Dreadlock frisurer til sorte kvinder

Dreadlock frisurer til sorte kvinder
Flade snoede dreadlocks er attraktive.

Der er ingen grund til at være i en stil skure når iført dreadlocks, fordi der er mange forskellige Dreadlock frisurer for sorte kvinder. Dreadlocks er betragtes som en af ​​de naturlige sorte hår stilarter, der kan styles i stort set enhver måde, der er opnået ved at bære box fletninger. Dreadlocks der er tyndere er lettere at stil end tykke dreadlocks fordi de kan manøvreres lettere.

Korte Dreadlock frisurer til Black Women

Kortere dreadlocks eller dreadlocks, der udløb er de mest udfordrende at stil, primært fordi bæreren kan bare vænne sig til styling dreadlocks. Det er også en udfordring at style kortere dreadlocks, fordi det er lidt sværere at forstå hår og hold stilen med kortere dreadlocks. Fordelene ved at have kortere dreadlocks er, at den ikke tager håret så lang tid at tørre, enten lufttørring, med en føntørrer, eller under et hætteklædte tørretumbler. Curls også en tendens til at vare længere i kortere dreadlocks end i længere dreadlocks.

Bantu knob er en god afslappet stil for kortere dreadlocks. Der er flere forskellige teknikker til at skabe Bantu knob, såsom:

 1. Tage omkring fire eller fem dreadlocks (afhængig af tykkelse) og sno dem sammen.
 2. Fold dreadlocks ned, som om at folde dem i halve ind i en nedadgående løkke.
 3. Coil de frie ender omkring dreadlocked sløjfe.
 4. Tuck enderne af håret ned i knuden.

En endnu enklere bantu knude stil for kortere låse kan opnås ved at tage omkring tre eller fire dreadlocks og indpakning to dreadlocks omkring basen (nederst) af dreadlocks at få en lille dreadlocks nisse hestehale. Bare putte enderne af hår, der er viklet rundt om Dreadlock ind i bandet skabt af dreadlocks.

Styles til Medium Længde Dreadlocks

Medium længde dreadlocks, der når til halsen eller lige knap børst skulderen har et stort udvalg af stilarter, der kan opnås. Det er sjovt at tilføje tekstur til dreadlocks ved fletning eller vride dem.

Zigzag Crinkles

Her er hvordan man laver zigzag crinkles medio længde dreadlocks:

 1. Vask og pleje håret som normalt.
 2. Tæt fletning håret i enkelte fletninger, mens den stadig er våd. Håret skal være våd for crinkle at holde.
 3. Tør håret ved at lade det lufttørre eller tør den under et hætteklædte tørretumbler. Det kan tage flere timer til håret til at tørre ved hjælp af enten metode, afhængigt af tykkelsen af ​​håret.
 4. Når håret er helt tørt, dybt ned i dreadlock, optrævle fletninger at afsløre crinkles.

Flat Twist Style

Flade drejninger er en alsidig stil for dreadlocks og kan se godt ud med mellemlange dreadlocks. Sådan flad twist:

 1. Tag en eller to dreadlocks på fronten eller siden af ​​håret og sno dem sammen.
 2. Sno dreadlocks mod bagsiden af ​​håret, picking up en ekstra dreadlock på siden, som du går.
 3. Twist håret omkring halvvejs på bagsiden af ​​hovedet, og fastgør den flade twist med en elastik. Vælg sorte elastikker, der ikke vil hage eller bryde hår.

Hår, der er medium længde kan også være bøjet på fleksible stænger eller krøllejern (brug skelettet af de gammeldags svamp curlere) til krøller. Det er endda muligt at krølle hår ved hjælp af piberensere! Brug din fantasi til at finde en styling metode, der virker for dig.

Styles til Long Dreadlocks

Længere dreadlocks kan være alsidig som godt. Længere dreadlocks er udfordrende at stil, fordi håret er heaver, og det er lidt sværere at holde håret i en updo. Positivt er, at håret kan anvendes til at fastgøre sig i nogle tilfælde. Længere dreadlocks, talje længde eller under, kan give spændinger på halsen, når håret er slidt op, højt op på kronen. Vælg updo stilarter, der løfter håret op til nakken eller en lille smule over. Her er en simpel dreadlock stil, der kan omdannes til en updo eller slidt ned.

 1. Flad twist eller fletning håret i cornrows halvvejs til bagsiden af ​​hovedet.
 2. Fastgør enderne med elastikker.
 3. Wrap løs dreadlocks omkring håret for at danne en dreadlock hestehale.
 4. Tuck de løse ender i bunden af ​​hestehale.
 5. Enderne af hår kan crimpled eller krøllet (ved at flette hår eller sætte hår curlere).


Uanset om du har kort, mellemlang eller langt hår, der er rigeligt med Dreadlock frisurer til sorte kvinder at vælge imellem. Hav det sjovt at eksperimentere for at finde din stil og ikke frygter styling dreadlocks !.