DROID Turbo: Trading tynd for batterilevetid?

DROID Turbo: Trading tynd for batterilevetid?
Smartphones er fortsat med at blive endnu mere magtfuld med hver eneste generation, tilføje flere pixels på deres skærme og flere kerner til deres processorer. Og samtidig have en supercomputer i lommen synes frygtelig tiltrækkende, er det kommet med en meget alvorlig og meget almindeligt problem: de fleste smartphones kæmper til sidste gennem en typisk dag uden en afgift.

Dette problem er blevet yderligere forværret af offentlighedens stigende behov for stadigt tyndere enheder, hvilket betyder, at producenterne har svært ved at sætte større batterier i deres smartphones for at kompensere. Bucking tendensen, Motorola annoncerede DROID Turbo tidligere på ugen. Android smartphone vil være eksklusivt til Verizon Wireless, når den lancerer denne torsdag, oktober 30. Mens DROID Turbo sikkert prale af mange high-end specs, det mest bemærkelsesværdige træk er 3900mAh, en af ​​de største, der nogensinde er fundet på en smartphone.

Motorola siger, at DROID Turbo vil gå "op til 48 timer uden at stoppe for at genoplade." Det er langt bedre end mange smartphones, der måske ikke engang sidste 12 timer under den samme "gennemsnitlige blandet anvendelse profil", som Motorola baserer sin to dage påstand.

Afvejningen, hvis du selv kan kalde den det, er, at DROID Turbo er trinvist tykkere end de fleste andre flagskib kaliber smartphones på 10.6mm for den version med en "metalliseret fiber" beklædning og 11.2mm til "ballistisk nylon" version. Til sammenligning iPhone 6 er 6,9 mm tynd og Sony Xperia Z3 har en 7.3mm profil.

For en masse mennesker, den ekstra tykkelse er et offer værd et batteri, der holder dobbelt så længe som mange andre telefoner. Dette gælder især i betragtning af, at DROID Turbo-der låner noget af sin DNA fra Motorola-made Nexus 6 og i 2014 Moto X-stadig tilbyder utrolige specs. Dette omfatter 5,2-tommer 1440 x 2560 pixel QHD skærm, Qualcomm Snapdragon 805 processor, 3 GB RAM, 21MP kamera, og LTE Cat. 4 højhastighedsforbindelse.

Mange mennesker nu bære rundt USB Power banker til at oplade deres telefoner halvvejs gennem dagen eller de bliver "væg-Huggers," tøjre sig til en stikkontakt ved enhver lejlighed til at supplere deres smartphones. Og lige så mange tips, som der er for at forbedre batteriets levetid, der har et større batteri ledsaget med optimeret software og hardware er virkelig den bedste løsning. Dette skal komme fra cellphone selskaber som Motorola og forbrugerne har brug for at acceptere, at deres telefoner skal være et par millimeter tykkere som følge heraf.

Bemærkelsesværdigt slanke telefoner kan se nice, men de er næppe praktisk, når batteriet løber tør efter blot et par timers mild brug. 32GB og 64GB versioner af Motorola DROID Turbo vil detail for $ 199 og $ 249, henholdsvis på en standard to-årig kontrakt med Verizon.