Dr. Ian Dunbar Aktier Hund Training Rådgivning

Dr. Ian Dunbar Aktier Hund Training Rådgivning

LoveToKnow nylig fanget til Dr. Ian Dunbar at bede ham om at dele sin hundetræning ekspertise. Vi fandt også ud af mere om hans seneste bestræbelse The Dog Star-Daily hjemmeside.

Gratis Hund Training Tips fra Ian Dunbar

Ian Dunbar, Ph.D. er en førende autoritet på hundens adfærd og træning. Han modtog sin veterinære grad og en særlig udmærkelse grad i fysiologi og biokemi fra Royal Veterinary College i London University. Han fortsatte med at opnå en ph.d.-grad i dyrs adfærd fra University of California i Berkeley, hvor han er direktør for Center for Applied Animal Behavior afdeling.

Blandt Dr. Dunbar øvrige kreditter er mange bøger, videoer og en hund uddannelse tv-show i Storbritannien. Han er også grundlægger af Sammenslutningen af ​​Pet hundetrænere. Senest har Ian, hans kone Kelly og søn James stak hovederne sammen og skabte en international online ressource for hund og hvalp ejere kaldet The Dog Star-Daily.

Ian Dunbar er en "rockstjerne" i hundetræning og adfærd profession; han er respekteret af sine kolleger og æret af hundeejere, han har hjulpet. Her er et eksklusivt interview med den dygtig og tilgængelige mand.

Hvornår er det bedst Age at begynde uddannelse en hund?

Otte uger uret kører. Hvalpetræning skal begynde meget tidligt for at hjælpe hvalpen vokse ind i en afbalanceret hund. Venter indtil en alder af seks måneder, kan resultere i "for lidt og for sent".

De første to måneder

Det er bedst at begynde neo natal håndtering ved omkring en alder af to til tre uger gamle. Efter dette, omkring 4-5 uger gamle, begynder errorless intern uddannelse, tygge legetøj uddannelse, socialisering og håndtering. Bare for sjov, du kan begynde henkastet arbejder på grundlæggende manerer uddannelse. Alt en fem uger gammel hvalp gør vil gøre dig til at grine, om han sidder eller ruller over. Du skal blot have det sjovt med at træne din hvalp i denne alder.

Når hvalpen Går til sit nye hjem

På omkring otte uger, hvalpen går til sit nye hjem. Oh boy, har vi fået en masse at gøre i den første måned! Mest forebygge adfærdsproblemer, men det er også en kritisk periode for socialisering. Socialisering for en ung hvalp kan gøres på sikkerheden i sit eget hjem i løbet af denne tid. Skånsom håndtering fra sin familie, og også venner vil hjælpe begynde processen.

Tre måneder gammel Afsted til Puppy Classes

Læg ikke off vil hvalpeklasse. Hvalpen skal gå til klassen, så han har mulighed for at lege og lære bid hæmning fra de andre hvalpe.

Den sekundære årsag til hvalpeklasse ville være mulighed for at socialisere med de andre mennesker i klassen.

Den anden vigtig fordel ved hvalpeklasse er at lære om uddannelse din hund under vejledning af en træner, der forstår hvalp problemer og kan hjælpe dig med at forhindre dem.

Hvad er din bedste råd til folk, der har adopteret Adult Rescue Dogs?

Begynd at træne det øjeblik du får din vedtagne hund hjem. Han vil være meget årvågen og opmærksom på sine nye omgivelser; benytte denne tid til at lære ham de nye regler.

Gøre de samme ting med din redning hund, du ville gøre med en ny hvalp. Holde ham fra at begå fejl som tygge og hus uddannelse ulykker. Hånd foder ham hans foderpille for at hjælpe ham obligation til dig og resten af ​​hans nye familie. Brug også denne hånd fodring tid til at undervise i grundlæggende manerer.

Før du Vedtage en hund

Mit bedste råd om at vedtage en hund, er at tage tid til at lave en ordentlig markering. Må ikke vedtage med kun dit hjerte; bringe dine hjerne ind i denne vigtige beslutning. Den perfekte hund venter på dig et eller andet sted. Vær tålmodig. Vedtagelsen af ​​en hund, der er forkert for dig, kan være et mareridt. Tænk over, hvad din husstand er. Spørg, "Vil denne hund kunne tilpasse til vores hjem?" Vær sikker alle familiemedlemmer som hunden og kan kommunikere med ham, før du bringe ham hjem.

Fortæl os om den gratis Hund Training Tips om Hund stjerne Daily Hjemmeside

Kelly, James og jeg ønskede at skabe de allerbedste omfattende information ressource for hunde-elskere overalt. Denne hjemmeside byder på et væld gratis hund uddannelse tips om grundlæggende manerer, forebygge og løse adfærdsmæssige problemer, og andre nyttige oplysninger til hundeejere.

Vi har en daglig nyhed blog kaldet Hund Blog, der i øjeblikket har omkring tyve af de bedste engelske talende hundetrænere som jeg kender til. I den nærmeste fremtid vil vi aktivere omkring 30 flere blogs fra Sneakers i lande over hele verden. Det vil virkelig være en international hundetræning ressource meget snart.

Bare et par af de kyndige bidragydere til Hund Blog er:

  • Dr. Roger Abrantes
  • Dr. Patricia McConnell
  • Trish konge
  • Nicole Wilde

Vi har også ca. 1.000 videoer tilgængelige, samt mange timers internetradiostationer programmer om hundetræning.