Du er hvad du spiser kostplan

Du er hvad du spiser kostplan


Du er hvad du spiser er en stadig mere populær kost plan forfattet af holistisk ernæringsekspert Gillian McKeith. Selvom den faktiske kost afhængig tidligere grundlagt holistiske principper som rene fødevarer og ordentlig mad kombinere, McKeith præsentation giver læserne en klar forklaring på, hvor valg af fødevarer tjene til at lægge grundlaget for den generelle sundhed. Formålet med Du er hvad du spiser kost plan er at sætte sunde fødevarer i en snart-til-være sund krop. Efter alt, der kunne forvente at opleve perfekt helbred spise en sub-par kost?

Du er hvad du spiser Principper

Gillian McKeith har skrevet flere bøger om emnerne kost og sundhed. Hvad er unikt ved du er hvad du spiser, er, at denne plan ikke frembyder blot en kost, men en hel livsstil ændring. Bogen sammen dens anbefalede kogebog, kan købes på Amazon.com og også på McKeith officielle hjemmeside.

Personer, der ønsker at følge Du er hvad du spiser planen skal forpligte sig til en sundhed regime, der involverer:

 • En ren kost baseret på hele fødevarer og friske råvarer (oprindeligt vegetarisk)
 • Mad kombinerer principper
 • En regelmæssig motion rutine
 • En lille detox program
 • En fuldstændig afskaffelse af visse usunde eller forarbejdede fødevarer

The Diet

McKeith s Du er hvad du spiser kost er ganske restriktiv, men også afbalanceret. I de første otte uger af programmet, vil Dieters forbruge en udelukkende vegetarisk kost, afhænger hovedsageligt af:

 • Friske rå frugt og grøntsager
 • Nødder, frø, og planteolier
 • Frisk rå frugt- og grøntsagssaft

Efter otte ugers denne produktion-baserede regime, kan Dieters tilføje kilder til magert protein som fisk, æg, nogle mejeri, og kylling i blandingen. Animalske proteiner skal være afledt fra økologiske kilder. Vær opmærksom på at den faktiske kosten principper er langt mere detaljerede og de berørte parter opfordres til at læse bogen.

Mad kombinere

McKeith er fortaler for fødevare- kombinere teori, som hedder, at visse kombinationer af fødevarer enten kan fremme eller hæmme en ordentlig fordøjelse. Stivelse og sukker bør indtages separat fra proteiner. Frugt bør altid spises på tom mave. Efter sådanne principper menes af nogle at strømline kroppens enzymatiske aktivitet og dermed forhindre fordøjelsesbesvær.

Fødevarer kombinere er ikke et nyt koncept, og det er blevet kapret af mange alternative og hygiejne praktikere i årtier. Du kan se videnskaben bag kombinere principper på SoilandHealth.org s Hygiejne Bibliotek.

Du er hvad du spiser kostplan
Du er hvad du spiser

Regelmæssig motion

Du er hvad du spiser understreger vigtigheden af regelmæssig daglig motion for at forbedre lymfe flow og øge omsætning. En 30 minutters gåtur tilrådes på daglig basis som er en eftermiddag tidsrum på 20 minutter af aerob aktivitet. Denne aerob aktivitet kan omfatte igen stiger eller dans.

Detoxing

Selvom McKeith s detoxing regime ikke behøver at blive gjort hver dag af kosten, de første otte uger fremme kolon rensning procedurer. Den du er hvad du spiser plan hviler fast på det koncept, at de "dårlige" skal gå, før den "gode" kan tage over. Desuden er nogle former for åndelig detoxing eller forkælelse også anbefales. Disse aktiviteter kan omfatte meditationer, spa ritualer eller forkælelse.

En streng Elimination Policy

For at de "dårlige" livsstil principper lige efterlade en person, opfordres en streng elimination politik. Dieters vil sige farvel til forarbejdede sukkerholdige fødevarer og koffeinholdige drikkevarer, og vil nu udelukkende at forlade sig på mange hjemmelavede færdigretter. Denne umiddelbare opgivelse af sukker og koffein-relaterede vaner kan resultere i nogle intense abstinenssymptomer. Dieters opfordres til at pløje gennem disse vanskelige afgiftning perioder og ikke se tilbage.

Kosten Vanskeligheder

Den du er hvad du spiser kost kan ikke betragtes som et modefænomen kost. Denne plan kræver et hovedeftersyn om, hvordan forbrugerne se deres mad og livsstil praksis. De fødevarer, der anbefales af programmet er afbalancerede og fyldt med næringsstoffer. Imidlertid kan denne diæt være særdeles vanskeligt for en række årsager:

 • I mange tilfælde skal fødevarer være forberedt derhjemme efter præcise bestemmelser. Dette kan være problematisk i forbindelse hyppige rejsende eller personer engageret i en tempofyldt livsstil.
 • Fødevarer kombinerer er vanskelig og kan gøre måltider endnu mere kompliceret.
 • Denne diæt anbefaler også mange kosttilskud, hvoraf nogle kan være dyrt.
 • Detox anbefalinger såsom colonics og kolon renser er ikke altid sikkert, de har heller ikke altid fremme positive resultater.

Tal med din læge

Mange af de kosttilskud og praksis fremmes af McKeith hvile på holistisk litteratur og ikke bredt anerkendt videnskabelige undersøgelser. Selvom herunder flere friske produkter i din kost kan være en sund bevægelse, altid tale med din læge om eventuelle kostændringer og især nogen "detox" foranstaltninger, du kan overvejer i fremtiden. Nogle kosttilskud og træningsprogrammer er kontraindiceret til visse medicinske tilstande og så din læge bør informeres om sådanne elementer som godt.