DUI: Ignition Interlock Devices Tips

Ignition Interlock Pleje og fodring

Ignition interlock systemer fungerer som et alkometer. De læser åndedrag som det er blæst ind på sensoren og returnere en måling af din alkoholkoncentration i blodet. Som enhver maskine, at systemet ikke er perfekt. Mange interlock virksomheder annoncere "brændselscelle" teknologi og hævder ikke at have falsk positive aflæsninger. Men nogle medikamenter, drikkevarer, mundskyllevand og andre forbrugsstoffer kan forårsage en falsk læsning for alkoholindholdet i politiets ånde test, så hvorfor antage at det er anderledes med en interlock-system?

For at være på den sikre side, skal du vente mindst 20 til 30 minutter efter at have spist eller drukket nogen drikkevarer, inden du forsøger at bruge Alkolås. Må ikke risikere en dårlig læsning! Mundskyl er potentielt problematiske, fordi der er alkohol i de fleste mærker.

Begrænsninger i Ignition Interlock Program

En lille procentdel af chauffører deltage i en Alkolås program, blot for at forsøge at snyde systemet senere. Vidste du, en chauffør er underlagt arrestere sådanne handlinger? Tændingen interlock systemet skal anvendes af ejeren af ​​køretøjet hver gang han eller hun forsøger at køre. Der er en liste af ulovlige anvendelser af tændingen interlock system, herunder:

1. Manipulation med Alkolås på nogen måde.
2. At tillade en anden til at bruge interlock ånde alkohol test for at gøre det muligt for ejeren at køre.
3. De-installation tændingen interlock-system og drift af køretøjet.

Disse er alle ulovlige, og kan resultere i fjernelse af den pågældende fra programmet og eventuel anholdelse.

Ignition Interlock Beskyttelsesforanstaltninger Devices

Deltagelse i en Alkolås program kræver absolut samarbejde for at blive betragtet som en succes. Selv med den anden chance, er der nogle mennesker, der forsøger at forpurre, pille ved, eller tilsidesætte tændingen interlock. De, der virkelig ønsker den anden chance på at være en sikker driver igen ikke forsøge dette, men den procentdel, gør tvinge producenter af tænding interlock systemer til at installere anti-manipulation udstyr, der kan ulejlighed dem, der gør en ærlig slip på deres anden chance program.

En ulempe kan du blive tvunget til at beskæftige sig med, er med mad og drikke, mens du kører. Det er ikke en god idé at forbruge fødevarer omkring en Alkolås. Mange modeller aktiverer ånde test funktion tilfældigt som en del af et program kaldet "rullende test". Denne "hemmelige prøve" forhindrer bilen i at fungere, hvis en positiv ånde alkohol test resultat er opnået. Interlock producenter anbefaler ikke spise eller drikke rundt i systemet for at "forhindre skade på systemet."

Tænding Interlock Devices og Kalibrering

Det er vigtigt at huske, at et krav i Californien DMV og tænding sikkerhedslåse systemet planer for mange stater omfatter et obligatorisk kalibrering. Du bliver nødt til at tage din bil til den godkendte installatør af tænding interlock enheder, og få det efterset, normalt en gang hver 60. dag.

Denne kalibrering er et must og kan ikke undgås. Manglende fastholde låseanordning kan i det mindste ses som en overtrædelse af betingelserne for din tilstand tænding interlock program, og i værste fald kan fortolkes i et ekstremt tilfælde som en bevidst nederlag interlocksystemet (afhængig af omstændighederne i dit tilfælde). Du må ikke ødelægge din chance ved at forsømme kalibreringen af ​​din tænding interlock!

Hvad er en Alkolås?

Et tænding interlock system er en "add-on" eller "eftermarkedet" enhed, der er installeret i bilen. Når det er installeret, skal enheden returnere en "succesfuld" læsning før bilen kan starte. Hvis du ikke ånde test, vil bilen ikke starte, og de fleste enheder giver dig en karensperiode, før du kan teste igen.

Ignition interlocks er ekstraudstyr, men mange stater tilbyder programmer, hvor en del af en DUI straf kan nedsættes eller afsat, hvis gerningsmanden accepterer at installere en antændelse interlock-system i alle køretøjer, de ejer. California DMV og tænding interlocks går hånd i hånd for nogle lovovertrædere, der vælger interlocksystemet som en måde at hænge på kørsel privilegier i en tilstand, hvor kørsel er en virtuel nødvendighed.

Om nogle Ignition Interlock Devices

En Alkolås virker som en alkohol alkometer. Du ånde ind i sensoren, det tager din alkoholpromille læsning, og hvis din læsning "passerer" kan starte bilen.

Vidste du, at disse enheder kan udstede en udskrift af hver test? Hvis ja, kan du blive bedt om at hænge på disse som bevis for, at du overholder din tænding interlock program. Hvad mere er, kan du ønsker at gemme kopier af disse udskrifter for at bevise senere ned på linjen, hvis du ønsker at appellere arten af ​​enhver overbevisning eller dømme din sag. En samling af "pass" udskrifter kan gå langt i retning af at hjælpe din sag, når de forsøger at forhandle en reduktion i din domfældelse eller expungement. Spørg din advokat til at se, om disse udskrifter kan hjælpe dig i dit tilfælde.

Krav til deltagelse i en Ignition Interlock Program

Statslige love varierer, men Californien har et program magen til andre stater, herunder Connecticut. Reglerne om California DMV og tænding interlock enheder omfatter en obligatorisk periode, hvor licensen er blevet tilbagekaldt. Hvis du har undladt et pust alkohol test og modtaget en betinget licens som en del af den overbevisning, Californien statens lovgivning fastsætter, at du tjener mindst halvdelen af ​​tilbagekaldt eller suspenderet licens periode, før du kan være berettiget til tændingen interlock system. Andre statslige love kan variere, men forventer, at du bliver nødt til at tjene mindst nogle af suspensionsperioden og overholde enhver domstol beordrede programmer og rådgivning for at være berettiget.

Kan jeg få min licens tilbage?

Deltagelse i din statens Alkolås programmet for at få genoprettet kørsel privilegier betyder ikke en tilbagevenden til "normal driver" status. Licensen vil blive udstedt betragtes som en begrænset licens. De fleste stater vil udstede dig køre privilegier med den betingelse, at du har Alkolås installeret og fungerer korrekt. Der kan være andre begrænsninger så godt, afhængigt af arten af ​​din handling, og lovene i din tilstand. Som altid, skal du overholde vilkårene i din begrænset licens til brevet. Alt mindre kan lande dig i endnu flere problemer, end du havde til at begynde med.

Interlock bosættelsesudgifter

Et af de store problemer en DUI gerningsmanden står i kølvandet på en overbevisning er monetært. Hvordan betale store bøder og sagsomkostninger? Mange gange gerningsmanden sættes dybt i gæld ved sagen. Når det drejer sig tid til at få en ny chance med en tænding interlock systemet, kan gerningsmanden ikke have råd til interlock installation.

Heldigvis er der nogle omstændigheder, hvor retten kan bestille, at en del af de betalte bøder i forbindelse med en DUI overbevisning påføres låseanordning. Spørg din advokat, hvis du er berettiget til dette. Ikke alle stater yde for denne bistand, men i stater som Florida, kan dette være en væsentlig kilde til lindring for nogen dedikeret til lapning af deres fejltagelse, kørsel til højre, og komme videre med livet efter den juridiske prøvelser.

Hvad skal jeg vide om Tænding Interlock Systems?

Hvis du deltager i en tænding interlock-system planen, er der et par ting, du behøver at vide.

1. bekostning af anlægget skal betales af gerningsmanden er de fleste stater.

2. I mange tilfælde staten DMV vil også kræve, at du betaler et ekstra gebyr for en betinget genindsættelse af dit kørekort baseret på din deltagelse i et tænding interlock program.

3. Du vil blive forpligtet til at have den Alkolås installeret af en certificeret virksomhed. En liste over godkendte virksomheder er tilgængelig via din DMV.

4. Du vil blive forpligtet til at være i overensstemmelse med nogen domstol-beordrede rådgivning eller behandling, og du er normalt kræves for at føre bevis.

Interlock-programmet er en glimrende chance for mange lovovertrædere. Kontakt din advokat for specifikke oplysninger om netop din tilstand.