Drew Barrymore præsentere Hendes egen makeup serie

Drew Barrymore karriere i Hollywood har stået på i mere end tre årtier. Bortset fra at arbejde foran kameraerne, er skuespillerinden været at producere og lede i hendes selskab Flower Films. Drew ønsker ikke at stoppe på dette tidspunkt - hun er nu baner vej til skønhed industrien.

Drew Barrymore præsentere Hendes egen makeup serie

Efter at have været repræsentanten for Lancome virksomheden og over for Cover Girl, Barrymore skabt sit eget mærke af kosmetik kaldet Flower. Hendes produkter vises på hylderne i Wal-Mart, en stor detailhandler i USA, i januar.

Drew indrømmer, at hun ikke stjerne i film sidste år, men hun var bare involveret i udviklingen af ​​projektet, der helt absorberet hende.

Ifølge Drew, når du ligeglad visse ting, du får helt engageret i arbejdet. Hun ønsker ikke at bare sidde og vente, indtil alt sker for at lykkes. Hun ønsker at være direkte involveret i processen og gøre arbejdet selv. Hun er den slags en person. Hun kan ikke sove om natten, fordi hun bekymrer sig om det!

Drew Barrymore præsentere Hendes egen makeup serie

Drew har en masse søvnløse nætter med en to-måneder gamle datter Olivia, der har debuterede optræden i den blanke verden på forsiden af ​​People Magazine.

Samtidig, skuespillerinden sagde hun ikke var sikker på, om hendes fremtid i film, men hun vidste godt, at hun ville være engageret i kosmetik i fremtiden.