Download en computer Scrapbook programmet gratis

Download en computer Scrapbook programmet gratis


Du kan downloade en computer scrapbog programmet gratis, men først skal du vide, hvilke programmer der virkelig gratis og som har gratis prøver, som udløber. Du kan også ønsker at vide, hvilke programmer er nemme at bruge og omfatter funktioner, der giver mulighed for en bred vifte af digitale scrapbooking metoder.

Software til Scrapbooking

Ikke alle software program, der fungerer godt for scrapbooking er lavet specielt til dette formål. For at scrapbog på din computer, skal du bruge et software program, der giver dig mulighed for at lag fotos og andre billeder oven på hinanden og arrangere dem via rotation. De bedste programmer understøtter også transparent .PNG- filformat grafik. Hvis programmet tilbyder også billedredigering, så meget desto bedre. De fleste pc'er og Mac-computere har pre-installeret software, som du kan bruge til grundlæggende digital og kan udskrives scrapbooking. For eksempel Microsoft Word og PowerPoint kan du nemt lag og arrangere billeder i scrapbooking format, som du så kan printe eller e-mail. Men ingen af ​​disse programmer har billedredigering kapaciteter, du kan få brug for scrapbooking.

Kvalitet, Gratis Computer Scrapbog Program Features

Der er et par grundlæggende funktioner, som din software skal have til at give dig mulighed for at skabe smukke layout på din computer:

  • Mulighed for at importere dine fotos og scrapbog grafik i programmet
  • Grundlæggende fotoredigering, såsom røde øjne korrektion og lysstyrke eller kontrast niveau justering
  • Variety af papir eller layout størrelser
  • Evne til lag flere grafik og placere dem, som du ønsker
  • Mulighed for at gemme, e-mail, og ideelt set udskrive afsluttede scrapbog sider

Download en computer Scrapbook programmet gratis Ressourcer

Hvis din computer nogensinde har haft en virus, så er du allerede forstår vigtigheden af ​​at downloade gratis software fra en troværdig og velrenommeret hjemmeside. En sådan hjemmeside er CNet (også kendt som Download.com). CNet har tilbudt både gratis og betalt virus-Gratis programmer i flere år fra mange kilder, sammen med redaktør og brugeranmeldelser af softwaren. Hvis du håber at downloade en computer scrapbog programmet gratis, skal du klikke på ordet "gratis" i venstre side af skærmen for at filtrere dine resultater. Vær opmærksom på, at nogle af dine resultater vil faktisk være shareware eller fri trial software med begrænsede funktioner og tidspres.

Du kan vælge fra en af ​​følgende for at hente en kvalitet computer scrapbog program uden betingelser:

  • FxFoto for Windows-computere er stærkt anbefalet af CNET redaktører og brugere. Dette program har stærke billedredigering og organisere redskaber, sammen med layout funktioner til scrapbooking.
  • Scrapbook Flair 3 for Windows-computere har begrænset positionering og image redigering evner, men byder på flere gratis grafik downloads til at forbedre din scrapbog sider.
  • Smilebox til både Windows og Mac er gratis at hente, men at udskrive scrapbog sider, skal du betale et gebyr. Hvis du planlægger at dele dine scrapbog sider via e-mail og online kun, det er en god løsning til computer scrapbooking. Smilebox har masser af attraktive gratis skabeloner, elementer, og skrifttyper.

Sjov og Affordable Scrapbooking

Når du har downloadet din gratis scrapbog software, kan du finde masser af digitale scrapbooking freebies online til at pynte dine sider; dette er hvad der gør computer eller digital scrapbooking så sjovt og overkommelig. Hvis du har brug for at lære mere om digital scrapbooking, kan du også finde mange tutorials og tips online. Alt du virkelig har brug for at komme i gang, er et af de programmer, der er anført ovenfor, og du er godt på vej til at skabe smukke scrapbog sider og album på din computer uden at bruge en skilling!