Dr. Greg Martin om Åreknuder og karsprængninger

Dr. Greg Martin om Åreknuder og karsprængninger
Dr. Greg Martin

Er du interesseret i at lære om medicinske behandlinger for åreknuder og karsprængninger? Dr. Greg Martin deler hans ekspertise på vene sundhed med LoveToKnow Seniorer i dette eksklusive ekspert interview.

Om Dr. Martin

Dr. Martin tog sin bachelor-grad på Clemson University, efterfulgt af lægestudiet på Medical University of South Carolina i Charleston. Han afsluttede sin bopæl ved Northwestern University i Chicago, hvor han tjente som Chief Operation Resident. Han har siden været i privat praksis i Georgien. Dr. Martin er en Fellow af College of American Surgeons og certificeret af American Board of Surgery. Den amerikanske bestyrelse phlebologi tiltrædelsestale bestyrelsen certificering var i 2008, hvor han var en af ​​256 læger i hele verden for at tjene certificering, herunder otte i Georgien. Han er forfatter til Sig farvel til Åreknuder og Spiders Veins nu!

LoveToKnow (LTK): Fortæl os om dine erfaringer med åreknuder og karsprængninger.

Dr. Greg Martin (GM): Jeg havde udført den traditionelle behandling for åreknuder og karsprængninger i de forløbne år, herunder at udføre flere dusin af den traditionelle gamle vene stripping operationer samt den hypertonisk saltvand sclerotherapy for karsprængninger. Disse behandlinger kan være til gavn for patienterne, men havde betydelige begrænsninger.

Jeg arbejdede i en traditionel kirurgi praksis i 22 år. Jeg begyndte at gøre de nye state-of-the-art karsprængninger og åreknuder behandlinger i 2003 og dedikeret min praksis på fuld tid til at behandle vene sygdom i 2005.

LTK: Hvorfor har du dedikerer din praksis til åreknuder og karsprængninger?

GM: Jeg mødte Dr. Ron Bush for Midwest Vein Center i Dayton, Ohio-området, der blev min mentor og ven. Han var blandt pionererne i nye vene behandlinger. Disse var en dramatisk forbedring og avancement i behandling både åreknuder og karsprængninger. Den gamle æra af vene stripning og hypertonisk saltvand injektion behandlinger forlod en masse at ønske; tilbagevendende sygdom var virkelig kendetegnende for de gamle terapier, selvom de ofte vil midlertidigt hjælpe patienter til en vis grad. Nu er vi er ved at lære, hvordan man behandler de grundlæggende årsager til åreknuder og spider vene sygdom. Jeg udført i det væsentlige, hvad der var en mini-stipendium under Dr. Bush og tilbragte et par år absorbere så mange oplysninger som jeg kunne om vene sygdom. Jeg oprindeligt tænkt, at det er en subspecialty i min kirurgi praksis, men vene behandling har været meget givende i sine egne veje i forhold til traditionel kirurgisk praksis.

Spider og åreknuder

Dr. Greg Martin om Åreknuder og karsprængninger
Synlige ben vener er almindelige

LTK: Hvad er karsprængninger og åreknuder?

GM: Spider vener er de mindre røde eller lilla vener på huden overflade, der ligner en edderkop ben lysende fra en central kilde. Med tiden og udvidelsen, kan de tage på en mere blå og beaded udseende. Åreknuder blot nogen af ​​de unormale vener, der faktisk bule udad fra hudoverfladen i benene.

LTK: Hvor mange mennesker har åreknuder og karsprængninger? Hvor stor en procentdel søger behandling?

GM: Et forsigtigt skøn af American College of phlebologi er, at mindst 80 millioner amerikanske voksne har åreknuder eller karsprængninger, og mange har begge. Jeg har aldrig set data, der indikerer, hvilken procentdel af de patienter søger behandling. Jeg kan sige, at af de patienter, omkring 70 procent er kvinder, og 30 procent er mænd. Jeg vil også sige, at sandsynligvis mere end halvdelen af ​​amerikanske voksne kvinder har åreknuder eller karsprængninger. Faktisk de fleste kvinder har faktisk karsprængninger eller åreknuder ved pensionsalderen.

LTK: Hvornår vene sygdom starter som regel?

GM: Åreknuder og karsprængninger kan faktisk udvikle meget tidligt, ofte selv i slutningen af barndommen eller tidlige teenageår. Vores medianalderen for vores patienter vil være i halvtredserne. Åreknuder sygdom, karsprængninger, og jeg vil sige kronisk venøs insufficiens, generelt er progressiv. Det bliver kun værre med tiden, hvilket gør det et alvorligt senior sundhedsproblem. Vi har en gammel vittighed om "tid og tyngdekraften er fjender." Dette er tilfældet for et par ting i livet, især ben vener. En af skønheder af vores aktuelle åreknuder og spider vene behandling er vi behandler de grundlæggende årsager til åreknuder og karsprængninger, som vi havde svært ved at gøre med ældre teknikker. Således ikke kun kan vi klare de fleste af åreknuder og karsprængninger, at patienten har i dag, men vi kan også forhindre det store flertal af fremtidige åreknuder og karsprængninger.

New Vein Behandlinger

LTK: Hvilke nye behandlingsmetoder er der, og hvordan fungerer de?

Dr. Greg Martin om Åreknuder og karsprængninger

GM: Det mest spændende ny teknologi til åreknuder er udviklingen af endovenous laserablation og radiofrekvens ablation teknikker til at ødelægge de store vener, der har ventil lækage resulterer i høje vene tryk i benene på grund af langvarig stående eller siddende. Disse er vener, som vi brugte til at tegne kirurgisk i de gamle dage med vene stripning. Nu teknikkerne udføres på kontoret under lokalbedøvelse og er næsten scarless. Med minimal bedring, kan patienten straks let aktiv og ofte tilbage til arbejde i to til fire dage. Tanken er, at i stedet for at fjerne venerne, vi lukke og forsegle venerne lige der, hvor de bruger ultralyd vejledning og lokal anæstesi, arbejder gennem meget små kateter rør og bruge laser filamenter eller radiofrekvens sonder.

En anden væsentlig udvikling har været anvendelsen af ​​skum sclerotherapy, hvilket er dramatisk mere effektiv, mere komfortable og har en bedre sikkerhedsprofil i forhold til tidligere midler. Vi kan også bruge ultralyd eller andre trans lysende lysledere at injicere dybere vener, som vi virkelig ikke har evnen til at gøre indtil det sidste årti. Vi bruger også microphlebectomy og overflade laserbehandling og andre med supplerende teknikker i kombination med den ovenfor for en skræddersyet behandling plan på hver patient.

Det vigtigste at vide er, at disse behandlinger er alle minimalt invasiv og scarless, indebærer meget lidt restitutionstid, og har dramatisk bedre sikkerhedsprofil, langsigtede resultater og holde os væk fra behovet for hospitalsophold eller behov for generel anæstesi. Størstedelen af ​​udgifterne selv for de største åreknuder tilfælde elimineres ved mindst 80 til 90 procent, som der er ingen hospital gebyrer, eller nogen anæstesi gebyrer ved at gøre disse teknikker i indstillingen kontor.

LTK: Er disse behandlinger er dækket af sygesikringen?

GM: Vi kæmper ofte den opfattelse, at behandling af ben vener er blot en kosmetisk problem, og at patienterne bliver nødt til at betale for behandling ud af lommen. Faktisk 85 procent af vores praksis indtægter er fra sygesikring. Jeg bør bemærke, at Medicare, for eksempel, dækker de fleste behandlinger, som vi gør og kommercielle forsikringer vil dække de fleste tilfælde af åreknuder teknikker. Nogle gange edderkop vene sygdom anses som kosmetisk, selv om det ikke altid er lægeligt præcise. Ved den indledende høring med en vene speciallæge, skal du blive informeret om der vil være forsikringsdækning for dit mønster af ben vene sygdom, og uanset om din politik vil dække det.

For patienter, der betaler for spider vene behandling, fordi det er blevet anset kosmetisk, er det faktisk en fremragende værdi, hvis du er i hænderne på eksperter. Jeg har nogle gange joke med min kone om, hvordan folk bruger det, forekommer mig som ublu summer for hår styling, tøj, smykker, makeup, og især sko, men et sted i intervallet på $ 500 til $ 2.000 du kan have en række edderkop vene behandlinger. Denne behandling dramatisk ændrer dine ben, i både sundhed og udseende, faktisk forebygge de fleste fremtidige unormale vener opstår.

Fordele ved behandling

LTK: Hvad er fordelene ved at behandle åreknuder og karsprængninger?

GM: Der er en vis risiko ved at have åreknuder og spider vene sygdom. Vi har ikke god kvalitet medicinske undersøgelser til påvisning, men det menes, at behandling vel kan reducere denne fremtidige risiko for patienterne. Hvad patienterne vil normalt bemærke er dramatisk forbedring i symptomer, som kan omfatte smerter i benene, tunghed, smertende, træthed, rastløse ben typen symptomer, kramper og hævelse. En masse af patienter faktisk rapporterer, at deres ben føles lettere, friskere og har mere energi og holdbarhed. Desuden som en sidegevinst, er der altid den kosmetiske eller visuelle æstetiske clearing af venerne. Mange af vores patienter har væsentligt forbedret livskvalitet, som de nyder deres sommer tøj. Jeg har haft flere hundrede patienter, som har fortalt mig, at de har fået tilbage i shorts og nederdele for første gang i 15 til 20 år efter vores behandling var afsluttet. De har ofte været i stand til at genoptage aktiviteter som havearbejde, lange bilture eller fly rejse, som deres ben smerter og hævelse ikke tillader dem at gøre tidligere.

Lær Mere fra Dr. Martin

For endnu mere nyttig information fra Dr. Martin, afhente et eksemplar af hans bog Sig farvel til Åreknuder og Spiders Veins nu! Dermed du ikke kun forbedre dit vene sundhed, men også genopdage nogle af dine yndlings sommer tøj og aktiviteter.