Dufte fra Justin Bieber & Taylor Swift Upopulære

Overraskende ingen af ​​Justin Bieber fans ønsker at bruge duften skabt af deres idol. Hvis du mener, at Bieber selv er årsagen, er det ikke så.

Dufte fra Justin Bieber & Taylor Swift Upopulære

Andre kendis duftstoffer er også at miste indtægter. Et andet eksempel er de nye dufte fra Taylor Swift. Denne unge sanger er meget populære, hun har flere musikpriser, er billetter til hendes koncerter altid udsolgt, men indtjeningen på duftstofferne holde faldende. Dette blev rapporteret af Elizabeth Arden - mærket, der producerer parfume fra de ovennævnte celebs.

Kvartalsvise reduceret med 28,4%, og det er det største fald i et årti. Ifølge The Guardian, den nettounderskud på Elizabeth Arden Inc består 155.900.000 dollars. Prognoserne for de næste 6 måneder er så meget skuffende. Elizabeth Arden Inc rapporteret, at aktierne er faldet med 20%, og dette er et meget stort fald i markedet præmie kosmetik.

Justin Bieber har kun én mænds duft, andre udgaver, såsom kæreste, Someday, Næste kæreste er for kvinder. Taylor Swift udgivet flere kvinders dufte.