Dufte Fortæl om den finansielle situation

Vi har ikke længere brug for at åbne en avis eller tænde for en nyhedskanal at se, hvad situationen på todayâ € ™ s finansielle marked er. Det er nok til at lægge mærke til, hvad dufte folk er begyndt at bruge for at sige, hvad deres finansielle forventninger er.

Dufte Fortæl om den finansielle situation

En interessant undersøgelse er blevet udført af Fragrance Foundation, den internationale organisation af parfumefabrikanter. Det er blevet afsløret, at i den periode, hvor økonomiske vanskeligheder og finansielle kriser forbrugere foretrækker beroligende eller opløftende dufte.

For parfumefabrikanter, er disse ikke bare ord. Som sædvanlig, beroligende duftstoffer er kompositioner med varme og lækre noter, såsom chokolade og figner. Opløftende duftstoffer er tættere på kulinariske dem, da de indeholder noter af kokos, vanille, nogle krydderier, og citrus.

Allure gik videre. Det har skabt et udvalg af duftstoffer, der matcher krisen stemninger i samfundet:

  • Bond No. 9 Andy Warhol Lexington Avenue. Dette er en af ​​de mest krydrede dufte. Det har noter af ristede mandler og creme brulee. En stor anti-krise idé for dig!
  • Dolce & Gabbana The One. En sexet, men blød og feminin blanding af blomme, fersken og vanille. Du kan endda blive i huset, krølle op og nyde ro og lyksalighed.
  • Dior Escale aux Marquises Eau de Toilette. Duften er inspireret af rejser på Francois Demachy, House of Dior perfumer, til Fransk Polynesien. Det har noter af vanilje, pink peber, og italienske blomster.
  • Jo Malone Grapefrugt Köln. Citrus noter rengøring af cologne vand puste nyt liv og straks skabe en god stemning: grapefrugt, mandarin, vetiver og rosmarin.
  • Caudalie Zeste de Vigne Fragrance. En meget morsom og invigorative sommer lugt, som har stærke citrus nuancer.