Dove Beauty Patch

April 9, Dove uploadet en video med resultaterne af en storstilet socio-psykologisk forskning. Et andet forsøg har vist, hvorfor piger føler sig usikre.

Dove Beauty Patch

Dove minder piger igen at skønhed er en sindstilstand. Den nye forskning har vist, at en fornemmelse af din egen skønhed afhænger af den indre tilstand.

Dr. Ann Kearney-Cooke, en psykolog ved Cincinnati Psychoanalytic Institute og en af ​​de førende kropsbillede psykologer, havde en usædvanlig eksperiment. Hun distribueret skønhed patches, der forbedrer selvværd blandt en gruppe af frivillige.

Deltagerne kørte deres egen video blogs i 15 dage, hvor de indberettede alle de ændringer, der var sket for dem på grund af brugen af ​​plasteret. Pigerne vendte mere omgængelig, følte sig mere smuk og selvsikker, selv uden makeup.

Efter eksperimentet piger så psykologen igen og blev bedt om at fortælle om ændringer i deres liv resulterede fra anvendelsen af ​​den unikke patch. Deltagerne blev forbløffet over den psychologistâ € ™ s konklusion. Plasteret der havde påvirket deres liv så meget viste sig at indeholde noget som helst. Alle ændringerne var sket på grund af deres egne tanker og indre tilstand.

Undersøgelsen viste, at opfattelsen af ​​vores egen skønhed løber dybt i vores bevidsthed. Kun 4% af kvinderne føler sig smuk, og resten tvivler deres tiltrækningskraft og se flere fejl end realitet i deres udseende

Bevidsthed om deres egen skønhed hjælper pigerne føle sig mere trygge i hele verden. Dove inspirerer kvinder til at elske sig selv, som de virkelig er. Doveâ € ™ s princip er at gøre kvinder tror på deres skønhed, gøre dem overbevist, ikke ængstelig. Efter alt, Dove ved, at når en kvinde føler smuk, hun udstråler glæde og selvtillid, og det forbedrer hendes liv.