Du kan tabe ti pounds i tre dage?

Du kan tabe ti pounds i tre dage?

Få ting er så tiltrækkende for Dieters som udsigten til at miste ten pounds i tre dage. Så attraktive som det kan lyde, kan der være god grund til at give afkald på denne fremgangsmåde. Før du starter enhver kost, bestemme din specifikke slankekure behov.

Begynd med en læge Høring

Consulting med din læge er altid en god idé, når det kommer til at træffe beslutninger om slankekure, især når det drejer hurtigt vægttab. Din læge kan give vejledning til at hjælpe dig med at træffe en god beslutning, der tilskynder en ordentlig vægt vedligeholdelse. Når du har meddelt din interesse med din læge, kan du finde denne drastiske vægttab tilgang passer til dine specifikke behov.

Du kan tabe ti pounds i tre dage?

Dr. Green Fillip tilbyder en relativt simpel menu plan designet til at hjælpe Dieters tabe ca. ten pounds i 72 timer. Fillip opfordrer Dieters at følge planen nøjagtigt med absolut ingen erstatninger. Generelle regler for kost kan nævnes:

 • Brug kun salt og peber at tilføje smag til fødevarer
 • Dele skal være helt nøjagtig
 • Ingen udskiftninger
 • Drik masser af vand
 • Følg planen for ikke mere end tre dage

Dieters følger en streng kost regime til tre på hinanden følgende dage, efterfulgt af deres normale spisevaner. De kan vende tilbage til vægttab menuen efter fire dage. Hele cyklus varer en uge.

Menu

Det vægttab program er enkel, men meget restriktiv. Nogle fødevarer som grapefrugt, grønne bønner og tun er kost hæfteklammer, der kommer som nogen overraskelse, men planen indeholder også overraskende - hvis ikke tvivlsom - fødevarer valg som is og hotdogs. Nogle dele er helt klart, såsom en kop broccoli, mens et par skiver af kød er vag.

Udgangspunktet

Den grundlæggende forudsætning for planen er den tilsyneladende magiske kombination af fødevarer til at sparke kroppens stofskifte i overdrive med "nulstille" fordøjelsessystemet. Dieters følger de specifikke retningslinjer uden variation og ultra fedtforbrænding formodes at opstå. Der er ingen videnskabelige beviser til at bakke eventuelle krav fra en metabolisk skift, og der er ingen garanti Dieters faktisk tabe fedt på programmet.

Dr. Green Fillip

Det er uklart, hvilken slags doktorgrad Dr. Fillip holder, men der er ingen tegn på, at lægen er en medicinsk læge. Ingen oplysninger om denne person er let tilgængelige online bort fra den tabe 10 pounds hjemmeside.

Trænings Planer

Er det muligt at tabe ti pounds i tre dage uden at gå på en usund fad kost? Et halvt kilo fedt kræver 3.500 kalorier til at brænde. Motionister skulle brænde en ekstra 35.000 kalorier på bare tre dage for at brænde ten pounds. Når du bryder ned vægttab i mindre mål, succes er langt mere realistisk. Brændende en ekstra 7.000 kalorier for at tabe two pounds i en uge er meget mere realistisk end at brænde 11.667 kalorier om dagen.

Modefænomen kost Farer

Web MD giver indblik i, hvordan de tre-dages kost fungerer og advarer Dieters om de mulige farer ved at vedtage denne type restriktiv kost ind i dit vægttab rutine, især hvis du har en masse vægt til at tabe. Der er ingen garanti du vil miste de ti pounds i slutningen af ​​tre dage, og i virkeligheden, er der meget, der tyder på, at det meste af den tabte vægt vil være fra vand, ikke fedt. Hold følgende i tankerne, når du begynder kosten:

 • Den hurtige vægttab er ikke sandsynligt, at være permanent.
 • Kosten kan fastsætte en sult cyklus.
 • Deres metabolisme kan sænkes efter følgende plan på grund af mængden af ​​tabt vægt og den lave mængde af kalorieindtag.

Sult Cycle

En sult cyklus er farlige på både en fysisk og psykisk plan. Planer som de tre-dages kost kan skabe en skadelig rutine hurtigt vægttab efterfulgt af vægtøgning. Planer som de tre-dages Tuna Kost lover resultater, men de gør ikke noget for at lære Dieters hvordan man spiser sundt på lang sigt.

Potentielle bivirkninger

At miste ten pounds på tre dage ved at følge nogen form for drastisk program kan medføre nogle bivirkninger. Diskutere disse med din læge, før du begynder.

 • Galdesten
 • Tab af kalium og andre elektrolytter gennem væsketab
 • Ernæringsmæssige mangler
 • Følelse svag eller uklar
 • Følelser af ekstrem sult
 • Tab af koncentration
 • Træthed

Midlertidig Hurtigt Vægttab

Selv den fornemmelse af ultra-hurtig vægttab er stor, er det vigtigt at huske på, at sådanne drastiske resultater er typisk midlertidige. Hold dig til en kalorie-begrænset tre-dages plan for blot tre dage i stedet for at vedtage en sådan tre-dages kost som en udvidet kost regime. Når du har gennemført din tre dage bruge dette som en hoppe fra punkt til en mere bæredygtig vægttab program, eller genoptage en normal, sund kost.