Dr. Joanne Baum Forklarer Baby søvn vaner

Dr. Joanne Baum Forklarer Baby søvn vaner
Dr. Joanne Baum rådgiver om at hjælpe babyer søvn.

For nylig Dr. Joanne Baum var venlig nok til at tilbyde læserne af LoveToKnow Baby vis indsigt i en verden af ​​babyer og deres sovevaner. Dr. Baum udviklet filosofi og teknikker til "respektfuld Parenting", mens hun arbejdede med enkeltpersoner og familier i hendes private praksis over en 30-årig periode. Respektfuld forældre er en praktisk, lærevillig, barn og forældre-centreret tilgang. Det giver værktøjer til forældre, så de kan hæve sunde, uafhængige børn med en positiv selvværd.

Hvad er din erfaring på dette område?

Jeg har været en familie terapeut i over 30 år. Jeg har for nylig udgivet min fjerde bog, Fik Baby Hvor er manualen?!? Respektfuld Parenting Fra fødslen Gennem Terrific Toere der vandt 2007 Ippy National guldmedalje i forældrerollen kategori.

Hvor meget søvn har en baby virkelig har brug for?

Et barn har brug for megen søvn. Hver barn vil lære sine forældre, hvor meget han eller hun har brug for. Som forælder vil du vide, hvornår dit barn giver dig hendes "Jeg er for træt" græde, at det er tid til at klippe den stimulering og hjælpe din baby dulme at sove. Dette kan være med sygepleje, en flaske, vuggende, et stille værelse med beroligende musik - uanset hvad der fungerer bedst for din baby.

Kan babyer være "uddannet" til at sove hele natten, selv om de kun er et par måneder gammel?

Babyer kan "trænes" til at sove igennem om natten. Men hvis et spædbarn vågner grædende og er sulten, er det bedst at fodre din baby, før du prøver at dulme din baby til at sove igen. Det gamle ordsprog "bare lade barnet græde sig i søvn" er ikke nødvendigvis, hvad nutidens udviklingsmæssige specialister mener er bedst for din baby.

Dit barn får stærke positive budskaber for hans udvikling selvværd når hans behov bliver opfyldt. En babys lille mave har visse behov, som ikke nødvendigvis tager ham gennem natten. Hvis dit barn vågner og græder efter mad, tage sig af dette behov, og derefter dit barn vil have en mere afslappende, fredelig nat.

Sygepleje babyer normalt skal plejes hver time og en halv til tre timer i hele natten. Det er i barndommen, og indtil deres maver vokser nok til at tage i nok til en længere pause i mellem nursings.

Når du "træne" dit spædbarn til at sove igennem om natten for tidligt, du fortæller dit spædbarn at dine voksne behov er vigtigere. Det er ikke sundt for dit barns selvværd, selvtillid og spirende selvfølelse.

Efter et par måneder, når deres maver er vokset, kan babyer begynde at gå længere. Men enkelte barn er anderledes. Jeg foreslår følgende dit barns bly og tale med din baby.

Når din baby græder, hvis du går i, gnide hende tilbage og tale beroligende. Hvis det er nok, vil din baby falde i søvn igen. Hvis det ikke er nok, kan en ble ændring eller en ammende eller fodring være i orden. Undgå at "lege" med din baby i løbet af natten og gør det for meget sjov eller over stimulere din baby. Nogle gange, når babyer vågner alt, hvad de behøver, er sikkerhed for, at deres verden er sikkert. Ved at tale roligt og tålmodigt, kan du give det til din baby og dit barn kan falde i søvn igen.

Hvad er din mening om at lade en baby "græde det ud"?

Min mening om at lade en baby "siger det" er, at det giver alle former for beskeder til din baby om, hvis behov er vigtigere - din eller hans - at du ikke ønsker at give.

Vi ved nu, at du ikke kan "ødelægge" et spædbarn. Vi ved også, at for at optimere et barns selvværd, du ønsker at tage fat din babys behov i tide. At være sulten er en sand barn behov, skal løses.

Under fodringer du kigger på din baby, med fokus på dit barn, og muligvis tale beroligende til din baby. Disse er alle vigtige og essentielle byggesten for dit barns selvværd, social udvikling, og verbal udvikling.

Hvilke forslag har du til at hjælpe et barn komme til at sove?

 1. Sygepleje
 2. Fodring
 3. Holding roligt
 4. Beroligende snak
 5. Beroligende musik
 6. Hvis De ammer, nogle gange hjælper det for den ikke-sygepleje forælder til at reagere på barnets gråd og forsøger at dulme barnet tilbage til at sove eller tilbyde en flaske, hvis simpel beroligende og verbal beroligelse er ikke nok
 7. Enhver kombination af disse. Det er vigtigt at holde en baby roligt og kærligt og ikke at være vred over at skulle vågne op igen.

Denne periode er kort boede i dit liv. Søvnmangel vil ikke blive ved for evigt. Det er vigtigt at være villig til at sætte dit barns behov foran din egen og svare medfølende på dit barns skrig. Når du reagerer kærligt og respektfuldt, vil du have en lykkeligere baby.

Hvordan skal forældre håndtere en baby eller lille barn, der begynder at vågne i løbet af natten?

 • Være beroligende, beroligende, og omsorgsfulde, men ikke ekstra sjovt, når du reagerer på et lille barn om natten.
 • Være til stede for dit barn i løbet af dagen, så han ikke brug for den ekstra opmærksomhed om natten.
 • Du kan prøve at sætte på beroligende musik, når du går ind for at tjekke på dit barn.
 • Hvis det fortsætter, i løbet af dagen spørge dit barn om hans dag på børnepasning - se om der er noget at forstyrre dit barn. Eventuelt gøre overraske besøg for at sikre alt er okay på børnepasning.
 • Kig på din martial forhold. Er dit barn plukke op på spændinger i huset, som gør ham til at føle ligesom livet er ikke så sikkert og så han har brug for flere forsikringer af din tilstedeværelse om natten?
 • Hvis der er spændinger i hjemmet, at dit barn er picking op på, forsøge at løse dem fredeligt. Er du optaget af arbejde eller andre bekymringer så dit barn forsøger at få opmærksomhed fra dig om natten, hvis din energi og opmærksomhed er ikke tilgængelig i løbet af dagen?

Hvilke andre oplysninger vil du gerne dele med vores læsere om dette emne?

Søvn kan blive en magtkamp eller test af testamenter. Hvis du er blid, forståelse og medfølende uden at være over-stimulerende, kan du undgå denne frustrerende omstændigheder. Behandle det stof-of-factly men caringly. Gør ikke en big deal om det og som regel tingene falde til ro. Hvis ikke, søge hjælp fra din børnelæge.

Har du nogen bøger, publikationer, eller websteder, der vil hjælpe vores læsere?

Prøv at kigge på nogle af de artikler om min web-site respektfuld Parenting, og glem ikke at tjekke min nye bog Fik Baby Hvor er manualen?!? Respektfuld Parenting Fra fødslen Gennem Terrific Toere.