Download gratis Sidekick ringetoner

Download gratis Sidekick ringetoner

Selv om mange mennesker bliver begejstrede Google Android eller en ny BlackBerry, flere andre er stadig lige så interesseret som nogensinde for at downloade gratis Sidekick ringetoner. Den Sidekick linje af udstyr er bredt anerkendt som en "hip" alternative smartphone-lignende håndholdte for et mere ungdommeligt demografisk.

Ringetoner til T-Mobile Sidekick Phones

Langt størstedelen af ​​Sidekick udstyr til rådighed i USA er resultatet af en tre-vejs partnerskab mellem Sharp, T-Mobile, og Microsoft. Det er fordi Sharp producerer meget af hardware til Sidekick håndholdte, T-Mobile er den eneste i USA for at sælge enheder og styresystemet kommer fra Fare, som nu ejes af Microsoft. Der er mindst én Sidekick, der er lavet af Motorola, dog.

Problemet med T-Mobile USA

Trods klart rettet mod teenagere og andre yngre brugere, er det interessant, at de fleste af de telefoner fra T-Mobile Sidekick linje ikke kan støtte tredjeparts ringetoner. Det er ikke fordi telefonerne mangler hardware kapacitet; er det fordi T-Mobile har blokeret muligheden for at bruge tredjeparts indhold som ringetoner og wallpapers. Det er den samme scenarie, som brugerne kan støde med Tracfone ringetoner og visse Verizon-enheder.

Hvis du ejer en T-Mobile Sidekick 3, for eksempel, det eneste sted, hvor du kan downloade gratis Sidekick ringetoner er fra den officielle T-Mobile katalog for Sidekick. Eventuelle andre hjemmesider eller kilder til ringetoner vil ikke arbejde med Sidekick 3. Dette er for USA. Andre luftfartsselskaber over hele verden kan være forskellige.

Én gemme nåde

Den ene store undtagelse er Sidekick LX 2009. Det er den eneste Sidekick tilgængelig fra T-Mobile USA, der er i stand til at bruge tredjeparts ringetoner, så det vil fungere meget ligesom andre smartphones og feature telefoner i denne henseende.

Hvor man kan hente gratis Sidekick ringetoner

Da Sidekick LX 2009, kan arbejde som de fleste andre telefoner, der er i stand til at bruge tredjeparts ringetoner, skal du være i stand til at bruge downloadet ringetoner fra en lang række kilder på denne særlige håndholdte. Alligevel kan du løbe ind i nogle problemer med kompatibilitet upon lejlighed.

Med det i tankerne, nogle gange er det bedst at holde sig til kilder, der appellerer specielt til T-Mobile Sidekick. Der findes mange hjemmesider, der appellerer til BlackBerry eller iPhone, er der ikke nær så mange til Sidekick.

Måske er den eneste bedste kilde til Sidekick ringetoner er det meget passende navn skringers.com. Med andre ord kan dette websted kendt som SK ringetoner (som i Sidekick ringetoner). Fra denne hjemmeside kan du få vist nogle af de nyeste opdateringer på forsiden.

Ser til højre sidebar, kan du se, hvor du kan downloade gratis Sidekick ringetoner fra en række forskellige kategorier og genrer. Ringers på skringers.com omfatter hip hop, land, dyr lydeffekter, film citater, videospil, og endda personlige anmodninger. Alle ringetoner kan forhåndsvises på stedet, før det downloades.

Sådan Transfer Ringers

De fleste brugere kan være tilbøjelig til at anvende datakablet metode til at downloade gratis Sidekick ringetoner til deres valgte enheder, men der er en nemmere måde at overføre filer til din Sidekick enhed.

Den fælles nemmeste måde, især for Sidekick LX 2009 er at sende ringetonen MP3-fil via e-mail. Når du modtager e-mail på telefonen, vil du se en ekstra knap ved siden af ​​den vedhæftede fil, der tillader dig at tilføje ringetonen. Disse ringetoner kan derefter findes i kategorien "Importeret" på din enhed.

Alternativt kan du sende den ringetone fil til en vens telefon og få dem til at sende det tilbage til dig som en MMS. Det er, hvis du ikke har en egnet dataabonnement på din Sidekick men du er konfigureret til at acceptere MMS-beskeder.