Drik op: Fruity Cocktails som Helsekost

Drikke cocktails ikke blot spiller en stor rolle, når det gælder social drikke, men de kan også være en stor fordel for din generelle sundhed.

Forskere har fundet, at tilstedeværelsen af ​​ethanol - en alkohol findes i de fleste almindelige hårde væsker, faktisk øger antioxidant niveauer af de fleste frugter. Brug af almindelige væsker som rom, vodka, tequila, og anden spiritus, fandt de en betydelig stigning i antioxidant niveauer i både jordbær og brombær, når lægges sammen.

Antioxidanter er stoffer, der består af flere organiske stoffer, herunder vitaminer A, C, E, mineralet selen, og en gruppe kaldet carotenoider. Carotenoider er pigmenter, tilføje farve til frugt og grøntsager. Antioxidanter er også kendt for at angribe frie radikaler, som forhindrer hjertesygdomme, slagtilfælde og kræft.

Af alle frugter, er pigmenterede frugter kendt for at bære den største mængde af antioxidanter. Nogle af de mest almindelige pigmenterede frugter er kirsebær, druer, hindbær, blåbær og jordbær. De indeholder forbindelser kendt som polyphenoler og anthocyaniner, som er nogle af de stærkeste former for antioxidanter. Anthocyaniner har også en unik kemisk struktur, der gør dem 6 til 8 gange mere potent end vitamin C.

Så næste gang du føler dårlig samvittighed over at have en drink, bare bestille en strawberry margarita og lade disse antioxidanter gå på arbejde!