Dukan diæten: Secret til vægttab eller bare et modefænomen?

Som med alle "FAD" kostvaner, er det vigtigt at forstå de faktiske omstændigheder, resultater og mulige farer, før du begynder enhver kost regime. Et af de seneste FAD kostvaner fra Frankrig kaldet Dukankuren har berømtheder rapporteringskrav udfaldet. Alle fra Kate Middleton (ahem, Catherine, nye hertuginde af Cambridge) til Jennifer Lopez til Giselle Bundchen har angiveligt henvendt sig til Dukankuren at tabe sig, om der efter en baby, eller før et kongeligt bryllup.

For at forstå al ​​den hype, lad os starte ved at skitsere de forventninger, mens på Dukankuren. Kosten først vundet popularitet i Frankrig år siden, da det blev oprettet af ernæringsekspert Pierre Dukan. Der er fire faser til programmet.

Fase 1 - Attachment

I denne fase er Dieters at vide, at kun spise magert protein. Du kan spise så meget magert protein som du vil - men dette er alt, du kan spise i fase 1, sammen med 1,5 spsk. af havreklid og mindst 1,5 liter vand om dagen. I fase 1, er det ikke tilladt at spise svinekød eller lam, men der er 72 magert protein muligheder, herunder fisk, fjerkræ, æg, fedtfri mejeri, og soja. I fase 1 kan en deltager miste op til syv lbs. i fem dage, og den fase kan vare alt fra 1 til 10 dage.

Fase 2: Cruise Phase

Denne fase kan vare i uger til måneder, afhængig af mængden af ​​vægt en person søger at tabe. Den Cruise fase er den tid, hvor deltagerne taber mest al den vægt, de ønsker at miste. I fase 2, kan deltagerne forbruge ikke-stivelsesholdige grøntsager (undtagen gulerødder, ærter, majs eller kartofler) og magert protein Dukan eksperter anbefaler et vægttab på højst to lbs. om ugen i fase 2.

Fase 3: konsolideringsfase

I fase 3, begynder deltagerne at integrere flere fødevarer i deres kost, herunder ubegrænset protein (svinekød og lam, også), et stykke med lavt sukkerindhold frugt, to skiver fuldkornsbrød, og en portion af hård ost. Denne fase er meningen at forberede deltagerne til at begynde en livslang forpligtelse spise kernen kost, som omfatter rent protein en dag om ugen for resten af ​​deres liv.

Fase 4: stabiliseringsfase

"Vedligeholdelse" fase.

Som du kan se, denne diæt er en anden fad kost, svarende til Atkins eller South Beach kost. Det kommer under megen kontrol fra ernæring fagfolk på grund af de mange sundhedsmæssige farer det indebærer. Restriktive diæter, der fjerner de store fødevaregrupper fra vores kost ikke gøre noget for os, men fratage vores kroppe af nødvendige næringsstoffer og kalorier. Andre end at præsentere et næringsstof mangel, der er bekymringer nyreproblemer og mulige galdesten. Muskel tab er meget almindeligt med kalorieindhold restriktive diæter. Selvfølgelig vil en person se vægttab, men kun fordi hun reducerer sin daglige kalorieindtag. Derfor når en person mister vægt for hurtigt, mister hun mere end bare fedt. Kroppen foretrækker kulhydrater for sit brændstof kilde, og den har brug for næringsstofferne i en sund kost. For de bedste resultater, kombinere proteiner med fuldkorn, frugt & grønt og fedtfattige mejeriprodukter. Spis godt !!