medier vil give de bedste og mest konsistente resultater i form af flydende.

Grunde til at bruge DVD French Language Instruktion

En stor fordel ved at bruge dvd'er til at lære fransk, er, at det lægger sprog i sin naturlige sammenhæng. Hvis du ser en sekvens på hilsener, er det umiddelbare tilsyneladende, hvad de taler om, ved dramatisering. Selvom du måske ikke forstå hvert eneste ord - du kunne få kernen. Dette er blot et middel til at bruge "nedsænkning" som metode.

Valg DVD'er til fransk sprog Instruction

Når det kommer til at vælge en DVD til at se du virkelig ikke kan gå galt. Den mest afgørende faktor vil være en alder af de studerende, som man underviser samt deres niveau af fransk. Selv voksne kan få noget ud af en indfødt fransk tegneserie og begynder elever i alle aldre kan godt sætte pris på den langsomme talende stil med en instruktions DVD beregnet til børn. Heldigvis er der en række forskellige muligheder, når det kommer til at vælge en dvd til at lære fransk.

Dvd'er du kan købe til at undervise / lære fransk

Her er blot nogle af de dvd'er du kan købe for at hjælpe dig (eller dit barn) mestrer det franske sprog.

Bonjour Les Amis

Bonjour Les Amis kommer i tre niveauer, og er rettet mod børn i en begyndelse niveau. Det er i en tegneserie som format og omfatter spil, puslespil og sangtekster som "extras". Børn vil have det sjovt efter eventyr af Moustache som franske lektioner præsenteres i en interessant og sjov format.

De Standard Deviants: Parlez-vous Français?

De Standard Deviants: Parlez-vous Français? kommer i to niveauer. Det er rettet mod teenagere og voksne, med cool grafik og meget korte segmenter. Et karakteristisk er, at dette program ikke er en fordybelse program. Forklaringer er givet på engelsk og begreber er også undervist på engelsk. Praksis er på fransk.

Hjernemæssig Baby French

Hjernemæssig Baby fransk drager fordel af, at babyer, der er udsat for et fremmed sprog er mere let i stand til at opfange lyden af ​​det fremmedsprog. Videoen er opdelt i kapitler, tilbyder finurlig men velkendte visuelle appel og bruger nedsænkningsmetoden. Hele video sker i fransk. Brug velkendte billeder, seværdigheder, lyde og farver, videoen lærer enkle sætninger og ord. Der er også en interaktiv storybook og en musikvideo sing-along i slutningen af ​​videoen.

Instant Immersion fransk

Instant Immersion fransk, som navnet antyder, bruger nedsænkningsmetoden at undervise fransk til voksne begyndere. Meget enkelt format, og takket være den nyeste teknologi, den DVD er interaktivt. Derfor kan du besvare spørgsmål, og mere til at tjekke din forståelse.

Fransk for Kids

Fransk for Kids gør læring fransk så sjovt, at selv teenagere og voksne kan være villige til at prøve det. DVD'en kommer med et hæfte, og det gør den instruktion sjovt og nemt at følge med. Denne DVD indeholder det, der kaldes en diglot vævning, hvor målrettede franske ord er vist i sketches gør ordene let at forstå i sammenhæng.

Eurotalk: tale mere fransk

Tale mere fransk er gearet til den voksne lærende. Faktisk Eurotalk tilbyder en bred vifte af kurser for dem, der ønsker at lære fransk - alt fra dem, der ønsker at afhente nogle turist sætninger til erhvervslivet fransk og etikette. Dvd'en indeholder en parlør, samt interaktive funktioner på DVD for at maksimere læring.

At lære fransk fra en DVD

At lære at tale fransk fra en DVD kan give nogle kraftfulde praksis i at lytte til indfødte taler. Det kan være meget effektiv, da du parrer visuel stimulation med auditiv læring. Der er en række forskellige produkter at vælge imellem og interaktive funktioner gør en DVD særlig produktiv.